Kam nje problem:
Qe kur kam ardhur ne kete vend kam dalur me vajza te huaja, qofte europiane si dhe latine jo me shqiptare. dola me nje vajze per nja 2 vjet dhe ajo ra ne dashuri menjehere por une nuk i dorezova celesat menjehere dhe e pranova dashurine e saj. Gjerat shkuan mire ne kete periudhe por me se fundi ajo me thote,- ne e duajme njeri tjetrin pse mos martohemi? edhe une i'u pergjigja, - eshte ide e mire por nuk besoj se prinderit e mi do aprovojne...
I pyes prinderit, dhe me thone, - ti do marresh vajze nga anet tona "me fis e me sua".
Une me vone i kthehem dhe i them asaj se une nuk martohem dot me ate sepse ajo nuk eshte shqiptare dhe nuk ka traditat tona.
Une e dua ate vajze por nuk e di a mund te martohem pa marre bekimin e prinderve? Vajzat shqiptare ketu kane frike se i demtohet reputacioni dhe shkojne me te huaj per kete arsye. Une nuk kam frike se me demtohet reputacioni por te pakten deshiroj te njihem me nje vajze shqiptare si seriozisht ose jo, si te dali dhe te bashkohem me patriotet e mi
Pyetja eshte ti bej naften vajzave shqiptare fare dhe te shikoj jeten time apo te kerkoj per nuse nikoqire(amvise) me mbleseri?
Ju lutem me jepni keshillen ose opinionin tuaj. Faleminderit.
Krijoni Kontakt