Me tregoni me shume per kete projekt ? Kur pritet te realizohet? Me duket ide e mire. Ku mundem me u nenshkrue si fanse e Adelina Ismajlit.
Hade ta luftojm krimin e organizuar
pres pergjigje
faleminderit
Me tregoni me shume per kete projekt ? Kur pritet te realizohet? Me duket ide e mire. Ku mundem me u nenshkrue si fanse e Adelina Ismajlit.
Hade ta luftojm krimin e organizuar
pres pergjigje
faleminderit
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
BOLL MA!
Ky projekt u mundesua nga OJQ Forumi,Zyra Finlandeze dhe Zyra Amerikane ne Prishtine.Eshte projekti i pare pas luftes ne Kosove kunder krimit dhe dhunes.Falenderojme Adelinen dhe Beken per perkrahjen e dhene.Te gjitha mjetet nga shitja e ketij projekti,u dedikohen viktimave te dhunes dhe krimit ne Kosove.Ojq Forumi.2001
Pash plisin,a rrihet nena e femis' tend?
Me e dhunu qiken,sa motra, a thua a ben?
Me e shit fytyren e nderin,a ben a jo?
Deri kur keshtu ma,ore dil i pari thuaj kesaj dhune BOLL MA!
Ku ke pa mesuesi nxenesin me e rreh?
A behesh me i menqur provimin me ble?
Pse e ul koken e behesh qe s'po sheh?
Krejt po e shohim,s'po shkon mo
A po ju doket pernime qe u ba BOLL MA!
Thojne:N'Kosove liria eshte ketu
e une s'guxoj as naten me udhetu
as deri n'Gjakove me shku
me e keqja,s'guxoj as me kallxu.
N'mes te dites kallashat gjemojne
atje nalt hetimet vazhdojne
ne i shohim,por s'tregojme
nuk ka me a PO a JO
ngrite doren e thuaj BOLL MA!
A eshte shqip me plaqkit?
A eshte shqip,thika ne shpine?
Se ti paske harru
qe dikur n'Bllace je shku
e nje buke e ke nda
e ke pas sikur vella
kur je ardh e ke vra.
Keshtu ma jo jo,u ba BOLL MA!
(Videoklipi i ketsaj kenge u realizua nga KTV,por shume pak u emitua perkrah rendesise se madhe.Lus albanur.net,si informuesit e vetem guximtar qe kete videoklip,ta publikoje.Ju flm)
Ku mundem me gjete video klipin e kesaj kenge? Po ashtu edhe disa videoklipe te Adelines si ai i pjesmarrjes ne festivalin shqiptar me kengen " Zemren nuk e fal" Ne google nuk gjinde por as ne you tube.
Pres pergjigje.
Faleminderit
Merita
Ps. nuk eshte politizim i kurrfar ceshtjesh nese i pergjigjes nje forumisti ne pyetjen qe ta ka bere shpetulla. nejse tung - edhe une jam fanse e Adelines dhe me vjen keq cka i ka ndodhur.
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Me vjen shum keq, qe ne kete teme po diskutohen shum do sende qe absolut kurfar lidhje ska me temen..Me vjen shum keq per ndodhin e mbremshem se ka pas ndoshta njerez me te vertet te pafajshem qe e kan honger ne krah te kesaj ndodhie...Nuk eshte per te marr krah, anim ne kete ngjarje, se tek e fundit jemi shqiptar, e duhet se paku te kemi pak UNITET...Jam e mendimit qe Adelina ska kurfar lidhje me kete ngjarje...Mos e "ngateroni" njerin ne kete mesele tash...Ajo ka mjaft sende tjera me te cilat eshte duke u ballafaquar..."Amanetin" qe ajo ka permend qe do e dergoj ne vend, s'ma merr mendja qe e ka mendu me nje send te till, nese e vendos me e dergu amanetin ne vend, ajo me siguri do te drejtohet tek njeriu i duhur pa perfshire viktima tjera...
Ju lutem, mos te behemi ne ata qe "ngatrojme" sende ketu, e qe mund te shkoj ne deme te tjeterkujt (A...)...Jemi ketu per perkrahje morale Adelines, e jo per shkaterim total te integritetit te saj...
Keni parasysh.....
..Strength is my mother for all the love she gave !!!
Po adelina sa kange deri tash i ka vjedh? 2 albumet e para komplet i ka te vjedhur...agresive? ma agresive se Adelinen nuk ke ku e gjen...Adelina pi si ka le ka dal nudo neper skenat shqiptare...Genta nuk ka be kurr nje gje te tille kurse Adelina me motren e saj Zanfinen 98% e skenave i kane gjysme nudo dhe kryesisht e kane kopjuar grujen e kriminelit serb te luftes... Ceca.
Ne Kosove shume veta e kane thirr ceca shqiptare.
Mos u ben frikacak te me raportosh tek adminstratoret,sepse nuk te frigohem.Thjesht ballafaqohu me fakte.
Adelina edhe ne RTK ka qene ne emision special qe deri me sot ASNJE kenge nuk e ka te vjedhur (e ke ne youtube).
Agresive eshte,dhe per kete e duam.
E zhveshur eshte,dhe per kete e admirojme.
Gentat,Leonorat,Norat,etj.,jane kopje dhe nxenese te Ikones Adelina.
Por Genta kur e ka pare qe nuk mundet me iu afru Adelines ,mundohet ta kete shoqe(shiko fotot ne kete teme).Por,Diva Adelina nuk i jap shume raste.
Pernryshe mua me intereson dicka tjeter:A eshte e vertete qe Adelina Ismaili u lendua ne eksplodimin ne Prishtine? Dhe a eshte e vertete qe Adelina Ismaili ishte aty? Ju lutem nese dikush din dicka,te na tregoje,sepse gazetat ne Tirane si duket po shpifin prap!
A ka mundesi perfundimisht dikush ta nxjerre ketu artikullin per Adelinen dhe Triumfin nga "Kosovarja" sepse jo te gjithe kemi mundesine ta blejme "Kosovaren".Ishte shitur menjehere.
O Gjilani po nxjer ketu ato kenget te cilat i ka te vjedhura atehere do te bindemi jo vetem ne por gjith ato qe lexojne kete teme , pse mundohesh me fol me llafe hallkut ?
Shpetull mvjen keq po edhe une spata mundesi te gjej sepse ishte shitur, e kam porositur te ma dergojn por te shohim ?!Shpetulla A ka mundesi perfundimisht dikush ta nxjerre ketu artikullin per Adelinen dhe Triumfin nga "Kosovarja" sepse jo te gjithe kemi mundesine ta blejme "Kosovaren".Ishte shitur menjehere.
Sa per ate qe the me lart kishe Adelina eshte lenduar, te vertetoj se 100% eshte genjeshter.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Adelina Ismaili foto qe ndoshta si keni pa me heret
Te ajo me fustan te kuq eshte ne Koncert ne Wiene.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Shpetulla kisha nje pyetje per juve
mos valle jeni dicka ne lidhje farefisnore me Adelinen ???
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
ja shifni ne kete video se kush e ka vjedh kengen , shifet qart qe nje kengetare bullgare e ka vjedh nje kenge prej adelines
http://youtube.com/watch?v=9Oo8ibBOaZ4
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt