Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137

Sherbimi Ushtarak

Une per veten time nuk a kam bere sherbimin ushtarak ne Shqiperi per arsyjen e kurbetit.
    Me kujtohet kur xhaxhallaret e dajat e mi me thoshin qe para se te shkosh ushtar je akoma nje djale i vogel dhe kur te mbarosh sherbimin do te dalesh burre.

Per veten time mendoj qe sherbimi ushtarak eshte detyre e cdo Shqiptari dhe ndonjehere e kam si peng qe nuk a kam plotesuar kete detyrim ndaj atdheut tim.

Do te dija nga ju qe keni mbaruar sherbimin ushtarak cfare mbresash ju ka lene. Kurse per ju qe nuk e keni kryer kte detyre si mendoni?

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Te kryesh sherbimin ushtarak ne shqiperi eshte: Te prekesh vetveten ne dinjitet dhe burreri.
    Shqiperia dallohet per sistemin me skandaloz ushtarak, provoni njehere banjot e larjes apo mencat e tyre dhe do merrni dhene, per te mos folur per kapanonet qe bejne te arratiset edhe miun nga frika e ndonje semundje.

Dito.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Te kryesh sherbimin ushtarak ne shqiperi eshte: Te prekesh vetveten ne dinjitet dhe burreri.
    Dito.

loooooooooooool

Fatijonuk, te siguroj une qe s'ka pse te te breje ndergjegjja per kete, sepse une jetoj ne shqiperi dhe fale Zotit i kam shpetuar nje denimi te tille nga perendia.

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Fation, pershendejte. Deri diku ta kuptoj "hallin". Edhe mua me ka kaluar neper mendje kjo pyetja dikur ( akoma me shume kur shkrujta emrin ke ushtria daja Semit) Ushtria ne Shqiperi sic thane parashkruajtesit eshte skandaloze, aq me teper fakti qe nuk besoj se vlen shume si force vetembrojtese e territorit shqiptar. Edhe sikur ta kishim bere ushtrine un e ti, kufijte sot i ruajne aleancat me Fuqite e Medha (per mire apo per keq). Keshtu qe shpresoj mos te te ngeli shume pishman. Kaq kisha un, shkurt e bukur
    NeverAgainVolunteerYourself

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    se kam ber coz emigrim nenshtesi tjeter tani

edhe se kam ndermnd ta bej sa per fjalen burrrrrrr
    te ben jeta se ste ben burrr nje cop arm

burrr eshte kur i del jetes vet mban pa ndimen e njeriut ajo eshte prov e jetes jo ushtria
    Partizoni

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ushtria ne shqiperi ?

Po s'pate mik perfundove ne malet e pukes me 2 meter bore .
    Shkon atje , dhe si i ri qe je , do kesh pak formalitet 4-5 muajt e pare nga kapobandat e vjetra , pas disa muajsh me stervitje dhe perkushtim e merr pak veten nga shuplakat dhe grushtat e ngrene ,dhe me pak fat dhe kopillik mund te marresh situaten ne dore dhe te ē'frysh dufin per te rinjte qe vijne nga rrethe te ndryshme . kshu kshu ushtria shqiptare shko normal , e vjen me 3 - 4 vida manget .

hajt shnet

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Studentet dhe Sherbimi Ushtarak ne Shqiperi
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-06-2010, 18:18
  3. Shėrbimi ushtarak nė Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 10:34
  4. Reformim i shpejte i Sherbimit Gjeologjik
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:17
  5. Shėrbimi ushtarak i detyrueshėm
    Nga liridashes nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •