Close
Faqja 68 prej 121 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1209
    i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anėtarėsuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Shpetulla:
    Nė vitin 2001 Adelina se bashku me vagobandin Enver Sekiraqa kan qen te rreshtuar ne krahun e LDK. Ne atė kohė te gjitha krimet apriori i mvisheshin krahut te luftes!Afersisht ne atė kohė Adelina nxorri kengen:"Ushtrin time do ta bej me Ibrahim Rugoven"!!!Duke thėn se krimin po e lufton me LDK.Krimi nuk luftohet me parti (sepse behen banda)por me instuticione legale.
    Adelina ne karakter qysh si femij ka qen e prir per arroganc ket e vazhdoi edhe ne rini.Ma von e pam se si Adelina e luftoi krimin se bashku me Triumf Rizen !!!
    Kur ishte nevoja unė e dhash kontributin tim me pushk dhe gjak per liri.
    Tash kemi "intuticione"mjafton qe un te mos jem i involvuar ne krim.
    Vetgjyqsia qon ne anarki.

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    tullumi ne cilin vit e ka nxer kengen USHTRIME TIME DO TA BEJ ME IBRAHIM RUGOVEN ????

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga tullumi Lexo Postimin
    Shpetulla:
    Nė vitin 2001 Adelina se bashku me vagobandin Enver Sekiraqa kan qen te rreshtuar ne krahun e LDK. Ne atė kohė te gjitha krimet apriori i mvisheshin krahut te luftes!Afersisht ne atė kohė Adelina nxorri kengen:"Ushtrin time do ta bej me Ibrahim Rugoven"!!!Duke thėn se krimin po e lufton me LDK.Krimi nuk luftohet me parti (sepse behen banda)por me instuticione legale.
    Adelina ne karakter qysh si femij ka qen e prir per arroganc ket e vazhdoi edhe ne rini.Ma von e pam se si Adelina e luftoi krimin se bashku me Triumf Rizen !!!
    ne 2001 ka nxjer albumin Prej Fillimit.
    Gabim info paske tullumbace
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    o shypeca . Adleina sikur ka qene femra e Sekiraqes ka qene edhe e shume banditeve te tjere ... krejt kosovaret e dijne per kete. shut up now
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Gjilanas adelina ja ka kendu at keng t'madhit president para lufte kshtu qe boll mir e din far reziki u kon me kendu para lufte asi keng .

Meritaaa : qka prish pun femna e kujt ka qen , qa hin ne jeten private te saj , ki qef ti te jesh si ajo ...

ADELINA O YLL , QDO FEMER E ESTRADES KA MARR MSIM PI ADELINES 20 VJET KARIER .

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    ADELINA O YLL , QDO FEMER E ESTRADES KA MARR MSIM PI ADELINES 20 VJET KARIER
    .

Po ki drejte , nuk me intereson ajo privatja aspak por ketu u permend me duket per lidhjet e saja -- une thjeshte e konfirmova...

tung tash
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga tullumi Lexo Postimin
    Shpetulla:

...Tullumi veq pak shoki mos u gut ketu , ket keng " Ushtrin Time do ta bej me ibrahim rugoven " - ket keng e ka nxerr ...mos gabofsha sa me kujtohet dikun ne vitin 1995 ose 1996 ...sjam shum i sakt por ne ket koh kur edhe kan qen forcat serbe ketu ne Kosov.
    Tullum ket keng Adelina ja ka kushtu Dashnorit te saj qe e ka pas ne at koh nji Dashnor Serb ....ktu shihet shum qart edhe aj qe ka logjik me logjiku ket keng e kutpon kujt ju ka kushtu ...qe pershembull disa rreshta textit te asja kenge :

Nji sy kaltert shum e deshta
    por aj me tradhtoj
    prej at dit ne zi jam vesh
    dhe vetem vajtoj

Ushtrin time do ta bej
    me Ibrahim Rugoven
    ty o djal do te luftoj ta qliroj Kosoven ( ne ket koh ne KS kan qen ushtria serbe)
    besa besen ekem dhen me mu ska hajgare
    nuk guzon mo askush te luj me vjaza shqiptare .

qe disa rreshta te textit te kenges ( pak a shum sa mu kujtun ) ket keng ajo ja ka kushtu nji te Dashuri Serb .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Nejse,per Rammstein te gjithe e dijme qe eshte i semure nga Adelina (shikoni forumet tjera,dite e nate vetem ne tema te Adelines shkruan).Ky po vuan qe Jericho u inspirua nga kenga e Adelines.Gjynah.
    Sa i perket banditeve,shume po na interesojne faktet dhe jo llafet e grave,se na keni lodh,sinqerisht.
    Kenga "Ushtrine time do ta bej"eshte kenduar per here te pare ne vitin 1996 ne Skenderaj (ekzistojne filmimet) dhe kendohet ende.
    Kenga "Ushtarit tim" eshte kenduar ne vitin 1998.
    Kenga "Uragan Cohen Krenaret eshte kenduar ne vitin 1997.
    Kenga "**** the Goverment" eshte kenduar ne "Festivalin Magjik" 1999 ne prezencen e kryetarit te atehershem te Shqiperise,me duket ishte Mejdani.
    Ne pyejten e Ardit Gjebreas:"Cilen qeveri e shan Adelina?" para te gjithe spektatoreve Adelina Ismaili pergjigjet :"Te gjitha qeverite komuniste qe shkuan".
    Edhe ky inqizim ekziston.
    Kaq per sonte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Pjese nga intervista e Adelines:

[I][Tim Shkupi: A ėshtė e vėrtetė se Adelina ka pasur lidhje me njerez tė nėntokės, me grupe tė ndryshme qė kontrollojne bizneset e argėtimit nė Kosovė…

Adelina Ismaili: Aspak nuk ėshtė e vėrtetė se unė Adelina kam pasur lidhje tė kėtilla. Pėrkundrazi. Unė kam pasur vetėm probleme nga kėto grupe. Por, pėr kėto gjėra mund tė flasim ndonjėherė tjetėr, kur ēdo e vėrtetė tė zbardhet nga organet ligjvėnėse nė Kosovė

Tim Shkupi: Nė shumė forume nėpėr internet, flitet se Adelina Ismaili ėshtė rugoviste…

Adelina Ismaili: Nėse me pyet pėr afeksionin tim politik, atėhere po. Mund tė them qė kam qenė, jam dhe do tė jem ithtare e doktrinės sė Ibrahim Rugovės. Nuk e ndėrroj qimen kah fryen era. Ishim dikur tė gjithė, nuk mund ta mohojme. Sepse shumė gjėra do t’i ndriqojė koha, historia.
    Por kjo assesi nuk do tė thotė qė unė kam diēka kundėr njerėzve tė luftės. Kurrė! Mendoni se u ēmenda unė qė tė jem kundėr ushtrisė se popullit tim?!
    Unė kam kėnduar pėr ta kur askush nuk ka guxuar t’i permend! Kam rrezikuar jetėn, por ishte kėnaqėsi qė tė ndjesh veten pjesė e ushtrisė e cila po lind pėr tė mbrojtur jetėrat tona. Fale tyre nė jetojmė sot. Si do tė guxoja une t’i kundėrvihem faktit qė dikush u sakrifikua pėr tė jetuar e kėnduar sot unė?! Jo. E di qė tė gjithė kanė njė synim qė i bashkon, pavarėsinė e Kosovės, e cila do na bėjė jetėn normale tė gjithė neve. Une jam kundėr matrapazėve qė pėrfituan materialisht nga lufta. Dhe do tė jem gjithmonė kundėr. Pra, mos paragjykoni. Duhet shikuar pak mė thellė gjėrat.

Tim Shkupi: Kemi dėgjuar se keni qene organizatore e koncertit pėr “Ramush Haradinaj” dhe nė bazė tė informacioneve qė u dhanė nė media ky koncert nuk realizojė parashikimet e organizatorit…

Adelina Ismaili: Kam qenė iniciatore dhe ideatore pėr organizimin e njė koncerti tė tillė. Organizatore artistike, nėse guxoj tė them. Kam ndihmuar dhe kam ndikuar te kėngetarėt tjerė, te disa kolegė qė tė jenė tė pranishėm nė kėtė koncert. Mendoj se ja kemi borxh jo vetėm Ramushit, por edhe tė gjithė atyre qė luftuan pėr Kosovė. Unė mendoj se paku kėshtu. Ndėrsa sa i pėrket organizimit tė kėtij koncerti, edhe unė mendoj se ka qenė i dobėt nė aspektin teknik. Por kjo ėshtė totalisht e parėndesishme. E rėndesishme ėshtė qė kjo iniciativė u nis. Le tė dijė e gjithė bota, dhe mė sė shumti fqinjtė tonė tė rajonit se ēka jemi nė gjendje tė bėjmė ne pėr njerėzit e medhenj tė Kosovės

Me qėllim jam vonuar qė tė bėj gjėra tė kėtilla, pėr tė treguar se as unė as ne nuk guxojmė tė harrojmė kurrė gjakun e derdhur pėr Kosovė. Miku i mirė njihet nė ditė tė vėshtira.

Nuk mund t’i kėnaq tė gjithė. Kėtė nuk munden ta bėjnė as Jezu Krishti, as Pejgamberi Muhamet a.s. Cmenduria njerėzore arrinė nė atė masė saqė konteston edhe Zotin. E ēka, tash unė tė merrem me njerėz tė "lodhur" psiqikisht, a? Jo ore, i dua ata qė mė dojnė hahahahahahhahahahahha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 17-10-2007 mė 23:14 Arsyeja: pa ofendime

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Njo e ka bo nona dhe nuk linden mo .....
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •