Davius,ta jap klodi garant qe Milan nuk del pa gol ne Kamp Nou.
Neser jam ne San Sirodo ta bi dhe ty i kartoline me golin e Sheves
![]()
Davius,ta jap klodi garant qe Milan nuk del pa gol ne Kamp Nou.
Neser jam ne San Sirodo ta bi dhe ty i kartoline me golin e Sheves
![]()
Barcelona ka ekip shume me te kompletuar, kompakt e te pergatitur ne cdo perimeter te fushes se blerte. Do e kene jashtezakonisht te veshtire pepinot per te mos thene nje enderr deshtake t'i afrohen sadopak rrjetes, pa permendur fare muhabetin e kualifikimit.
Sidoqofte perfundimi, per mua kjo eshte nje finale e parakohshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 17-04-2006 mė 11:41
Pa dyshim se barcelona do te fitoj
Ronaldinho
Eto'o
Messi
Larsson
Ca presin keto te japin gola![]()
Postuar mė parė nga Mariachi
Messi dhe Larson nuk luajne ne kete takim.![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Nuk ka asnje lidhje se sluajn ato te dy . Fiton Barca.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Vetem do fitoj Barca !Postuar mė parė nga mancii*
Neser Barca e mbyll ndeshjen qe ne San Siro me nje rezultat te paster per kualifikim. Jo per gje, por ne takimin e ardhshem mos te rrezikoj te aktivizoj Messi-in, se do i duhet per ne finale![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Hajde optimizėm, hajde!
Ē'ju ka gjet kėshtu ore, mė duket se shikoni ėndrra sy hapur. ()
Mė mirė ėshtė tė presim takimin e nesėrm pėr tė shkruajtur mė shumė, dhe jo nesėr ti hamė llafet ose siē kanė zakon milanistat tė mos futen nė forum, por tė jemi tė gjithė kėtu, edhe pas takimit.![]()
Le tė fiton mė i miri!
My silence doesn't mean I am gone!
Keto te Milanit e kajn si zakon te frihen para ndeshjes por e kot eshte se humbjen e kan ne syre.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
lesh lesh
ju thoni qe kemi frike !!!!
Absolutisht JO
Por edhe te enderrojm me sy hapur si ju qe na thoni qe nuk kemi shance qe ti afrohemi portes apo qe do siguroni kualifikimin qe ne ndeshjen e pare !!!! me falni mua se nuk mund ta quaj veten ekspert futbolli por keto me duken budallalliqe edhe nga me te medhajat....
Ju mezi fituat me benfiken, dhe shyqr qe bete ate golin ne fund te mund te kishit ngrene ndonje edhe te ishit thyer fare....
Une per vete nuk dua te ul Barcen sepse eshte ekip i madh por kushdo qe te ishte, do ishte gjysemfilaniste e champons liges edhe nuk mund te nenvfleftesohej, si ju edhe ne jemi aty nje perballje te dyfishte, pjesen e pare ta shikojme neser edhe shpresoj qe te fitoj Milan....
Gjithsesi flasim neser mbas ndeshjes, edhe do dua me gjith zemer tju shikoj pastaj mbasi te mbarojne 90 min e para se do jeni akoma kaq optimist edhe endrrimtar apo do jeni ulur me kembe ne toke........
FORCA MILAN
Swat69,
Si duket ju ende jeni tė pėrgjumėr dhe mendoni se aq lehtė mund tė kaloni Barēėn a?
Nejse, unė ju uroj fat sonte, por diēka ashtu jam shumė pesimist nė triumfin tuaj eventual, nuk jeni aq tė fortė sa hiqeni. ()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt