Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Ka plazhe apostafat per kte pune, skan arsye te dalin ne mes te popullit laskuriq, per arsye se ne plazh nuk shkojne vetem moshat nga 19 deri ne 30 vjec, aty ka lloj lloj moshe, kalamoj pleq etj etj.
    Sdo me dukej mire qe para plakut tim te dilte noj derro bjondje me nr-gjoksit-3 sepse do me perfundonte plaku ne reanimacion, ene sipas kanunit te LEK DUKAGJINIT ajo bjonde hy ne gjak me mu sepse me ka vra plakun.

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    kėtu
    Postime
    231
    Pame edhe ca femra qe kishin nevoje per nje operacion plastik tek pjesa e gjoksit se ju kishte shkuar deri tek barku.
    Ca thu ti mej? Femrat e reja qe e kane 'gjoksin deri tek barku' jane nga me seksipillet ....

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Negativ ..!!

Citim Postuar mė parė nga baby dream
    Mendimi juaj mbi Topless ne plazh..

Diku pata lexu se afer shkembit te kavajes disa vajza (nuk e di nese shqipare apo te huaja) ishin ne topless dhe me vone policia ato i shoqeroi ne polici me pretekstin se eshte e ndaluar ne Shqiperi....si vazhdon me pas historia e ketyre vajzave se mbaj mend....

Atehere ju pyes se cfare mendoni mbi topless ne plazh.....jeni pro apo kunder.....do e praktikonit....??!!

E thena me te beren eshte shume large se vertetes..

Pikerishta ndonje fakte kokret?Ndonje foto p.sh ?!

Me duket pak e pabesueshme per te qene shqiptare ato vajzat qe kan qene nudo,ndoshta kan qene te huaja,se mentaliteti i shqiptarit eshte shume mbrapa ne kete "fenomen"
    Feel the pump √

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    le tket plazhe nudiste larg popllit trim e qefli po me kusht me u pranu vetem femna me trup perfect

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Plazha nudiste ka pothuajse ne te gjitha vendet bregdetare,ne shqiperia tani po ndegjoj per here te pare,ne ulqin e di dhe kam shkuar nga kurreshtja,une per vete nuk jam kunder as pro kesaj gjeje shkurt une nuk e preferoj per vete,por nuk do me pengonte nese te tjeret e bejn.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga baby dream
    Mendimi juaj mbi Topless ne plazh..

Diku pata lexu se afer shkembit te kavajes disa vajza (nuk e di nese shqipare apo te huaja) ishin ne topless dhe me vone policia ato i shoqeroi ne polici me pretekstin se eshte e ndaluar ne Shqiperi....si vazhdon me pas historia e ketyre vajzave se mbaj mend....

Atehere ju pyes se cfare mendoni mbi topless ne plazh.....jeni pro apo kunder.....do e praktikonit....??!!
    tani u paska bo e madhe kjo?! Ehuaaa une mbaj mend qe kur isha une ne shqipri ne 1996 - 1997, kishte ca femra kosovare qe vinin ke iliria dhe i nxirrnin pjeprat me u fresku .

Ca mendoj une per kte? Leni mo njerzit te bojne c'te dune, te pakten deri sa nuk kapen nga ligji!

i/e regjistruar Maska e Tigeri
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Ehuaaa une mbaj mend qe kur isha une ne shqipri ne 1996 - 1997, kishte ca femra kosovare qe vinin ke iliria dhe i nxirrnin pjeprat me u fresku
    E sikur vetem ne 96-97 edhe tani vazhdojn ti nxjerrin dhe pa problem fare. Megjithse te gjith plazhsitiet syt aty i mbajn. sikur ca po ndodh.

Duhet te edukohemi me shume per te pas femra me topless.

Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Postime
    12
    Khour
    Nuk eshte ndonje gje e jashtezakonshme te ndodhi nje gje e tille. Se ne kemi ngel mbrapa ka shume faktore por qe te gjithe plazhistet te kthjen syte nga nje femer qe po merr rreze "topless" tregon akoma qe ne shqiptaret disa gjera i kemi akoma tabu

suspected Maska e unusual2006
    Anėtarėsuar
    15-08-2005
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    15
    Nuk i lexova te gjitha shkrimet ketu, se paska ecur shume tema, por do thoja qe nuk eshte ceshtje emancipimi sa eshte ceshtje popullsie te vogel, ku gjithkush njeh gjithkend etj etj
    Shkon dot ne plazh me shoket e te shikosh komshinjte mu aty ngjit me ty, me gjithe kalamaj e gjysher e gjyshe qe te kane "rrit" pothuajse, e te dalesh topless...???
    Eshte pak mungese respekti dhe as nuk rri dot rehat...mendoj une.
    Megjithese une nuk jam kunder, mendoj qe ne Shqiperi ambienti eshte cik i izoluar. Njerezit ne plazh ulen ngjit me njeri-tjetrin, etj etj e ne jemi shume gjaknxehte...ne te gjitha kuptimet...e ose plas grushti (pse me pe, e pse e pe, e pse te pashe etj etj), ose...pa koment!
    Ngrihuni o shqiptare shkoni ne Turqi, Itali, Mal te Zi, diku tjeter me pushime e zhvishuni per qejf, ose punoni shume sa te keni takat e te blini nje plazh privat ku te beni c'te doni
    your feet must be tired cos u've been running thru my mind all day

Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Postime
    12
    E drejte eshte se shqiptaret ulen afer dhe vine si kope ne plazh por ka dhe me keq kur ne ato plazhe te vogla private ku njerezite paguajne qe te rrijne rehat ne shazllone vjen dikush aty prane dhe do te nguli nje cader dhe pasi e ngul fillon e ha bostanin qe e ka marr nga shtepia dhe me e mira eshte se kur iken i le dhe lekurat ne rere kur koshin e ka dy metra me tutje dhe ky qe ka paguar leket per plazhin privat eshte i detyruar te shofi katundarin dhe te ndjeki mizat qe jan mbledh nga lekurat e bostanit....pffff mendo sikur te ket ndonje me topless aty jo grushti po ngrihen lapidare...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •