Close
Faqja 102 prej 121 FillimFillim ... 25292100101102103104112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,011 deri 1,020 prej 1209
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Fakti qe eshte patriote nuk e ben kengetare te mire.Edhe une jam patriote dhe do ta shprehja po te me jepej e njejta mundesi ,por per te kenduar s'ma thote hic.
    ...te tjeret,qe jane shumice,dhe "popull i gjore" per ty,mendojne ndryshe si duket...

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Para kesaj tragjedie ka qene nje kengtare thuaj se e mire , por tani qe e futi ne dhe te dashurin e saj ,per shkake te aventurav kjo eshte tragjedi , si mundet te dridhet e perdridhet ne skene perseri ! ani dikush mendon pse nuk shkeputet nga muzika jo muzika per te eshte gjithqka , por pse nuk e ndrron zhandrrin .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    zhandrrin .
    Ndoshta ka gabuar qe nuk te ka ftuar per menaxhere,do ia "drejtoje" lumenjte e shtremberuar te jetes,dhe Adelina do i kendonte vdekjeve,tragjedive,Irakut dhe Iranit, apo do mbyllej dhe do bente vetevrasje qe te ndjesh ti keqardhje per te!
    Megjithe ato qe ke shkruar,ndoshta edhe do te me intrigonte shkrimi yt,por fjala "ZHANDERR"?!!!
    Oh ju lutem nese duhet ta kritikojme dike,se paku te mesohemi te shkruajme shqip!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpetulla : 26-08-2008 mė 16:04

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Nje kohe model per koleget, tash filloi model edhe per miss-et !!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    ...te tjeret,qe jane shumice,dhe "popull i gjore" per ty,mendojne ndryshe si duket...
    Keto fjalet e tua me kujtojne dicka shume qesharake.Kam qene ne universitet ne ate kohe dhe ishim ne prage te zgjedhjeve dhe kuptohet forumet rinore te seciles parti organizojne mjaft fushata, mbremje ne ate periudhe.Une me nja dy shoqet e mia kishim shkuar ne nje nga keto fushata qe organizohej ne qendren kulturore.Po votohej per kryetarin e forumit rinor te partise .......Votonim per njerez qe nuk e kishim idene kush ishin.Niseshim nga emri apo paraqitja.Kujt po i behesh vone,nuk ishim as simpatizante te asaj partie.Kishim vajtur vetem per mbremjen qe zhvillohej pas votimit.Si ne dhe shume te tjere..Perbri nesh ne salle ishte ulur nje burre qe i shkelqenin syte nga kenaqesia kur shikonte sa shume te rinj simpatizante te partise ishin aty.Ulej ngrihej ,nuk e mbante vendi nga kenaqesia.Sa qesharak dukej per zotin.
    Edhe ju fansat e adelines apo shoqeve te nivelit te saj keshtu me dukeni.U beni qejfin vetes dhe kujtoni se te gjithe ndjehen e mendojne ashtu si ju.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Nuk jam fanse e Adelines , as qe kam degjuar noi here kenget e saj , por me pelqen sepse ajo thyu akullin e para i respektoj femrat e tilla. Adelina Ismajli ishte dhe do ngel Madonna e Kosoves dhe Shqiperise ajo u hapi rrugen ketyre zockave te reja qe ju i shikoni dhe i degjoni me kenaqsi ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Nuk jam fanse e Adelines , as qe kam degjuar noi here kenget e saj , por me pelqen sepse ajo thyu akullin e para i respektoj femrat e tilla. Adelina Ismajli ishte dhe do ngel Madonna e Kosoves dhe Shqiperise ajo u hapi rrugen ketyre zockave te reja qe ju i shikoni dhe i degjoni me kenaqsi ...
    Kur heshtim ne,flasin tjeret ate qe themi ne.Dhe kjo na ben te krenohemi

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Po kta qe se dun Adelinen jan msu me ndegju Meden , Mentorin , Dulin e do magjup tjere..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Adelina osht 1-sh huahuauha kur te behet ka lajt motiiii ihaaa

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Kete e them nga fillimi.Adelina eshte unike.

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •