Ne kete teme do mundeni te shkruani dhe te shprehni mendimet tuaja reth asaj se cili kampionate ka qene me i mire per kete sezone 2005/06.
Kampionati i Italise
Kampionati i Spanjes
Kampionati i Anglise
Kampionati i Gjermanise
Kampionati i Frances
Ne kete teme do mundeni te shkruani dhe te shprehni mendimet tuaja reth asaj se cili kampionate ka qene me i mire per kete sezone 2005/06.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Them se Kampionati Spanjoll 2005 - 2006 ishte me i bukuri nga te gjithe.
Kishte me gjalleri.
Me pas Ai Italian, Anglez, Gjerman, Francez.
Jeta ime, mban emrin e saj..
kte vit e tregoi se ishte italiani
sepse pati deri ne nje fare pike rivalitet midis skuadrave, ndersa kampionatet e tjere u caktuan shume para kohe
ndeshje te bukura pati ai spanjoll, ndersa konkurence me shume pati italiani
all u need is love
Kmpionati spanjoll pa me dyshje ket vit ka qen me interesanti
Tani ka filluar edhe ai Anglez te behet shum interesant chelsa vetem ne 6 pike larg vendit te dyte
M&M
Nuk len moxhi e juve te jete italia e para duke blere me lek drroge tere albitrat se nryshe nuk fitojne.
Spanjolli eshte me i miri kte vit. Ka me gjalleri me spektakel.
Mendoj sa eshte hapur paksa heret kjo teme,sepse kampionatet nxehen me shume ne fund,te gjiyhe luftojne per ekzistence,per vendet e para dhe keshtu kampionati behet me i bukur.
Ups...te gjitha te bukura.....por do ta vecoja kampionatin Gjerman,sivjet eshte duke u bere nje lufte e madhe si per ekzistence,ashtu edhe per vendet e para.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Te gjithe kampionatet jan te bukra po me i bukur eshte kampionat spanjoll.
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
itaaaaaaaaaaaaa
Bukuria ësht për femrat.. duhet të jet pak me i bukur se majmuni...A's Më Shum A's Më Pak
Postuar më parë nga -FaItHfUl-
Qka ke shkruar mor shok a mos ke hire ne forum vec per postime.
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Kampjonati I Italise !!!
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt