Adelina Ismajli : Ajo Qe Ne Krenohemi Per Te !
Lum Kosova Qe e Ka Adelinen !
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Adelina Ismajli : Ajo Qe Ne Krenohemi Per Te !
Lum Kosova Qe e Ka Adelinen !
I gjeten burre kesaj Adelines?!![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Mjere per muziken cka e ka gjet nese Adelina quhet kengetare,me "dinjitet" mund ta mbaj titullin e striptizetes ose atyre valltareve arabe sepse edhe me pamje ngjason si arabe ose turke.E vertet qe ka fansa te shumte siq ka edhe Meda me ato tallavat turturuese por cti besh eshte ceshtje klasi e shijesh prandaj edhe Adelina cilesohet si kengetare.Postuar mė parė nga ;1995790
Ata qe e pelqejne Adelinen si kengetare ve bast qe nuk kane degjuar muzike te mirefillt ose kane shije shume te varfer.
Embelsira, une Adelinen e mbaj mend qe kur ishte femije.Me kujtohen disa nga kenget e saj.''Do te behemi milioner'',''Disco epidemia''dhe nje kenge tjeter qe s'po me kujtohet titulli .Disa fjale te kenges''rega rega reg ,kuak kuak.E kam shume te qarte pamjen e saj neper vite dhe ka ndryshur shume .Dikur me ka pelqyer,por jo me.Me duket sikur eshte prishur si nga paraqitja ashtu edhe zeri,sikur e shtremberon me pahir.Sa fillon te kendoje me duket si ze burri .Nuk arrij ta degjoj kengen deri ne fund.Sa per operacionet e kam permendur me lart qe e kam me te te degjuar ,nuk mund te flas me siguri.Po thone ku ka fjale nuk eshte pa gje.
Megjithate nuk dua te te merzis ,ty te pelqen dhe ke te drejten tende ta mbrosh ,nuk kam kundershtim ne lidhje me kete.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-08-2008 mė 21:45
Po Adelina dihet se eshte buēe, un thashe se po na thua ndonje gje te re!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
sekiraqa enver ky kriminel dhe nje vegel e serbis esht shum e vertet qe kishte lidhje me adelina ismailin kjo esht shum e vertet edhe nje fakt esht shum i vertet para lufte sekiraqa enver esht dekoru nga familja e presidentit rugova per meritat e ti ket e ka then familja e sekiraqes sekiraqa enver ky bir kurve para lufte ishte nje bashkpuntor i serbis adelina e kishte dashnor
dhe ne fund per adelinen sja vlen te diskutohet fare esht nje femer e skandaleve dhe ne bushter
adelina ne diten e pamvarsis beri gjestin qe skishtye nevoj striptiz ne bin
adelina adhuruesit ika adoleshent mos harroni z.
sot mjafton qe nje kongetare te cullakohet dhe behe t e famshme adelina e ka specijalitet zhveshjen ne televizjone se ne koncerte apo ne mbremje tamam lavire si te ishte nnje nga ato ne pufee te europes
Krijoni Kontakt