hajt mirsenaerdhe KANDY.................ja kalofsh sa me mire mene..................u mbush forumi me gjithe ato vajza nga Philly![]()
hajt mirsenaerdhe KANDY.................ja kalofsh sa me mire mene..................u mbush forumi me gjithe ato vajza nga Philly![]()
* x 0 and case closed!
Flm te gjithe qe keni shkruajtur, dhe e kuptuam qe ka gjithe kto vajza te mira nga Philly, po cuna skam pare shum une. Nga jeni fshehur ju djema huh? LOL
dhe Blondie 18 jo nuk jam Kaltra, jam kushurira e saj.
Holla Back People!
i ngjan prandaj thash...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Sa per ty Hugo, na i fal pak fotografit qe nuk na ka nxjer komplete. Po next time qe bej nje tjeter un ku dukem e tera do ta postoj vetem per ty! Ok LOL.
Holla Back People!
E di se do me marrish ne qafe,po te pakten te perfitojne cunat e tjere,ne kete mes.
Mos u shqetesoh ti Hugo jo, ok ha ha.
Holla Back People!
Kandy mir se erdhe rrusho jakalofsh mir nforum lalo ne sa i gjake kaltres mi dreq way to go
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
po e ka kushurire mo se pe ti qe u pergjigjapo vdes ti po sperserite fjalet e mia
![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
vallaj shum qef kom me tkopju ty rrusho![]()
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Nuk e di ca thoni ju po mua sme duket sikur ngjaj si Kaltra, ne dukemi shum ndryshe.
Holla Back People!
Krijoni Kontakt