Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Si keni humbur apo si keni fituar besimin ??

Pershendetje per gjithe juve .

Desha ta hap nje tem , e te diskutojme rrethe asaj se qka ju ka shty me besu , e per disa se qka i ka shty me humb besimin . Sepse qdo njeri ne nje periudhe te gjate apo te shkurt ka besu , apo mbas nje periudhe mosbesimi fillon e te besoj .

Ju uroj nje diskutim te mbare

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    kshyre bre katunari kishe qe une hapa ni tem :P:P Pershendetje per ty

Se kam humb veē se dita ditės me shtohet kur shoh apo dėgjoj njerėz si disa kėtu ne forum.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po filloj une se pari

Une besimin tim e kam fitu , gjate shkolles se mesme . Ne at periudhe kam qen ateist , me ndihmen e profesorit te filozofis mu shtojke urrejtja per fet .
    Por gjithmon kam qen i interesuar ne shkenca natyrore , sidomos ne fizik , kimi dhe biologji . Me "studimin" e ketyre shkencave kam fillu te shof me nje sy tjeter besimin , dhe me kohe kam pa qe edhe pse fet e sodit nuk jane ashtu sikur jane librat hyjnore , une kam fillu me besu dhe te jem musliman .

Po ju ??

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    une skam besuar ndonjehere dhe smendoj se do besoj ndonjehere .

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    kshyre bre katunari kishe qe une hapa ni tem :P:P Pershendetje per ty

Se kam humb veē se dita ditės me shtohet kur shoh apo dėgjoj njerėz si disa kėtu ne forum.
    O katunar mir se na erdhe ....na ka marr malli per tyy .

Shpresoj te rrish me shum
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    E as si cun i ri ??? Sepse qdo kush karakterizohet me nje ndjenje ne nje kohe te caktuar per te besuar .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    asnjehere mos thuaj jo.

vjen nje dite dhe dashurohesh me nji budiste per shembull dhe fap ...ndodhi

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    E as si cun i ri ??? Sepse qdo kush karakterizohet me nje ndjenje ne nje kohe te caktuar per te besuar .
    epo une jo dhe nuk ke pse te me replikosh a doje nje mendim nga te tjeret ? ky eshte mendimi im . pastaj shkenca ka avancuar shume dhe ka fakte me reale .

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Ndersa une edhe pse kam qene besimtar cdo here, rendesi te madhe ikam dhene besimit gjate viteve studentore, nga fakti qe shikoja se si shqiptaret e shqiperise mashtroheshin aq lehte nga disa misionare dhe konvertoheshin ne kristijan.
    Deshira dhe vullneti i flakte te perbalohem me to me styri te lexoj per fene islame dhe ate kristijane ne te njejten kon nen thjerzen e shkencen.
    Sa me shum lexoja aq me shum gabime gjeja tek Bibla dhe aq me shum fakte shkencore gjeja te Kurani dhe kjo vazhdon sot e kesaj dite.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sa me shum lexoja aq me shum gabime gjeja tek Bibla dhe aq me shum fakte shkencore gjeja te Kurani dhe kjo vazhdon sot e kesaj dite.

GV_USA
    Rreziku mė i madhi per mua nė besim ishte kur mesova se si dikush beson ne njė njeri si profet dhe lexova se ai ishte martuar me njė fėmi tė mitur gjashtė vjeqar!

Mazamakeq thash! Po si ka mundresi kjo? Si ka mundesi qe njė pedofil sikurse ishte Muhamedi ta besoj dikush si profet?
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e shq_mussl
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    ATY KU JETOHET
    Postime
    91
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Rreziku mė i madhi per mua nė besim ishte kur mesova se si dikush beson ne njė njeri si profet dhe lexova se ai ishte martuar me njė fėmi tė mitur gjashtė vjeqar!

Mazamakeq thash! Po si ka mundresi kjo? Si ka mundesi qe njė pedofil sikurse ishte Muhamedi ta besoj dikush si profet?
    idiotizmi yt nuk paska kufi , edhe pse mua si musliman nuk me takon te flas me kete fjalor . tregom ti mua si do ta shtysh dikend te besoj ne fene tende kurse ti personalisht dhe disha shok te tu (edhe pse mund te jesh gjithmon i njejti person) keni fjalor mjaft banal sa i perket feve te tjera , edhe pse nuk dua ti mbroj edhe disa forumista muslim ketu, por ju jeni ata misionar te paqes , ju jeni ata te cilet jeni te frymezuar nga Jezusi , ju jeni ta te cilet na mesoni per toleranc , ju jeni ata te cilet thoni se Jezusi u meson ktheje te keqen me te mire , a mos jan vec dokrra keto sepse sa jam duke lexuar ketu ju ofroni VETEM UREJTJE NDAJ FEVE TE TJEREVE,

ndersa ju moderator te nderuar , a keni sy a mos jeni qoru , pa mare parasysh eshte musliman . eshte i krishter , ateist . budist , lop kali . derr e ku ta di une per cfar arsye nuk i pastroni keto shkrime ku ka fjale idiotizmi. apo mos jeni ju ata te cilet ofendojn te paret . dhe kur nuk ju vizitojme na disa si puna ime te cilet nuk kemi deshir te lexojm kesi lloj komentesh , per car arsie na dergoni mesazhe ne emajlat tone kinse ju paskemi munguar e ku ta di une .
    ju lutem keni kujdes , mos mendoni se mund ta mbroni faqen tuaj
    ndoshta jeni te mire . mirpo ne kete koh ka edhe me te te mire , super te mire dhe extra te mire qe mund tua sliejne kret kete faqe dhe kur mos ta ktheni prap

dhe keni kujdes mos ma fshini postimin !!!!!!! dhe mos ofendoni me kesi lloj idiotizmash ........
    DHASHTĖ ZOTI , KOSOVA SHTET ME I FORTĖ PER KREJT SHQIPĖTARĖT

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •