ti Zogu sikur me qene taman zog ka trute, Une Shqip fola deri tani thash ate qe eshte e vertet dhe deshta ta perfundoj kete teme sepse sme intereson te bej debate pa fund.
Ne fakt une i di gjerat shum me hollesisht se mendon ti, prandaj mos hyn llugave me fjale tua.
Une e ka cekur ne fillim sdi a flasin me babain tani ndonjehere por eshte e sigurte se babai dhe nena e Adelines jane ndare shum moti. dhe Adelina eshte rritur vetem me nenen e vet sepse babai si ka pranuar per femije te vet. Eshte e ditur boterisht qe ngado qe shkon Adelina ka nenen pas. Askush kurr ska degjuar asgje per babain e saj.
Une serish them dua ta perfundoj kete teme jo per te ikur nga faktet sepse une njoh personalisht familjen e babait te Adelines, por te ndeprej debatet pa fund.
Pra nese ju pelqen Adelina si kengetare sdo te thote se ka gjithcka ne rregull me familje. Ju vazhdoni ta doni spo ju ndalon askush. Une thjesht deshta ta permiresoj nje fans ketu qe thoshte Adelina eshte nga Gjilani. Ne fakt edhe Adelina kurr nuk thot qe ka prejardhje nga Ferizaji per shkak te problemeve qe permenda, Ajo gjithmone ka permendur vetem Pejen e nenes se saj.
Pra sqarime dhash boll. dhe faktet jane kokeforta dhe jane ashtu si jane. Ju vazhdoni te doni Adelinen si kengetare nese ju pelqen por mos u lodhni te mirreni me familjen e saj, sepse vet Adelina i ka ikur gjithmone ketyre temave
Pra skam gje kunder fansave, as kunder Adelines ne fillim e kam cekur.
Pershendetje, shpresoj e perfundova kete teme nga ana ime
Krijoni Kontakt