Adelina nuk ka qen e lidhur me politiken por ja qe e gjithe jeta jone ( e gjithe shqipetareve ) mvaret nga politika, kjo eshte fakt.
Pastaj Adelina eshte identifikuar siē ka thene edhe me larte z0gu si vajza e Rrugoves por asnjehere nuk ka qen e inkuadruar ne politike edhe pse ka pas ate shance te futet deri ne Parlamentin e Kosoves , sot nuk eshte veshtire te behesh deputet po pate dike te njofshem, bile bile Adelina do ishte me e shkathet se deputetet femra qe jan sot e kesaj dite ne Parlament edhe zeri nuk ju ndegjohet.
Ajo gjithmone ka kenduar neper fushata te LDK-se vetem per shkak se atehere Kryetar ishte Dr. Ibrahim Rrugova kete e dine gjithe edhe per kete shkak e kan identifikuar si anetare te LDK-se apo ku ta di une.
Adelina ishte edhe Top kengetare ne TopRtk per muajn dhe u dasht qe te ftojne si mysafire, por nena e Adelines nuk kishte dhene asnje info se ku gjendet sepse kishte thene qe mediat e kan ekzagjeruar kete gje dhe se Adelina nuk este edhe aq e semure sa e kan bere.
Une mendoj qe Adelina eshte ne USA![]()
Me kete postim shfrytezoj rastin qe t'ja uroj ditelindjen PopDives shqipetare
qe gjate gjithe ketyre viteve une jam ritur me kenget e saja.
Ajo sot ben 27 vjet.
Shume urime per ty
Shume urime per ty
Shume urime per ty Adeline
Shume urime per ty.
Fat , suksese jete te gjate, nje shtepi me plot femije edhe shume e shume e shume kenge dhe clipe te forta qe ke ditur ti besh vetem ti.
S'ta mer kush prej dore ate qe ke bere deri tash.
Je 1-sh Adelina Ismajli![]()
Krijoni Kontakt