Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

nje pyetje kisha

pershendetje si jeni mire ! kisha nje pyetje :
    kam nje profil tek youtube kam video te mijat , por kur i bera (sing in ) harrova qe tet hiqja ate qe te thote ( Remember me on this computer. ) edhe tani sa here qe shkruaj emrin tim me del direkt paswordi pa e vene fare , ose me sakte sa klikoj tek hapesira bosh e emrit del emri qe jam rregjistruar klikoj ate kur direkt del me gjithe pasword , dhe futem kollaj , por tani un nuk dua qe te futen te tjeret me emrin tim se po te klikoj njeri tek hapesira bosh del emrin keshtu qe del bashke me paswordin, ju lutem kam frike se mos mi fshine njeri videot e mija qe kam hedhur me ndihmoni ju lutem , shendet ....

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Per ta zgjidhur problemin,duhet ta fshishė historine,pra te fshish cdo gje qe ke shkruar me pare neper browsera(usernames,passwords,web-pages,...).
    Nese nuk di si ta pastron(fshishe)historine,me trego se cilin browser e perdor(Mozilla,IE...),pra ate browser qe e ke problemin!!!

i/e regjistruar Maska e cool_boy
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    78
    Fshije histrine e faqeve te internetit pastaj delete cookies dhe delete files dhe ne fund clear histori kete mund ta besh me internet explorer ose me ndonje browser tjeter duke klikuar TOOLS-INTERNET OPTIONS-GENERAL dhe fshine ato qe thash.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    tani sa e bera prove sepse kam dhe mozilla dhe IE 8 . por tek IE 8 e nxjerr direkt kurse tek mozilla eshte ne rregull nuk e nxjerr ate , mos ben vaki ky IE8 i ri qe kam instaluar me jep problem me ate??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    ju lutem me ktheni nje pergjigje . vetem IE8 e ka ate problem kurse mozilla nuk ma jep ?>?

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar mė parė nga erisa_djana Lexo Postimin
    tani sa e bera prove sepse kam dhe mozilla dhe IE 8 . por tek IE 8 e nxjerr direkt kurse tek mozilla eshte ne rregull nuk e nxjerr ate , mos ben vaki ky IE8 i ri qe kam instaluar me jep problem me ate??
    Nuk u kuptova mire,por shko njehere dhe pastro historine tek IE8.Tek manyja Tools eshte objektivi.Anetari me lert me duket se e shpjegoi!!!

Tema tė Ngjashme

1. Disa pyetje, pėr ata qė e lodhin trurin :
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 12-10-2016, 07:17
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Del nė shitje "Njė dosje pėr Kadarenė"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •