Postuar mė parė nga kacaku basket
Bene nje kenge Dire Straits per keta:
"Brothers in Arms"![]()
Bene nje kenge Dire Straits per keta:
"Brothers in Arms"![]()
Ne nuk e dim se ciles ekip i kam mar tifozet por sonte edim se ka fituar nag Milani ne mes te Milanos.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Me falni se nuk dua tu ofendoi,por kemi qene mbi 500 veta ne pub duke pare ndeshjen 6 televizora te medhenj ka pasur,dhe kur ndodhi perplasja po te thuash me teper se gjysma kane qeshur me te madhe,nuk e di nese kane qene kundershtare apo tifoza te Milanit.Postuar mė parė nga kolombi
Per sa i perket ndeshjes,Shevi lozi mire ka nxjerre ca topa spektakel Eto ka humbur shume shanse,gjithashtu goditja e Ronaldihnos ne shtylle mund te kishte ndryshuar dicka,me pelqeu shume Milani pjesen e pare dhe se fundi nuk me kujtohet emri i nje lojtari te Milanit ne fund te pjeses se dyte me mire ta kishte gjuajtur te pakten ne porte le ta priste portjeri sepse me ate gjuajtje marroi tere koleget dhe skuadren e tij ishte nje shans per barazim.
PSne jam me Arsenalin besoi se e keni kuptuar,por Barcelona ben loj klas + te ishte Messi,Larsson.
Forca Arsenal Neser :P
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Super Koreografi nga ana e tifozerise me te bukur ne bote, asaj Milaniste.
TE TERE NA KANE ZILI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 14-10-2006 mė 19:17
Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu
Po as ne nuk duam te ofendojm asnje por ne duam qe kto te milanit para disa ditesh thuajshin fitore Forza Milan po kjo undodhi negativ me fitoren e me te fortve. Forza Barca
Megjithate gjithcka ngelet e hapur dhe Milani akoma se ka thene fjalen e fundit.Normalisht qe Barcellona me rezultatin 0-1 ka me teper shance por ama nje gol i Milanit ne Kamp Nou mund tju prishi festen shume tifozerive.Jane per tu pare dhe 90 minutat e tjera.
O Mancii tifoza si ty qe kane gjashte muaj qe bejne tifo e di sa kam pare une plako???EhuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPostuar mė parė nga mancii*
Ju sot jeni me Barcen neser dilni me Rreshenin.
Ne Milanista kemi qene,jemi dhe do ngelemi.
Tifoja jone,nuk eshte tifo por besim.
Gjithmone KUQ E ZI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 18-04-2006 mė 22:34
Ju te bayernit,te juves,te realit,te interit etj etj
Ku ishit sonte???
Para TV???
Sa Bukur Te Jesh Ne Gjysfinale.Skam fjale tua pershkruaj.
Po ajo eshte e ditur kur sen e ka mundur ne shtepi te vet de e mund ne Spanje ajo as nuk diskutihet se vec nje mendim te vogel se Barces nuk ikan luajtur 3 lojtar Messi,Larson,Deco ajo tregon se te kishin qe edhe keta milan humbej me rezuktat 0-3.
Sa keq me erdhi kur MIlani pesoje ate golin nga BarcelonaPostuar mė parė nga kacaku basket
![]()
Gjithsesi kjo eshte loja,njer humbe e njiher fiton.
Feel the pump √
Krijoni Kontakt