Shpresojme te jete keshtu, Mili, dhe te mos i hani llafet.Postuar mė parė nga sLimShady
![]()
Niko, shume i revoltuar dicka dukesh, apo ke emocione.... lol
Shpresojme te jete keshtu, Mili, dhe te mos i hani llafet.Postuar mė parė nga sLimShady
![]()
Niko, shume i revoltuar dicka dukesh, apo ke emocione.... lol
My silence doesn't mean I am gone!
Hyj enkas ne forum , perpara ndeshjes per t'ju len nje mesazh Milanistave : Barcelona fitoj shum lehte sonte dhe Van Bomel ka per te shenuar gol.
Dhe pas ndeshjes te gjith ju Milanistat te mos keni guxim te shkruani ketu. Shtttttt flini gjume![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Si te fitojne si te humbin sot.....
Si te kualifikohen si te mos kualifikohen....
Une ketu do jem dhe po e them qe tani para ndeshjes; mund te mos replikoj menjehere pas mbarimit te ndeshjes por do jem ketu gjithsesi.
Me ate 2 bie dakord kurse ajo 1 nuk me pelqen.
FORZAAAA MIIILAAAAAN!!!!
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Gjithcka flet per Barcelonen....nqs milanin se ndjek edhe sot fati, dhe Inzagi te shenoje ndonje gol me corape ne min e 90...
po pse e diskutoni milanin ! me pleqt qe ka ne perberje. po ju ka marr malli per cirk shifni sonte ronaldinjon OK.
do jet gabimi me i madh qe tju kaloj ne mendje, nese mendoni se do kualifikoheni me barcelonen.
lalala milani sot do ma ha... 0-2
ESPN na tradhetoi..................
C'fare alternativash kemi per te ndjekur ndeshjen e sotme?
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Postuar mė parė nga Antipatrea
Inzaghi nuk loz pasi ka demtim.
Nese ke satelit te pergjithshem se kam fjalen per sat + shiko njehere tek stacionet e irakur pasi i jep ndonjehere.Postuar mė parė nga kolombi
Te tjera nuk di pervec Sat + aty ku une e shikoj.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Mos po na ngatarron me juventinet ?Postuar mė parė nga Davius
Ketu kemi qene perhere (une per vete po), per te tjeret nuk mbaj pergjegjesi.
Nejse!
Forca MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Barcelonezėt qenkan shtuar, paskan 38 vota, ne mesditė ishte barabartė, 35 vs 35.
Arjon, koment shumė tė fortė paske dhėnė. ( lol )
My silence doesn't mean I am gone!
Jo,mor nuk jane shtuar barcelonasit,por ato te dores se dyte kane votuar siq tha nje milanez nje dite.Postuar mė parė nga Davius
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt