kjo jam un dhelpra dinake ose smiley69 jetoj ne south philly jam 16 vjece dhe shpresoj ta pelqeni foton time...lol
kjo jam un dhelpra dinake ose smiley69 jetoj ne south philly jam 16 vjece dhe shpresoj ta pelqeni foton time...lol
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
*
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
Pse ste mjaftonte nje foto ty smiley, duhet te vije dy. Neway shum mir ngjan, po e para esht me e mire.
Holla Back People!
e di qe e para esh me mir po skagje
Ok, tani qe u prezantuan motrat nuk na ngelet vetem qe te prezantoni edhe mamin edhe babin
Bej shaka, besoj se kesaj here do te silleni mire ne forum se tani e di se cfare ndodh po nuk u solle mire
Philadelphia kudo kryeson !
(reklame)
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Pershendetje nga Letersia 76!
mire se erdhe per here te dyte te uroj te kalosh mire ok
shendet e te mira dhelpra dinake = smiley 69!
urime.....
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Smiley shum kinge je per moshen qe ke, nje kuriozitet pse Smiley "69" eshte nje numer qe te pelqen?
Shqiponja
po shyqyr qe dole moj se ne po prisnim me padurim se na kishe bere te imagjinonim lloj lloj gerash Lol mire se erdhe se si kukull te kemi
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
thkx te gjithve per mirpritjen, 69 esh #im i preferuar...loooool
ALBO pa merak fare kam ndryshuar (per mir ama) muaaaa te gjithve jeni shum te mir
si shpirt fare .
leqe uen ta kam dhene voten me kohe ty![]()
Krijoni Kontakt