ikni ne google dhe beni search per fjalen "failure" ...shikoni ca do dali rezultati par![]()
ikni ne google dhe beni search per fjalen "failure" ...shikoni ca do dali rezultati par![]()
Keep them pacified dhe do te te lene ti terheqesh per hunde ku te duash, thoshte profesori im i HistorisePostuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar mė parė nga Leila
Hallall Leila jam me tyja plotesisht dakort.
Kot s`thuhet qe teknologjia ka gjithnje nje ane te erret,na pelqen s`na pelqen ne dhe kjo eshte nje nga ato raste..
Uroj qe te pakten mendimet te mos na i lexojne ndonjehere..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Kushedi se cbluan ne koke ti Sabina qe i trembesh te lexuarit te mendimeve.Postuar mė parė nga *SaBiNa*
Asgje..por mendoj qe mendimet jane e vetmja privatesi qe ka ngelur tashme dhe kur them medimet e kam fjalen ato qe si shpreh.Postuar mė parė nga Antipatrea
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Postuar mė parė nga baby dream
ka shume menyra per ti shpetuar censures ,
persa i perket webit gjithmone kam naviguar neper postacione webi publike dhe e ndryshoj vendin vazhdimisht me qellim qe te shmangem pergjimeve te tilla
persa i perket celularit e ndryshoj numrin cdo 6 muaj
te njeten gje bej edhe me shume gjera te tjera qe i perkasin jetes time private i ndyshoj ato vazhdimisht dhe keshtu jam i qete
ne keto kohera te trubullta cfare nuk po ndodh rreth e qark nesh
ja se cfare po lexoj tani te nje forum tjeter:
(Edhe Shqiperia me burgje sekrete te CIA-s. Kjo eshte konfirmuar nga raporti i fundit i “Amnesty International”, sipas te cilit, rrjeti i burgjeve te fshehta ndodhej pikerisht ne vendet e Europes Lindore, ku avionet e CIA-s kane sjelle per vite me radhe te dyshuarit per terrorizem. Raporti ve ne dukje nje kuader te shkeljes sistematike te te drejtave te njeriut dhe sovranitetit kombetar nepermjet perdorimit te burgjeve te fshehta si mjet per te zbuliar gjithcka mbi terrorizmin. )
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 06-04-2006 mė 12:26
Per sene te prapta se perdori keshtu qe nuk ma nin hiq a i lexon diksuh senet e mia a jo
Krijoni Kontakt