Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 86
    DHELPRA DINAKE Maska e smiley69
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    PHILLY
    Postime
    67
    PIKERISHT
    AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34
    o smileyy qe vjen 69 mas 68 e di un se e kam msu ne fillore , edhe mos ma mer per keq mi goce po thash se ishe shenja gaforres si muve se gaforrja e ka 69 ok pra lal peace out edhe shnet e pare
    BL0ndIe po ti e dishe mi lal edhe sma the mua ? papapa
    Its gotta be a crime to look this good baby...

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    se mos me pyte ti muve
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Po ti se kujt i ngjan,po nuk po me vjen emri tani,megj kur te me kujtohet do ta them.ia kalofsh mire midis nesh.

PnL ppl

Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    PHILLY
    Postime
    67
    un se kisha per radhitjen e # e kisha per 68 qe ka domethenje me vete dhe 69 qe ka dhe ajo kuptim tjeter
    pastaj te drejt ke shenja e gaforres esht se dhe un gaforrja jam
    AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw

i/e regjistruar Maska e Kandy
    Anėtarėsuar
    01-10-2002
    Vendndodhja
    Philly
    Postime
    24
    OK IloN mezi sa do pres per pergjigjen tuaj. Ha Ha neway thanks for ur welcome.
    Holla Back People!

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    Une jam dashi by the way loooooool..hihihihi... po numrin se di sma ka mesuar teta edukatorja

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

FBI Maska e Sarah
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Larg Dashurise se Pare
    Postime
    76

Hem

Mire se ke ardh mi Kandy po vallaj shume paske nryshu nga pic e pare me ate qe ke bo me ate shoqen apo car e kishe kushurire se vallaj mo nje thote keshtu e nje thote ashtu.....oh po harrova jeni kushurira edhe shoqe te mira.Po me fjet si ja boni hallit mi lal apo cip mi cip se vallaj filloj si me u ftof havaja e e mani njona tjetren nrofet.

Do ti lutesha kolektivit me bo nje krahasim po gjithe ashtu me ju kerku falje se dicka nuk me shkon me kete programin e me dalin pic jo te qarta. Mistrece me nimo pak se o ne gjermanisht e ma perkthe pak se dro heren tjeter i bojme te pasterta keto pic.
    In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.

I Corinthians 11:11 (NIV)

Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    PHILLY
    Postime
    67
    hihihihihihihi skemi nevoj ta mbajm ngrohte njera tjetren ne kemi kush na mban ngrohte pa merak per ate pun....na mean
    kandy ca thot kjo me qe ke ndryshuar ti te fotot....mua e njejta me duket....hahahhahahahahhaaha
    muaaa te gjithve jeni si shpirt

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34
    o SMILO edhe une per domethenien e 69 te pyta mi lal megjithse ti sma the po ska gje edhe by the way me bohet qefi qe dhe ti je gaforrja pacim lal ja kalofsh mir
    Its gotta be a crime to look this good baby...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •