Deri dikund eke mire por siduket ne gjithe kamp.eshte vendosur kush e fiton, ka luft per vend qe con ne ligen e kamp. por e postuam temen dhe nese doni pritni kur te mbarojn kamp. postoni...Postuar më parë nga bavarezi5
Kampionati i Italise
Kampionati i Spanjes
Kampionati i Anglise
Kampionati i Gjermanise
Kampionati i Frances
Deri dikund eke mire por siduket ne gjithe kamp.eshte vendosur kush e fiton, ka luft per vend qe con ne ligen e kamp. por e postuam temen dhe nese doni pritni kur te mbarojn kamp. postoni...Postuar më parë nga bavarezi5
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ju lutna mos shkruani shkrime te kota ne kete teme se nuk jeni ju per te korigjuar dikend tjeter...Postuar më parë nga mancii*
Postuar më parë nga Juventus
Juventuso nuk e pata fjalen per vendin e pare,por per vendete para.
Plako shiko!!!!!!!!!
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Vetem kamp italian shoh. Italia nr 1.
O dele te trgova une po don prite te mbarojn kampionatet dhe futu shkruaj,...Postuar më parë nga bavarezi5
Postuar më parë nga Juventus
Shiko mire te thash e pastaj shkruaj.
CIAO!!!!!!!!!!!!!
(Mark Tuain)
Edhe ketu i filluat replikat sikur po mbroni te ardhmen.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 05-04-2006 më 15:10
Jeta ime, mban emrin e saj..
Duke analizuar liga Spanjolle bindshem ka qene me kualitative. Sepse edhe perqendrimi lojtareve me kualitativ edhe futbolli me kualitativ. Ndoshta nje periudhe e dobet e Arsenalit dhe Man united e beri qe ai kampionati Anglez te mbetet i dyti.
Postuar më parë nga ClaY_MorE
Jo mor vec po bejme muhabet.![]()
(Mark Tuain)
Spanjolli mbi te gjithe.Ne angli ka filluar me teper loje Fizike sesa Teknike.Ketu ne Itali sa te jene Arbitrat e fiton Juventus kurse ne Spanje eshte shume here me terheqes kampionati.
Krijoni Kontakt