Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE
    me leje un se kisha nigju noi her ket ca muzike kno kjo ? btw kush e organizo ?

emiraxo te gjej un fake id nqfse ke nevoj lool
    hihihihihi Mos te mbete merak mi se s'eshte ndonje gje. E ke parasysh Top Albanian ti? Gerta qe thu ti ishte nje nga prezantueset atje (ajo qe bente edhe ato spotet per te qeshur te top-it) dhe ka fillu me knu me demek.Po s'ke faj qe se njofte se as une s'po i bija ne te. Se dija qe kishte mbiemer jo per gje. gagaagagagag Vari leshte eshte kjo puuune. Me duket se i vllai (Dj Aldo) sec mikson ca kenge dhe i kno kjo gjasme. Me shku me pa turite e Gertes $10 dollare! Qyqjaaa! I lloj si me pa Rolling Stones! Pikaaaaaaa !
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Qafiri lol tamom e ke thon lal po un edhe free te ishte skisha ik lol

Inteligjentja amon mi se u bon te gjith kongtar jena qe jena bojm edhe ne 1 grup :P Shqipe Kanadaje ahahah ahhhh sa gjynof qe nuk na sjellin nonji tamom ktu po sjellin gerten ufffffff

Like The Dead Maska e Erindi
    Anėtarėsuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Pak Infomacion Mbi Gerta heta.Ka qene Prezantuese Ne Top Albania Radio.Ne fillim Ka Kenduar Me Bojken Lako Kenga e pare qe ka kenduar Bojken lako Me Gerta Heta,Alketa VeiSiu Dhe Julka.Nga aty Filloi Te Bashkpunonte Me Dj Andy DHe Dj Aldo Qe Nxorri Nje Kenge Danc E cila Titullohet My Love.Dhe Keshtu Filluan me radhe.Hihihihihi

P.S.Per Mendimin Tim Nuk Ja Vlen
    Dio C'č

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2005
    Postime
    89
    20 dollar me pa gerten
    hahaha
    po un 35 pagujta me pa tieston...tashti dmth i bika qe gerta te jet aty aty me tieston. Amon mer jahu se e para punes do jet plot me cuna laca qe shofin shtremet kush o mo i forti, ne e dyta nuk e di sa nga ju e kon pa naiher gerten live. Une kom pat fatin e modh ta shof live rastesisht ne tirone ne disko edhe osht skandal i vertet. Osht ndryshe Studio nga LIVE. Leqe iher kjo kendo kot fare se zoni nuk i shko me melodine e konges qe ja bo aldo ose andy me LAPTOP.
    Hec er cuna se me 20 dollar ju jep lala i raki permeti, ja u shtro me qofte zgare, icik kryp ene buk te thekme qe te thoni te lumsha jeten.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Amon mer jahu se e para punes do jet plot me cuna laca qe shofin shtremet kush o mo i forti,

shqiptaret e kan shume te theksuar kte shikimin shtremet..dhe zakonisht jan ca fshatar pa edukat qe e bejn se cunat normal shikojn punen e tyre.

10$ per femrat 20$ per meshkuj

no comment!!!

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    hahahahah sa kam qeshur me_ tironci to _ e paske qar temen lol me ty jam dhe un ca Gerta Heta mi njerez dhe free te qe nuk do shkoja megjithate ata qe duan te shkojn un jam dakort me tironcin ...mblidhemi o njerez ndonje dite mezera ne BBQ dhe ska me mire se te pish raki Vlore lol

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga asnjona
    hahahahah sa kam qeshur me_ tironci to _ e paske qar temen lol me ty jam dhe un ca Gerta Heta mi njerez dhe free te qe nuk do shkoja megjithate ata qe duan te shkojn un jam dakort me tironcin ...mblidhemi o njerez ndonje dite mezera ne BBQ dhe ska me mire se te pish raki Vlore lol
    me pelqeu ideja jote lol eve pse snjifena :P po haj iher un jom krejzi /me zgjat doren lol
    roncooo ho amon na organizo icik bojm i bbq per lezetin e neve edhe bojm qeff

jom ne pritje ee ju lutnaa na larmeroni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2005
    Postime
    89
    erdhi si erdhi muhabeti...une hika tek party gertes se me morren me zorr. aty takova dhe qafirin nga fundi...hec mo party shqiptare si gjithmon sausage fest

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga tironci_to
    erdhi si erdhi muhabeti...une hika tek party gertes se me morren me zorr. aty takova dhe qafirin nga fundi...hec mo party shqiptare si gjithmon sausage fest
    yeah plako. Duhet me u bashku me Kosovaret per me e thu ate 80/20 rule. Ma rrasen $30 te dera mqs isha cun i bukur (ene s'kisha bo rezervim). Nesje, gjithe gjithe i kam fol 1 kosovareje dhe 2 tezakeve te saj (nice fare but I was totally hammered), i thash Gerta Hetes shko te This is London se ti s'ke per t'pagu gjo, ene fola me i femer qe me ishte fiksu keq qe ajo me fliste e une si flisja...doli qe dashnorin e kishte me te njejtin emer. Une ika me vrap
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411

pershendetje

po do vijme ta shohim se zben .............

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrvoja dhe pėrshtypjet e forumistėve nė Kanada
    Nga landleli nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 264
    Postimi i Fundit: 02-07-2016, 05:48
  2. Ramadan Krasniqi se shpejti ne Toronto, dhe London(ontario)
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-12-2005, 17:45
  3. Hapen shkolla shqip pėr fėmijėt e emigrantėve nė Toronto
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 12:24
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-08-2005, 02:29
  5. Komiteti Ortodoks i Emigrantėve Shqiptarė nė Toronto
    Nga Sherri nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 06:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •