PIKERISHT
PIKERISHT
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
o smileyy qe vjen 69 mas 68 e di un se e kam msu ne fillore , edhe mos ma mer per keq mi goce po thash se ishe shenja gaforres si muve se gaforrja e ka 69 ok pra lal peace out edhe shnet e pare
BL0ndIe po ti e dishe mi lal edhe sma the mua ? papapa![]()
Its gotta be a crime to look this good baby...
se mos me pyte ti muve![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Po ti se kujt i ngjan,po nuk po me vjen emri tani,megj kur te me kujtohet do ta them.ia kalofsh mire midis nesh.
PnL ppl
un se kisha per radhitjen e # e kisha per 68 qe ka domethenje me vete dhe 69 qe ka dhe ajo kuptim tjeter
pastaj te drejt ke shenja e gaforres esht se dhe un gaforrja jam
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
OK IloN mezi sa do pres per pergjigjen tuaj. Ha Ha neway thanks for ur welcome.
Holla Back People!
Une jam dashi by the way loooooool..hihihihi... po numrin se di sma ka mesuar teta edukatorja![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Mire se ke ardh mi Kandy po vallaj shume paske nryshu nga pic e pare me ate qe ke bo me ate shoqen apo car e kishe kushurire se vallaj mo nje thote keshtu e nje thote ashtu.....oh po harrova jeni kushurira edhe shoqe te mira.Po me fjet si ja boni hallit mi lal apo cip mi cip se vallaj filloj si me u ftof havaja e e mani njona tjetren nrofet.
Do ti lutesha kolektivit me bo nje krahasim po gjithe ashtu me ju kerku falje se dicka nuk me shkon me kete programin e me dalin pic jo te qarta. Mistrece me nimo pak se o ne gjermanisht e ma perkthe pak se dro heren tjeter i bojme te pasterta keto pic.
In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.
I Corinthians 11:11 (NIV)
hihihihihihihi skemi nevoj ta mbajm ngrohte njera tjetren ne kemi kush na mban ngrohte pa merak per ate pun....na mean
kandy ca thot kjo me qe ke ndryshuar ti te fotot....mua e njejta me duket....hahahhahahahahhaaha
muaaa te gjithve jeni si shpirt
o SMILO edhe une per domethenien e 69 te pyta mi lal megjithse ti sma the po ska gje edhe by the way me bohet qefi qe dhe ti je gaforrja pacim lal ja kalofsh mir
Its gotta be a crime to look this good baby...
Krijoni Kontakt