Close
Faqja 56 prej 121 FillimFillim ... 646545556575866106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 1209
    i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga nice nice Lexo Postimin
    Ho erdhen !!
    Perzini ēajat hahahaha
    Ani qika ani
    ecni e mos ngani
    ohoo ohooo
    lum per daden ooo

Skam qka me shtue se fundi fundit nuk ia vlen me diskutu per ate
    Qysh e ka lyp disa here e ka gjet
    mvjen keq se tash nfund ka me e gjet diqka qe ska sherrim !!?!
    Qka po thu ti ?
    Talenti i saj eshte i pakontestueshem "nice nice"....

Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Adelina Ismaili

Ēka mund tė thoni tash pas njėzet vjet karriere nė skenėn kosovare?
    Them se jam njeri mė fat. S'di a guxoj ta quaj vetėn tė prekur nga Zoti, por atė qė e kam pasur dhe e kam ndarė me auditoriumin. Mė ėshtė dhėnė mundėsia qė tė jem para tyre. E kam shfrytėzuar duke ndarė lumturinė, vuajtjen, gėzimin, dhembjen, tė gjitha mė ta. Kam marr kėto ndjenja nga ta dhe i kam pėrjetuar, por edhe i kam dhėnė. Edhe pse ishte rrugė e shtruar me therra. Por sa tė rrezikshme ishin ato, motivi rritej edhe mė shumė. Kam kaluar momente tė tmerrshme, por ato kalonin, unė mbetesha po kjo qė jam. Nuk brengosesha pėr pisllėqet e "tė mėdhenjve" tė cilėve iu pengoja. E dija sė publiku jep notėn reale. Dhe dėshira ime pėr tė thėnė atė qė ėshtė, pėr tė kėnaqur njerėzit me kėngėn time, pėr tė zbutur dhembjen e dikujt, pėr tė nderuar ata qė duhet nderuar, pėr tė dhuruar dashuri, mė ėshtė shpėrblyer mė shumė se qė do tė mund tė imagjinoja. Kam mėsuar shumė. Respektoj mendimet e ēdokujt, por unė jam ajo qe vendos kush ėshtė person i ēmuar pėr mua dhe kush mundet tė jetė nė afėrsinė time. Tė tjerėt e kanė tė pamundur tė depėrtojnė afėr meje. Nuk i nderoj as me nen ēmim. Jam e lumtur. Pas 20 vjet punė permanente, unė kam edhe shumė pėr t’i dhėnė atyre qė nuk mė braktisėn gjatė tėrė kėtyre viteve. Meritojnė befasi tė kėndshme nga unė. Vetėm tė mė jepet rasti tė dhuroj. Nuk dua mė shumė. Sot mund t’i shlyej kėto dy dekada karriere, unė do tė filloja nga e para dhe do tė bėja prapė tė gjitha ato qė e bėra, sepse ata qė mė duan, e nuk janė tė paktė, e meritojnė. Mund tė them qė ngadhėnjeva nė profesionin tim. Primarisht kėnaqa vetėn dhe ata qė mė duan. Tjerėt pėr mua janė tė parėndėsishėm.

Kush ju ka mbajtur kaq shume ne skene, publiku apo dashuria ndaj skenės?
    Kėto dyja nuk ndahen. Ėshtė publiku ai qė bėnė skenėn tė shenjtė, dhe si tė tillė e nderoj duke ia dhėnė dashurinė time publikut nga skena. Dhe janė ata qė vlerėsojnė sa jam e sinqertė nė ndjenja, e jo unė. Janė ata qė mė mbajtėn gjallė kaq shumė mė magjinė e muzikės. Jam pjesė e tyre. Deliriumi pozitiv i publikut nė sallėn "1 Tetori" nė Prishtinė ishte fuqia ime. Dhashė atomin e fundit pėr tė bėrė tė pamundurėn. Kisha para vetės njė organizim tė tmerrshėm, ku nuk na u mundėsua tė kėndojmė "live", ku ēmimi i biletės ishte tepėr i lart pėr kushtet tona, ku nuk u nderuan tė ftuarit e mijė VIP, ashtu siē e meritojnė, moti i ligė, kisha njė kabinė tė neveritshme mu nė skenė, kisha mijėra adhurues para sallės qė lusnin pėr uljen e ēmimit te biletės, nuk kisha mbajtės mikrofoni deri sa ma gjeti sigurimi! Me kėrkuan para pėr tė ndezur fishekzjarrėt nė fund tė koncertit. Edhe pse i dhashė, nuk i ndezėn, dhe ende nuk jam paguar as unė dhe asnjė mysafir imi pėr koncertin. Ata duan para, ne duam ta kėnaqim publikun. Prandaj tė gjitha i pėrballova dhe dhashė maksimumin. Si ēdo herė, unė kundėr problemeve. Dhe kur dikush merr guximin qė mua tė mė kritikojė pėr anomalitė e organizatorit, unė e pyes pse bėnė njė gjė tė tillė, kur e di qė nuk ėshtė faji im? Me pėrgjigjet aq mjerueshėm saqė mė bėnė tė qesh dhe tė bindem qe nuk ėshtė kritikuar koncerti, por aktivitetet tjera tė Adelinės tė cilat dikujt i dhembin sikur kur ulen nė biēiklete pa shalė hahahaha. Dhe gjatė bisedės miqėsore me "kritikuesin", ai me ofron tė blej njė kėngė nga ai hahaha. Nuk ka me etike, vlen rregulli "duam para". Eh, edhe kėto probleme me motivojnė qė njerėzve tė tillė, me punėn time e cila bazohet nė dashuri ndaj publikut, indirekt "t'ua tharb hundėt" me notėn qė mė jep publiku. Por, patjetėr me duhet t’i falėnderoi dhe mysafiret e mi te mrekullueshėm pa tė cilėt kurrė nuk do tė arrija tė bėjė diēka kaq tė bukur. Falėnderoj njė Nora Istrefi, bombe e muzikės sonė, njė Gresa Behluli kėngėtare e mrekullueshme e cila po ndėrton mė hapa tė sigurt karrierė mė tė cilėn tė gjithė do tė mburremi njė dite, njė Fjolla Krasniqi e cila pėrpos zėrit tė shkėlqyer shndrit me sharmin e saj skenik, Zanfinen e uroj tė jetė kėngėtare e mirė por pa me ngacmuar nė duet ahahaha, dhe njė kėngėtar tashmė tė dėshmuar, njė yll mė zė dhe pėrformanse magjepse Ermal Fejzulahu. Le ta dinė se i dua.
    Cilat janė momentet mė interesante qė do i veēoje qė nga fėmijėria e deri mė sot, gjatė kėsaj karriere?
    Janė shumė. Arrita tė depėrtoj nė "Akordet e Kosovės" edhe pse isha fėmijė i zakonshėm punėtoresh tė thjeshtė, edhe pse nėnēmohesha nga nėnat dhe baballarėt e "mėdhenj" tė komunizmit. Pastaj gjatė pushtimit serb bėra videokasetėn e parė pėr fėmijė duke e ndėrprerė xhirimin pėr t’u fshehur pas shkurreve nga "milicia" serbe, isha tri herė nė paraburgim nė shtetet sllave pėr shkak tė teksteve tė mia, improvizova e para uniformėn e Ushtrisė se Kosovės nė zemėr tė Drenicės ku njerėzit digjnin rrobat e trupin nga ngazėllimi. Ah po,me kujtohet dhe njė moment kur njė vajze vrapoi nga publiku dhe puthi Beken me afsh, kurse mua me dhuroi lule dhe me luti te "fotografohej me idhullin e saj", vajzė e cila tash ėshtė kėngėtare e moshės sime nga Drenica dhe shpreson qė do tė jetė armike imja, pastaj ikja nėpėr mal nga salla sportive nė Pejė nga "milicia" serbe, pastaj 101 trendafila tė freskėt para kėmbėve tė mia tė dhuruar nga njė adhurues nė Gjermani, pastaj njė sportist shqiptar me renome botėrore qė po thėntė gotat me duar derisa kėndoja dhe vėshtroja e ēuditur gjakun, dirigjenti mė nam botėror Zhani Ciko i cili pas zhveshjes sime nė Shqipėri me tha:"E sheh qe te ka hije ēdo gjė? Kthehu nė skene, mos u friko ka dhjetė minuta qė po duartrokasin". Mos tė harroj “Miss Kosova 1997” kur u desh tė ndėrrohej juria tri herė brenda ditės sepse “Miss 1996” e cila ishte kryetare e jurisė kundėrshtonte pjesėmarrjen time, pastaj jam shqiptarja e parė qė po merrte pjesė ne “Miss Globe”, ku shpalla vetėn qytetare tė Republikės se Kosovės dhe "ngrėna shqelmin" e diskualifikuar sepse kishte reaguar ambasada "jugosllave" dhe derisa kryetari i jurisė ishte para infarktit, unė qeshesha plot qejf mė kokė ulur, momente tė paharrueshme kur unė adoleshente nė turne nėpėr Evropė me kolegė mė tė moshuar lozja e vetmuar duke ua ndalur dritat nė skenė, ē’kyēur zėrimin apo ua "huazoja" mikrofonin para daljes nė skenė dhe ikja duke qeshur, e kur mė zinin mė shpienin tek nena ime pėr veshi, pjesėmarrja para 150.000 njerėzve nė Tirane me DJ.Bobon kur gjatė provės gjenerale dėgjova fjalėn "do na turpėrojė kosovarja" nga njė njeri "i madh" i RTSH tė cilin e nderova mė njė "grusht gjakderdhės" mu nė goje dhe fitova respektin nga ai, trashaluqi i dehur ne Zvicėr i cili u ngjit nė skene pėr tė vallėzuar para meje duke me detyruar ta marr pėr dore dhe tė shkoj nė kuzhinėn e sallės mė tė pėr ta mbyllur nė frigoriferin e madh deri sa tė kėndoj pikat e mia dhe derisa t’i ndihmoj njeriut qė tė vije nė gjendje normale, revolen nė kokėn time para se tė dilja nė skene nė koncert nė Stadiumin e Prishtinės, adhuruesit tė cilėt shpėrthyen tri rende ushtarake dhe pėrfunduam sikur tė na kishte zėnė njė mbėshtjellės betoni i adhurimit, lajmėrimi i granatės nė Besianė para 12.000 spektatoreve tė cilėt nuk lėshonin vendin dhe unė vendosa tė kėndoj pėr ta, pėr tė ardhur polici pakistanez tė mė arrestojė, i cili e dinte qė lajmėrimi ishte i rrejshėm dhe e nderova "pa qellim" duke vallėzuar me mikrofon nė barkun e tij qe t'ia mbyllja gojėn gėnjeshtare dhe tė vazhdonim tė kėnaqeshim me publikun. Ndeshja basketbollistike ku gjoksi im me forcat e fundit po kėrkonte "pavarėsinė" nen korsetin e ngushte, rrėzimi im spektakular nė pishinė nga e cila dola si pulė kamioni, por edhe nga tavolina gjatė xhirimit te nje videokasete festive nga i cili s'mund ndenja ulur 4 dite,dhe se fundi "entuziazmi" i pantallonave tė mia gjate koncertit pėr 20 vjetorin e karrierės, tė cilat "shpėrthyen" nga kėnaqėsia qė ishin bashkė me mua hahahahahaha. Janė kėto vetėm disa qė nė kėtė moment mė kujtohen, por vėrtet jeta skenike deri tash ka qenė e hidhur por edhe shumė e ėmbėl pėr mua sepse ēdo gjė qė kam bėrė ose qė mė ka ndodhur e kam pėrjetuar si kėnaqėsi.
    ‎..Strength is my mother for all the love she gave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    epo ska shqiptari tjeter gje per te bere po te organizohet te mbeshtese adelinen
    se shqiperia e kosva ikane punet ne rregull

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga nice nice Lexo Postimin
    hmmm ndoshta nuk e ke kuptu dmth e fotos ?
    vertet se kam kuptu tamam idene tende por ajo qe adelina beri me leonoren nuk eshte aspak normale

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    epo ska shqiptari tjeter gje per te bere po te organizohet te mbeshtese adelinen
    Baju prej ketu,ky vend eshte per fansat e Adelines!
    E mbeshtes me fuqi edhe une idene qe te bejme dicka,mendoj ndonje koncert ndoshta? Ti therrasim kengetaret dhe ta bejme vetem per Adelinen!
    Apo dicka tjeter?Ndoshta nje proteste paqesore para gjyqit suprem ne Prishtine?
    Flisni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    vertet se kam kuptu tamam idene tende por ajo qe adelina beri me leonoren nuk eshte aspak normale
    Ajo cka beri Adelina nuk ishte normale,por ishte e mrekullueshme.Ia tregoi vendin.Ishte koha,sepse e gjithe estrada ishte ne hall nga LeoLopa.Pastaj uli koken dhe nuk kercenonte me askend,sepse ia doli dikush qe nuk frigohet nga dashnoret e saj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    A eshte e vertet qe keto dite Genta ka qendruar afer Adelines me shume se kurr? Vertet me erdhi mire kur degjova.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Adelina sen nuk i ka bo
    Tkishte qen dikush tjeter e kishte myt krejt
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    hmmm "goldian" jau kemi lon te "tjerve" qe te merren me qeshtjet e siperpermendura loqka jeme, na jemi ketu per nje qeshtje krejt tjeter nese je i interesum me kontribu qe jo ateher ski cka lyp ketu nanush....

Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga Amor Lexo Postimin
    Baju prej ketu,ky vend eshte per fansat e Adelines!
    E mbeshtes me fuqi edhe une idene qe te bejme dicka,mendoj ndonje koncert ndoshta? Ti therrasim kengetaret dhe ta bejme vetem per Adelinen!
    Apo dicka tjeter?Ndoshta nje proteste paqesore para gjyqit suprem ne Prishtine?
    Flisni.
    Ide te mire ke dhan "Amor", mendoj qe keto dy sygjerime me te vertet jan shum te mira, por mendoj qe kemi nevoj edhe per njerez te tjer ketu...Edhe kjo ideja e koncertit te kolegve te Adelines nuk eshte amo bash hiq ide e keqe, bash me kish interesu nese me te vertet jan "ata" qe kishin me mbeshtet Adelinen ne kete kohe...
    Hallall Ide...

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •