Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

Tema: 1 Prilli

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Do ish shume interesante kush do genjente me forte???Do na shkruani neser per genjeshtrat tuaja ketu?
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Do ish shume interesante kush do genjente me forte???Do na shkruani neser per genjeshtrat tuaja ketu?

Eeee une ne fakt nuk do genjej neser !!!

Pse pak genjej gjithe vitin ......... dhe e nesermja me duhet . Neser do e shpall diten e seriozitetit dhe te vertetes .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Mu mtha menaxheri qe te veje tpunoja te shtuhen. Un asiher spunoj per weekends ene i thash jo, po ai mtha hec se me duhesh.

Kom frike mos me genjen se o i mistrec ai qe se ka shokun...LoL... jo per gjo po mprish cdo plan neser.... Ishalla Mgenjen Po Kom Me I Punu Sborr ....:@
    Un e pyeta mos po mgenjen ene ai po qeshte... tashi te iki sdu me dal si budalle qe gjoja me genjeu lehte... te mos iki sdu me e nxef se i premtova qe do shkoj... Sdi ca te boj per zotin....LoL
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sot, zyrtarisht konfirmohet se Edi Rama me dekret te Presidentit te shtetit, largohen nga drejtimi i Selise Roze, dhe si ushtrues detyre, deri ne zgjedhjet e rradhes, me sakte deri ne kongres, shpallet Bamir Topi, kryetar i Grupit Parlamentar te PD-se.
    My silence doesn't mean I am gone!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Kom nji shok exzemplar nga ment e kaptines , Mezi priste sa te vinte 1 prilli .

Ka 9 vjet qe ska shku ne shpi per arsye dokumentash , dhe normalisht qe familja e tij mezi presin ta shohin nje dite pasi eshte dhe djale i vetem kopili dhe normale qe i ka marre malli jashtzakonisht .

Merr Te shpise ne tel dhe u thote , qe kam prere bileten per ne tirane dhe mberrij ne oren 18.00 me Al-italia ne rinas se jam merzitur shume ne britani dhe punet nuk po me ecin siē duhet dhe do kthehem , gezohen familja jashte mase , sa s'fluturojne nga Gezimi , mbledhin njerzit me te afert , xhajallaret , tezet , dajat , shoqerine e ngushte per te prit ket azgonin ne Rinas , kalon ora 18.00 prit te shkretit ne Rinas , pyt punonjes rreth e perqark asnje lajm , te gjithe thonin qe ska avion al-italia ne oren 18.00 , prit e prit te shkretit deri nga ora 20.00 .

Me ne fund ky tipi i merr prinderit dhe u thote ho mer ēkemi , i thote baba vete ore ckemi nga ty se ne mire jemi , ty po te presim , shtanget ky , se nuk i shkonte mendja qe te dilnin prinderit me verte ne Rinas , gjithmone me mendimin se e din qe eshte 1 prilli , edhe i thote o babe po eshte 1 prilli pse me verte e moret ju , nxefet baba ptu mer qen i poshter ,1000 te zezat i thote ne tel , bohen ēorap punet ,dhe nuk i flet per 2 muaj . Kjo ka ndodhur prillin qe kaloi .

E solla si shembull per te pasur pak kujdes , sidomos me genjeshtra te tilla

shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Postime
    2
    sot do jet nje dit ku cdo kush do mundohet te me genjej sepse nje gje te till e bej per dit me ata

kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    ore po si sma futi njeri sot mua
    po dhe un u kujtova shpejt ne fakt (tani qe po lexoj temen)
    gjithsesi po ju them se forumi do mbyllet neser me 02.04.2006
    per kte me vjen keq
    all u need is love

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Burrin e kam maskara fare. S'ka lene nje 1 Prill pa me punuar dicka. Ne nje 1 Prill u nda me mua, fiku celularin, dhe ia futi gjumit. Pastaj u zgjua rreth ores 10 te nates, dhe degjon mesazhet ne celular ku i kam thene, "Screw you!" thjesht per menyren harbute se si u nda. Te gjithe rrotull meje (te njohurit tane, etj.) e kishin kapur shakane, vetem une jo.
    Pastaj per 1 Prillin tjeter me thote se mund te jem shtatzene. I thashe edhe nje "Screw you!" tjeter pastaj dhe e lashe me aq. Nga ana pozitive, i harxhoi all the good ones... vitin tjeter do e kete teper te veshtire te me genjeje. Uroj mos zgjohem me ndo nje gjarper te ngordhur ne shtrat, si puna e kokes se kalit te "Godfather"

P.S.: Ka gjithe mengjesin sot qe qesh me te madhe sepse i ka ardhur nje ide e re per vitin tjeter. Mjere une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 02-04-2006 mė 13:48
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
    Mu mtha menaxheri qe te veje tpunoja te shtuhen. Un asiher spunoj per weekends ene i thash jo, po ai mtha hec se me duhesh.

Kom frike mos me genjen se o i mistrec ai qe se ka shokun...LoL... jo per gjo po mprish cdo plan neser.... Ishalla Mgenjen Po Kom Me I Punu Sborr ....:@
    Un e pyeta mos po mgenjen ene ai po qeshte... tashi te iki sdu me dal si budalle qe gjoja me genjeu lehte... te mos iki sdu me e nxef se i premtova qe do shkoj... Sdi ca te boj per zotin....LoL

Shpetove mire me aq
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Une per vete sa u zgjova ma futen po pastaj hehe fillova zanatin Qe thoni ju ngela vetem duke genjyer.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 1 Prilli, gėnjeshtra dhe mėkati i rrenės
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-03-2012, 11:00
  2. Nje prilli !....-Dita e rrenave
    Nga Kallmeti nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 19:59
  3. 2 Prilli, Si Sinor ...
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2006, 09:50
  4. 24 prilli -dita nderkombetare e tokes
    Nga hope31 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 13:37
  5. 1 prilli, dita e politikaneve...
    Nga gabriel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-04-2004, 12:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •