Close
Faqja 100 prej 121 FillimFillim ... 50909899100101102110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 991 deri 1,000 prej 1209
    Fansja e Flakt e Adelines
    Anėtarėsuar
    13-08-2008
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ti do kryesh vetvrasje noj dite!
    hahah u qa ki thon
    mos ban ti vetvrasje prej inatit qe ke ndaj Adelines ! Hajt mytu dikun .... Mos shkruj Gjera palidhje ketu
    Kam QENE JAM DHK E DO TE JEM GJITHMON FANSE E ADELINES
    ESHT E PAZEVENDESUESHME PLASNI PREJ INATIT
    Adelina Ismajli : Ajo Qe Ne Krenohemi Per Te !
    Lum Kosova Qe e Ka Adelinen !

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Adelina01 Lexo Postimin
    hahah u qa ki thon
    mos ban ti vetvrasje prej inatit qe ke ndaj Adelines ! Hajt mytu dikun .... Mos shkruj Gjera palidhje ketu
    Kam QENE JAM DHK E DO TE JEM GJITHMON FANSE E ADELINES
    ESHT E PAZEVENDESUESHME PLASNI PREJ INATIT
    Un se kam inat Adelinen mi, madje e pelqej per sumen qe ka.. E ka shum te mbajtshme. Ske pse irritohesh kot, sa te kete femra si adelina qe na hapin syte, jemi mese te lumtur. Pastaj kush eshte ai djale qe urren nje femer, mos u bej fare.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Fansja e Flakt e Adelines
    Anėtarėsuar
    13-08-2008
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Un se kam inat Adelinen mi, madje e pelqej per sumen qe ka.. E ka shum te mbajtshme. Ske pse irritohesh kot, sa te kete femra si adelina qe na hapin syte, jemi mese te lumtur. Pastaj kush eshte ai djale qe urren nje femer, mos u bej fare.
    Postuar mė parė nga Apollyon
    Ti do kryesh vetvrasje noj dite!

po nese ti je Fans i ADelines ather nuk shkruan keso lloj gjerash ndaj Fansave te Adelines po mvjen keq shoki por nuk kam par ende kesi `fansi`
    Adelina Ismajli : Ajo Qe Ne Krenohemi Per Te !
    Lum Kosova Qe e Ka Adelinen !

I gjeten burre kesaj Adelines?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga ;1995790
    !

Mjere per muziken cka e ka gjet nese Adelina quhet kengetare,me "dinjitet" mund ta mbaj titullin e striptizetes ose atyre valltareve arabe sepse edhe me pamje ngjason si arabe ose turke.E vertet qe ka fansa te shumte siq ka edhe Meda me ato tallavat turturuese por cti besh eshte ceshtje klasi e shijesh prandaj edhe Adelina cilesohet si kengetare.
    Ata qe e pelqejne Adelinen si kengetare ve bast qe nuk kane degjuar muzike te mirefillt ose kane shije shume te varfer.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Embelsira, une Adelinen e mbaj mend qe kur ishte femije.Me kujtohen disa nga kenget e saj.''Do te behemi milioner'',''Disco epidemia''dhe nje kenge tjeter qe s'po me kujtohet titulli .Disa fjale te kenges''rega rega reg ,kuak kuak.E kam shume te qarte pamjen e saj neper vite dhe ka ndryshur shume .Dikur me ka pelqyer,por jo me.Me duket sikur eshte prishur si nga paraqitja ashtu edhe zeri,sikur e shtremberon me pahir.Sa fillon te kendoje me duket si ze burri .Nuk arrij ta degjoj kengen deri ne fund.Sa per operacionet e kam permendur me lart qe e kam me te te degjuar ,nuk mund te flas me siguri.Po thone ku ka fjale nuk eshte pa gje.
    Megjithate nuk dua te te merzis ,ty te pelqen dhe ke te drejten tende ta mbrosh ,nuk kam kundershtim ne lidhje me kete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-08-2008 mė 21:45

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po Adelina dihet se eshte buēe, un thashe se po na thua ndonje gje te re!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Arberl
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mjere per muziken cka e ka gjet nese Adelina quhet kengetare,me "dinjitet" mund ta mbaj titullin e striptizetes ose atyre valltareve arabe sepse edhe me pamje ngjason si arabe ose turke.E vertet qe ka fansa te shumte siq ka edhe Meda me ato tallavat turturuese por cti besh eshte ceshtje klasi e shijesh prandaj edhe Adelina cilesohet si kengetare.
    Ata qe e pelqejne Adelinen si kengetare ve bast qe nuk kane degjuar muzike te mirefillt ose kane shije shume te varfer.
    Mire e ke .... kurse ajo fotoja larte e Adelines Maske krejte , vizatim edhe pak vjet i ka kjo Adja ................
    When people fear their government,that is tyranny; when government fears the people, that is LIBERTY

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    sekiraqa enver ky kriminel dhe nje vegel e serbis esht shum e vertet qe kishte lidhje me adelina ismailin kjo esht shum e vertet edhe nje fakt esht shum i vertet para lufte sekiraqa enver esht dekoru nga familja e presidentit rugova per meritat e ti ket e ka then familja e sekiraqes sekiraqa enver ky bir kurve para lufte ishte nje bashkpuntor i serbis adelina e kishte dashnor

dhe ne fund per adelinen sja vlen te diskutohet fare esht nje femer e skandaleve dhe ne bushter

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

love_angel

Citim Postuar mė parė nga LOVE_ANGEL Lexo Postimin
    Une nuk e kam kuptuar ashtu.Thjesht,ai djale luan rolin e njeriut qe Adelines i solli lajmin e keq... Qatras shihet qe shqiponja qe iken ne qiell simbolizon dashurine e saj, kur Adelina fshin lotin me krenrari.
    Pergezimet e mia Adelines per Diten e pavaresise,kipin e ri "In memoriam of Triumf Riza,Love-Adelina" dhe per permbylljen spektakulare te fushaten "Me Ramushin" ne sallen e kuqe ne Pallatin e Rinise dhe Sporteve.
    T H E Q U E E N I S B A C K
    adelina ne diten e pamvarsis beri gjestin qe skishtye nevoj striptiz ne bin
    adelina adhuruesit ika adoleshent mos harroni z.
    sot mjafton qe nje kongetare te cullakohet dhe behe t e famshme adelina e ka specijalitet zhveshjen ne televizjone se ne koncerte apo ne mbremje tamam lavire si te ishte nnje nga ato ne pufee te europes

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •