Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne finale?

Votues
99. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Milan

40 40.40%
  • Barca

59 59.60%
Faqja 3 prej 42 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 417
    Djaloshi me top... Maska e Coli-i-vogėl
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Shkodėr
    Postime
    25
    e tash adriano pak sa e teprova lal.se dij nga te erdhi ajo ide se barca do e shkaterroj milanin.mos fol vetyem nga inati pse interi nuk u kualifikua.epra ta them une nuk behet ekip me mihajlovia e stankovica. milani eshte nje ekip si nje kohe qe ishin ekipet gjermane qe luanin futboll 90 min. e jo fat e ku ta dij se cfar.
    prandaj shihemi ne diten e "gjykimit"... dhe perseri them le te fitoj futbolli dhe me i miri e jo bastoret sportive
    V.F.L.P.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Kesaj radhe pervec vrimes se OZONIT,Milanit i duhen edhe vudute e Dalai Lames.
    Fitorja e Barcelones eshte thjesht drejtesia ne futboll.

Nuk i dihet, Topi eshte i rrumbullaket.

qenkan turr me vrap te votojne kundra MILANIT si juventine ashtu edhe Interiste. Aty ju pafsha edhe ta harroni Champions League se nuk eshte per ju shikoni te luani ne Itali se nuk eshte Europa per ju.
    Edhe pse ndeshje e veshtire nuk dorezohemi pasi si i thone nje fjale "Shpresa vdes e fundit"

MILANISTA KEMI NJE PUNE

Forca MILAN
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY
    Sa per milanistat, mjer ata mbrojtesa qe do luajn ne krah..... Apo nuk luan dhe Messi .
    Thuaj do zoti nuk i ngjitet ai Gatuzo atij Messi-t qe ta coje me firma per 2 sezone pushim

Mos harro se Milani historikisht e ka rrahur Barcelonen, pak e shume ja di lojen.

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nje gje eshte e ditur qe kush kualifikohet nga kjo sfide merr Champions League.

Ajde ta gezoje.

Per ju interiste e juventine qe flisni me sigurine me te madhe mos haroni se kshu po flisnit edhe per interin apo juven.

Forca MILAN

Analog Brain Maska e josif
    Anėtarėsuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    mendoj se milan-i do ta mund barcelonen nese luan fort ne aspektin fizik, pasi mesfushoret katalanas e dorezojne shpejt topin ne dyluftime trup me trup ( perfshi iniesta, ronaldinho, deko ... ). i vetmi mesfushor me tipare mbrojtese eshte motta por edhe ai duket se eshte i demtuar.

ndersa per sa i perket mbrojtjes se barcelones mendoj se fut shume uje, sidomos kur nuk luajne bashke marquez & puyol. e gjithe kjo eufori e medias ndaj barcelones eshte vetem per faktin se atje luan ronaldinho dhe deko, kurse te thuash te drejten sulmuesit e saj jane te dobet dhe pak rezultativ ( eto, larson, maxi lopez).

parashikimi im :

milani kalon vetem nese do te arrije te mbuloje fizikisht ronaldinhon. lojtaret e tjere te barcelones jane karkalece qe i merr era, vetem driblime dine te bejne. kur ka ndonje dyluftim ne ajer vetem mbrojtja i shpeton.
    He walks among us, but He is not one of us ...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Nuk i dihet, Topi eshte i rrumbullaket.

qenkan turr me vrap te votojne kundra MILANIT si juventine ashtu edhe Interiste.
    Per ke do ti te votojme , per corapet e Inzaghit ???
    Ky eshte parashikim ... Nese do ishte pyetja '' kush doni te shkoje ne finale ??'' , atehere ndryshonte muhabeti dhe te gjithe do votonim per...........Barcen
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Per ke do ti te votojme , per corapet e Inzaghit ???
    Ky eshte parashikim ... Nese do ishte pyetja '' kush doni te shkoje ne finale ??'' , atehere ndryshonte muhabeti dhe te gjithe do votonim per...........Barcen

Po sdo mend ajo, ju me mire te shikoni te fitoje armiku se miku.

A i mban mend se cfare ben ato corape ? e pra ato corape e cuan MILANIN atje ku Interi dhe Juventus e enderrojne.

Persa i perket sondazhit e kam pare edhe here te tjera po eshte e kote ti futemi atij muhabeti.

Forca MILAN

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    ncuk ncuk ky postimi sikur me qene fansclub i Barcelones mer ? Ej, tashi do e shofim Ronaldinon kur te perballet me mbrojten italione. E mir e mire. Milani fito me penallti kom fryke..

Rossoneri siamo oi..ma chi cacchio siete voi haha
    NeverAgainVolunteerYourself

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    o inter for ever ti ne skuader te kish nje si carapia e Inzaghit por ske asedhe nje ke ate kok vicin Aderianon qe nje muaj loz 6 muaj duhet te jete ne bankine .Une e pranaoj qe Inzaghi ska tekniken e Aderianos por ketu njeshi nuk lozim me Empolin lozim me skuadra qe nuk kalon as edhe miza keshtu duhet nje plehraxhi si inzaghi qe ta mbaroj punen .Ajde mos harroni ju Interistet bashke me Juventinet Te shikoni Italia une nga Kanapeja e shtepise jo per ndonje gje por Milan = Italia.Sa per Barcen po te lozi sic lozi me Benfiken e morem ndeshien mos te them edhe me 2.Mos ta harrojne katallanasit se fanela e Milanit eshte 5 here me e rende sa sa ajo e atyre

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    E dini ju kush eshte e bukura

Milani me ekipet e medhaja luan bukur dhe fiton.Kam frike mos na bie ne finale nai Villareal dhe po na e merr kupen kot se koti

Ndeshje e forte e hapur premton spektakel.

Jane dy Ekipe qe ne nivel klubesh kane nje histori te papare dhe nje miqesi te forte.Mos harrojme sa lojtar te Milan kaluan te Barca ku kjo e fundit ishte ne krize ekonomike gati ju falen.
    Te dale ai ekip qe do luaje 180 futboll te paster.

Zemra me thote Milan ndersa mendja 50% Milan 50% Barca

Kampion te medhenj do kete kjo Finale e parakohshme.
    Nga nje ane si dha Davius Ronaldinho Etto Messi Deco Puyol nga ana tjeter Sheva Kaką Seedorf SuperPipo Nesta Pirlo.
    100% spektakel

Faqja 3 prej 42 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •