Julius me ke je ty, me mullixhiun apo vjehrren?Postuar mė parė nga Julius
![]()
![]()
Julius me ke je ty, me mullixhiun apo vjehrren?Postuar mė parė nga Julius
![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
Sigurisht qe jo ti sa ka fituar Reali ekipet e ketyre nuk i arrijn dot edhe deri sa te mbaroj ky shekull, po e di vet se ku e kam fjalen, e kam per ata qe SKAN par nje dite te BARDHE ne ekipin e tyre dhe sot behen si tifoze te "zjarrte" sa me nje ekip me tjetrin...
Si mendon ti cfare mund te jet justifikimi i tyre?![]()
Postuar mė parė nga niku-nyc
Fitimi i Kupes se famshme, apo? hahahaha hahaha![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Mullixhiu mullixhiu se ai do ta bluaje grurin ne aren e San Siros. Ti shikosh kur ne fillim ta mbjellim e pastaj ta lerojme fare.
Ezekiel 25-17.
OO niku ... se di a po e vren qe 17 shkrimet e fundit i ke bere gati si te njejta .. pa kuptim ... te kujtohet kur pate thene eshte bere forumi mish mash me shume humor haahah ... si i bie kjo dmth edhe veten e ke shti aty apo si ... se nuk e kam te qarte?....
Se di per kend e ke fjalen qe thua sa me nje ekip sa me tjetrin po nejse ske faj se nuk e din as vet... veq te them qe tifoza si te Interit zor qe ka ndonje ekip italian e me gjere... qe sa sfitojme edhe e duame kete ekip sepse eshte i drejte e jo me marifetlleqe .... e sa per tifoza te bilanit e te xhuves qe jane kendej nga viti 2002-03 e me lart ....ju jeni tifoza te "zjarrte"...qe sdin asgje nga futbolli prandaj e duan .... dhe jo aq shume se po nuk fitoj edhe kete vit asnje kuop behen pastaj me ndonje tjeter...
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Me mire ate se hiq gje qe dy vite....
Tek ne kendej themi "kur ska shi edhe bresheri ben pune" ... tek ju edhe tek ata nuk vlen kjo![]()
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Un per vete kam inat juven . Tjerat sme itenresojne. Jam tifoz rrealist i interit. Barcelona me cka ka shfaqur kte vit e meriton te fitoje champions league. Milan fiton vec nqs e ndihmon fati se per zotesi barcelona e mund.
Mendoj qe Milani do kaloj ne finale sepse gjimone skuadrat spanjolle nuk kane patur fate me skuadrat italiane keshtu dhe Barcelona para disa vjetesh ka humbur me Milanin po keshtu dhe Real Madriti ka humbur me Juventusin
FOCA MILAN![]()
These are the things we are fighting for (edi rama)
Por edhe Barca fitoj kunder Milanit 2:1 edhe mos harro se ajo ka qene me 2004/05,tash jemi ne 2005/06 dhe kane nderyshuar punet.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt