Adelina eshte yll bote dhe mendoj qe eshte nje kengetare shume e mire.
Por mesa kam pare edhe motra e saj po behet nje kengetare e zonja dhe nje femer shume yLLLLL![]()
Adelina eshte yll bote dhe mendoj qe eshte nje kengetare shume e mire.
Por mesa kam pare edhe motra e saj po behet nje kengetare e zonja dhe nje femer shume yLLLLL![]()
Just Be a EsKlUzIve person in the Life
Adelina Eshte Shume e Mire Si Femer Por Eshte E Mire Dhe Si Gengetare Eshte E Kompletuar Nga C'do Ane .
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Per mua si kengetare nuk vlen nje grosh, eshte tipikja e kengetares qe fare mire mund t'a therasesh edhe baxhelle. Persa i perket moralit te saj dhe etikes qe posedon si njeri, nuk besoj qe ju te mos i dini, le t'i referohemi ngjarjes se fundit kur dy baxhellat motra shqyen si ulkonja Leonora Jakupin.
Per femra te tilla nuk me vjen aspak keq t'i kishin rene ne dore ARKANIT.
Dito.
pfffffffffffffffffffffffffffffPostuar mė parė nga Dito
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Mbase nuk te erdhi mire ty bukurosh/e qe te shava ket pispiruqen tende, prandaj po te faktoj dicka me tej qe te kuptosh nivelin artistik dhe moral te kesaj baxhelle.Postuar mė parė nga ^AngeL^
Pyeteni Adelinen cfare i kujton Aeroporti i Frankfurtit ne mars te vitit 2002 ?
Pyeteni perseri ket zonjushen cfare ndodhi ne pogradec ne gushtin e vitit 2000 dhe ishte e shoqeruar me elita5 kur beri skandalin.
Dito.
Ah Dito Dito sa i nevrikosuuuuur qe jeeeeeeeee.Pse u aktivizove mu pas suksesve te fundit te Adelina Ismailit?Pse nuk na shkruan cfare ka "ndodhur" ,lidhur me keto dy ngjarje? Per Adelina Ismailin shkruhet se cfare ka bere dje,ndersa ne na paskan ikur dy "ngjarje" tejet te rendesishme qe paskan ndodhur shuuuume moti! Zbulove gje ti? Ujin e nxehte?
Cudi pas cudie.Te lutem na shkruaj,duam te publikohen me gjere,ta degjojme fjalen e Adelines,ti shohim faktet,faktet dhe vetem faktet!!!
Cudi,u permend Leonora,mu ne kohen e suksesve te Adelines dhe varrimit artistik te Nores tone virgjereshe.![]()
Si zakonisht ne shkrimet imagjinative kunder Dives Ismaili.
Dito,shijo rrezet e diellit sot.
Kush je ti zevzeku, cka te lidhe me Adelinen? Te kam shkrujte edhe nje mesazh privat para pak ditesh.
te hyme duke numeruar cfare skandalesh kan bere femrat ose meshkujt,,te gjitha do dalin baxhella dhe baxhellana.Postuar mė parė nga Dito
perse ne i themi artiste e artit te muzikes ajo nuk do te thot qe eshte e virgjer sepse virgjeria ose morali e ku di une nuk e bejne te behet artiste.
tani ti sygjero dhe shif,,sa kengetare si ajo kan bere skandale,,,,,se nuk dua te permend emrin e askujt.
Adelina eshte e bukur nuk ke cfare ti thuash,,mos harro qe ka dal miss kosova dhe nese ka mor ate cmim dmth se ka qene e zgjedhur dhe e vleresuar nga njerz te lart dhe qe kan dituri per ne ate fush.
po ti shofim nga skadalet qe thua ti gjitha baxhella jane,,ateher i bika mos te shofim tv fare ta mbajme mbyll.
kto japin ate cfare don te shofi publiku.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Arian me fal,nuk dita dot te kthej dhe nje mesazh privat.Jam dikush qe ka profesion dhe pasion qe te ndjek jeten e artisteve ne pergjithesi.Ismaili me intigon pa mase,por dhe tjeret e tjerat.Po deshe te lidhesh me Adelinen per ato punet,besoj qe ajo banon ne Dardani dhe nuk e ke veshtire ta gjesh.
Angel,je puro angel,sepse rale me bue te shoh femra te pakompleksuara,intelektualisht te arritura por dhe te kompletuara shqiptare.
Me lejo te them qe admiroj menyren tende te komunimit.
Zevzeku, faleminderit per pergjigjen. Une jetoj ne Stockholm dhe tash per tash nuk kam mundesi ta takoj direkt Adelina Ismailin. Aludova se ti ke kontakte dhe njihesh me Adelinen (mendova se je ndonje nga producentet e saj) per ata edhe ju shkrova nje mezazh privat per t'u perdore si ure lidhese per ato pune ne branshin e muzikes. Te uroj suksese ne profesionin tuaj dhe per fund mesoje menyren e komunikimit permes mesazheve private diksukutojme atje kembejme ide e mendime, pasi edhe une e kam pasion kete pune.
Krijoni Kontakt