hajdeni ne 2 qershor, ju lutem mos harroniPostuar mė parė nga Scorpions_King
![]()
hajdeni ne 2 qershor, ju lutem mos harroniPostuar mė parė nga Scorpions_King
![]()
Hahahahahahhaahahah po ho mer si ja kalut ne feste?
Ma keni pa njonen aty?![]()
ca t shifje aty mer daje amon.....mos ti flisje nanjones se kerciste karateja. megjithse ne fund plasi nje sherr i modh
heu, sa qesh tuj i pergezu Shqiptaret per evenimentin e pare pa sherr. Sic duket paska plas pasi cava ferren une. Po hajt mo kjo dihet: all balls no brains jane djemte tane.Postuar mė parė nga tironci_to
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
plako une ne fakt po flisja me bouncerin ja boni ai, sot ka qen note e qete fare...ora 2 pa i cerek, i thash une po ndill keq vlla se ka me plas nai gjo tani nga fundi si zakonisht...shkoj ora 2...ka kerrcit i sherr, tamom street fight![]()
roncooooooo kush u ziiiiiii mossss i missed itttt i nid infooo lol uaj se mora vesh un qe ishe ne party ti iher lolPostuar mė parė nga tironci_to
God is coming and SHE is mad
milaniste ku e di un kush u zi....se mos kisha nai kurjozitet te modh me pa kush po u zite....as pse u zine se di po u zine keq. pse se more vesh ti qe isha une aty...sme njofte....psh qafirin e njofta direkte, megjithse i fola vetem nga fundi notes
ste njofta? se mos te kom pa noi her lol ku ta di un e shkreta... as ti sme ke njoft lol
God is coming and SHE is mad
Ku DO Qe vejm KOmet Ne Shqiptaret Do Kete Noi Sherr Sezbon Si Nuk na Nejti I Here ***** Rehat mer, E kena ne gjak ne.
Dio C'č
LoL Erindo nuk ben pa sherre mer dreq :P Hip se te vrava , zrip se te vrava kshu e kena ne loooolPostuar mė parė nga Erindi
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt