Close
Faqja 60 prej 121 FillimFillim ... 1050585960616270110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 1209
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Niku m'fal qe te thom po t'paska kall Adelina me kete foto a

Ok
    Jap edhe une ndihmen time ketu
    Kam lajmeruar disa :

Gazeten express ( gazetaret Milot Hasimja dhe Adelina Rafuna )
    Revisten Kosovarja, Revisten Teuta, Revisten Miss
    RTV21 & RTK-en ( emisionin TopRTK )
    Revisten albaniac
    Mclub4you Gjilan

Edhe sikur te gjenim 2 moderator shume te mire une propozoj Alaudin Hamitin ( i cili eshte mik i Adelines dhe Fitore Rexhepin )

Do ishte mire sikur te binim ne kontakt me pronaret e Rinora4 dhe InsomniaClub qe edhe ata te organizojne diqka te njejt atje me te njejtet kengetar do ishte shume super.

Sapo te mar konfirmimin e tyre do ju njoftoj.

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Tung fansa po me vjen keq edhe pse i fyer spo mundem ta kuptoj as veten pse ka njerz te till... ?

Ne antaret e forumit nuk jemi te obliguar ta simpatizojm kend te don moderatori i kesaj tem edhe pse nuk e di kush esht, sepse jam antar i ri ne ket forum.
    Por padyshim jam i interesuar ta dij kush esht aj njeri qe moderon nje nen forum dhe lejon fyrjen e antarve pse ne nuk jemi dakord em ato mendime tč tč tjerve,kjo do te thot se ne antaret jo fansa te adelines jemi te fyer direkt nga, Moderatori, - i kesaj teme...?!
    Dhe kisha lutur stafin e ketij forumi qe mos te rri i heshtur se edhene kemi deshira te mira dhe skemi deshir me ja pa askujt te keqen ,por kjo menyra e e fyrjeve per arsyje te mos dakordimit me antaret e tjer esht apsolut urrejtje qe i ka dy arsye...!!!
    Kerkoj nga moderatori pergjegjs qe urgjent te jap nje pergjegje pse lejohet fyrja ketu ,dhe per qfar fitimi lejon fyrjen e fansave te muzikes ndaj njerzve te thjesht ,qe skan pergjegjsi njesoj sikur ata qe fyn pa e dit se per qfar,dhe humbin vullnetin e njerzve te mir te marrin pjes ne lehtsimin e vuajtjeve nga ngjarjet qe po i perjetojm si popull.

Personalisht Lavdi Policit te kosoves e Zoti te shperbleft me gjitha te mirat qe i ke meritu, e atyre qe te futen ne grack me biznise qorre qe ende askush nuk kucon nje fjal ta thot,perpos disa njerzve familjar dhe qe kurr se kan kuptuar te miren per te keqe,dhe e kan shfrytzuar te keqen per fansa e jo per te miren e dikujt
    edhe nej her pershendetje nga mergimtari i brengosdur per qeshtjen morale qe po vdes kultura dhe po shkatrrohen morali i nje populli nga fansat antipatik anti Shqiptar duke i mbrojt interesat familjare fyen e shpifin ato interesa te ndyra anti njerzore per centa qe kurr nuk ju pan hajr as sju dhan mend.

Ne vend se te shkrihemi per qeshtje madhore ,shkemib idesh,projekte,bashkveprime te arsyshme dhe me vler ku do te dominojn njerzit e mir njerzit e paqes,duke i anashkaluar,njerzit qe sollin quditrisht tragjedi qe kun ne bot nuk i ke ndi,thua vall se ne skemi me qka tjeter me i mir ,po keto na kan lan larg te tjerve ,keto na kan lan te pa barabart me te tjeret, por nje po ju garantoj se me s besoj se do te me fyni , por edhe ne qofse me fyni se vetem i fyeri te fyn-shan,por mas Ramazanit sdo te me fyni me as mua a s aske !!!
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga ABytyqi Lexo Postimin
    Tung fansa po me vjen keq edhe pse i fyer spo mundem ta kuptoj as veten pse ka njerz te till... ?

Ne antaret e forumit nuk jemi te obliguar ta simpatizojm kend te don moderatori i kesaj tem edhe pse nuk e di kush esht, sepse jam antar i ri ne ket forum.
    Por padyshim jam i interesuar ta dij kush esht aj njeri qe moderon nje nen forum dhe lejon fyrjen e antarve pse ne nuk jemi dakord em ato mendime tč tč tjerve,kjo do te thot se ne antaret jo fansa te adelines jemi te fyer direkt nga, Moderatori, - i kesaj teme...?!
    Dhe kisha lutur stafin e ketij forumi qe mos te rri i heshtur se edhene kemi deshira te mira dhe skemi deshir me ja pa askujt te keqen ,por kjo menyra e e fyrjeve per arsyje te mos dakordimit me antaret e tjer esht apsolut urrejtje qe i ka dy arsye...!!!
    Kerkoj nga moderatori pergjegjs qe urgjent te jap nje pergjegje pse lejohet fyrja ketu ,dhe per qfar fitimi lejon fyrjen e fansave te muzikes ndaj njerzve te thjesht ,qe skan pergjegjsi njesoj sikur ata qe fyn pa e dit se per qfar,dhe humbin vullnetin e njerzve te mir te marrin pjes ne lehtsimin e vuajtjeve nga ngjarjet qe po i perjetojm si popull.

Personalisht Lavdi Policit te kosoves e Zoti te shperbleft me gjitha te mirat qe i ke meritu, e atyre qe te futen ne grack me biznise qorre qe ende askush nuk kucon nje fjal ta thot,perpos disa njerzve familjar dhe qe kurr se kan kuptuar te miren per te keqe,dhe e kan shfrytzuar te keqen per fansa e jo per te miren e dikujt
    edhe nej her pershendetje nga mergimtari i brengosdur per qeshtjen morale qe po vdes kultura dhe po shkatrrohen morali i nje populli nga fansat antipatik anti Shqiptar duke i mbrojt interesat familjare fyen e shpifin ato interesa te ndyra anti njerzore per centa qe kurr nuk ju pan hajr as sju dhan mend.

Ne vend se te shkrihemi per qeshtje madhore ,shkemib idesh,projekte,bashkveprime te arsyshme dhe me vler ku do te dominojn njerzit e mir njerzit e paqes,duke i anashkaluar,njerzit qe sollin quditrisht tragjedi qe kun ne bot nuk i ke ndi,thua vall se ne skemi me qka tjeter me i mir ,po keto na kan lan larg te tjerve ,keto na kan lan te pa barabart me te tjeret, por nje po ju garantoj se me s besoj se do te me fyni , por edhe ne qofse me fyni se vetem i fyeri te fyn-shan,por mas Ramazanit sdo te me fyni me as mua a s aske !!!
    Amon edhe une sjam ka kuptoj hiqq hiqq hiqq amon hiqqqqqqq
    Une njoh shume njeres shum persona qe nuk e simpatizojne Adelinen dhe nuk hyn ne kete teme te diskutojne!
    Po me habit fakti qe ti hiq nuk e simpatizon dhe pikerisht po i fut hundet ketu
    Sdii pseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????
    Bal mos u ban tlutem dhe mos kerko me zorr ofendimin
    hecc shko pi pak uj dika
    qy fillozofin qka na e kallxon njeri
    kush na koka moderatore
    une jom qyy :P

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga nice nice Lexo Postimin

.
    Veshtir qe ja bene verr tek un kjo dhe insanet e tjere te ketij lloji...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Veshtir qe ja bene verr tek un kjo dhe insanet e tjere te ketij lloji...
    Atehere nuk paske ndjenja per femra

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183

Unhappy

Nugshllime Adelines dhe familjes se Triumfit!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga erindi_al : 18-09-2007 mė 07:38

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Adelina do te mbetet per gjithmone legjende e muzikes shqiptare (Kosova).
    Askush nuk ka karrieren me te sukseshme se te saj.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Atehere nuk paske ndjenja per femra
    Pse eshte kusht qe te kesh parasysh nje foto stripti dhe ta vlersosh me epsh at foto dhe pastaj te masturbosh ...

dhe vlersimi nga ti eshte , "nuk paske ndjenja per femra" (supozim)

"Nuk me pelqen nje femer kur e shikoj me epsh por nje shikim me ndjenja"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 18-09-2007 mė 07:49
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Pse eshte kusht qe te kesh parasysh nje foto stripti dhe ta vlersosh me epsh at foto dhe pastaj te masturbosh ...

dhe vlersimi nga ti eshte , "nuk paske ndjenja per femra"
    (supozim)
    "Nuk me pelqen nje femer kur e shikoj me epsh por nje shikim me ndjenja"
    Jo perkundrazi
    Ajo eshte femra me sexy shqipetare
    E kan zgjedhur disa here gazetat revistat Tv etj etj publiku i cili eshte me i rendesishmi dhe nuk kam verejtur qe nje mashkull ta ket inat Adelinen.
    Kete gje e shoh vetem tek ti dhe disa te tjeret por qe jan pakice
    Kete pata fjalen

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Ok
    Jap edhe une ndihmen time ketu
    Kam lajmeruar disa :

Gazeten express ( gazetaret Milot Hasimja dhe Adelina Rafuna )
    Revisten Kosovarja, Revisten Teuta, Revisten Miss
    RTV21 & RTK-en ( emisionin TopRTK )
    Revisten albaniac
    Mclub4you Gjilan

Edhe sikur te gjenim 2 moderator shume te mire une propozoj Alaudin Hamitin ( i cili eshte mik i Adelines dhe Fitore Rexhepin )

Do ishte mire sikur te binim ne kontakt me pronaret e Rinora4 dhe InsomniaClub qe edhe ata te organizojne diqka te njejt atje me te njejtet kengetar do ishte shume super.

Sapo te mar konfirmimin e tyre do ju njoftoj.
    Do ishte mire te kontaktoje edhe aktoret e emisionit Perall me Tupan pastaj Stupcat , Sevdai Radogoshin edhe disa te tjere...
    Ishte mire edhe Ministrine e Kultures por pasi qe dihet se tash jan ne prag zgjedhjet ne Ks sma mer mendja qe do mar dikush nga institucionet iniciative.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •