Close
Faqja 14 prej 121 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Postime
    74
    Hahahahahaha ore vrojtuesi,po ketu eshte e gjithe magjia e Adelines!
    Kurr nuk mund ta dish ka apo s'ka breke
    Ti mbasi qenke vrojtues,qudi si nuk e paske zbuluar kete gje ende hahaha.
    E di qe te duket e pakuptimte qe te diskutohet me shume per nje kengetare sesa per nje kryetar shteti,por te lutem,nje Adeline e kemi.
    E duam nuk e duam,e komentojme sepse eshte unike.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Nuk me pelqen.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga vrojtuesi
    Si shum kush ndėr shqiptari kam mendime edhe tė mira, por edhe kritika pėr Adelinėn, e sidomos pėr tė motrėn e saj qė s'ka lidhje fare!

Mirėpo njė gjė nuk po e marr vesh nga gjithė diskutimi pėr te nė Forum, e sidomos adhurimi tejmase i saj nga "adhuruesi", por as nga fotot e saja provokuese nuk kuptova SE VISHET ME BREKĖ ADELINA APO JO!

Tung Adelinė,

" e ta hongt synin Sabri Fejzullah loēkani yt" - gjyshi yt, ndėrsa kėta mė tė rinjėt me siguri kėrkojnė diēka tjetėr nga ti!! - ndoshta me ta dhuruar njė fustan nga qelqi !!! apo ndoshta diēka edhe, edhe mė shumė !!!

Kritika i dergon ti Adelines ??????????????????
    Kush je ti , ndonje kritik i muzikes apo modes ????????????????????????

Mos diskuto adhurimin tim tej mase por diskuto per Adelinen po deshe po sdeshe pune e jotja me zor nuk te shtyn njeri ....

Cilat foto i sheh ti provokuese ?????????????????????
    Pse nuk ke pa femer te veshur me bikini ti ?????????????????

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Tė kam pritur....

Citim Postuar mė parė nga adhuruesi
    Kritika i dergon ti Adelines ??????????????????
    Kush je ti , ndonje kritik i muzikes apo modes ????????????????????????

Mos diskuto adhurimin tim tej mase por diskuto per Adelinen po deshe po sdeshe pune e jotja me zor nuk te shtyn njeri ....

Cilat foto i sheh ti provokuese ?????????????????????
    Pse nuk ke pa femer te veshur me bikini ti ?????????????????

================================================== ====

Po e shef edhe vet se pata durimin pėr tė pritur o adhuruesi i Adelinės me tė motrėn.

Unė nuk kam more vėlla asgjė kundėr adhurimit tėnd ama as ti as ai para teje nuk mu keni pėrgjigjur nė pyetjen time!

Unė me sa di nuk fola pėr muzikė aty E AS PĖR BIKINI siē ke kuptuar ti.

Poashtu e di, dhe nėse dėshiron do tė dėrgoi edhe fotot e yjeve mė tė mėdha se Adelina se si tė tregojnė haptas para kamerave se a kanė apo nuk kanė ..... ! - po e di tashmė ēka!

Nėse vėrtet ėshtė SEX SIMBOL , SIĒ E KE QUAJTUR TI NĖ LETRAT TUA AJO PATJETĖR duhet tė jetė e HAPUR ANDEJ E KĖNDEJ KUFIRIT (!) siē thoshte i ndjeri RUGOVA pėr KOSOVĖN!

Sa pėr vazhdimin e spjegimeve tua po ti dėrgoi disa foto tashmė tė njohura tė Adelinės, loēkės sate e ti pastaj mė trego SE KA APO NUK KA ... ??!!!, por mė parė hiqe atė motRėn e saj nga fotoja nėn emrin tėnd!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vrojtuesi : 04-05-2006 mė 06:15

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    o vrejtusi kto jane kengetare te skenes,,,,,sjan katunare qe mjelin ropt e spo i mer kush,,se kane dale edhe me keq.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Mire te ka thene edhe ^AngeL^ lexoje mire qka te ka thene .

Po e shef edhe vet se pata durimin pėr tė pritur o adhuruesi i Adelinės me tė motrėn.
    Unė nuk kam more vėlla asgjė kundėr adhurimit tėnd ama as ti as ai para teje nuk mu keni pėrgjigjur nė pyetjen time!

Cilat ishin ato pytje tuajat <

Unė me sa di nuk fola pėr muzikė aty E AS PĖR BIKINI siē ke kuptuar ti.

Mbase nuk ke folur per muziken dhe bikinit e Adelines , atehere per cka ke folur ti tregona ta dim se me duket je duke diskutuar per asgje , ngren pluhur per asgje , ka raste edhe une kam degjuar per raste te tilla qe ngrejne pluhur per asgje njerzit dhe ne fund rezultati 0

Poashtu e di, dhe nėse dėshiron do tė dėrgoi edhe fotot e yjeve mė tė mėdha se Adelina se si tė tregojnė haptas para kamerave se a kanė apo nuk kanė ..... ! - po e di tashmė ēka!
    Nėse vėrtet ėshtė SEX SIMBOL , SIĒ E KE QUAJTUR TI NĖ LETRAT TUA AJO PATJETĖR duhet tė jetė e HAPUR ANDEJ E KĖNDEJ KUFIRIT (!) siē thoshte i ndjeri RUGOVA pėr KOSOVĖN!

Per te qen sex simbol eshte Adelina.
    Eshte femra me e bukur dhe me seksipile shqipetare .
    Nuk e di qka don me teper te te tregoje ty kur ti disa foto te thjeshta qe i kan bere njerzit neper koncerte dhe mbremje rinore e bene mizen buall atehere qka do shkruash ti dhe disa ketu .....

Sa pėr vazhdimin e spjegimeve tua po ti dėrgoi disa foto tashmė tė njohura tė Adelinės, loēkės sate e ti pastaj mė trego SE KA APO NUK KA ... ??!!!, por mė parė hiqe atė motRėn e saj nga fotoja nėn emrin tėnd!

Dmth. ti ke dashur te dish a ka brek apo ...aha shko vete Adelinen te kallxon ... ajo ka deklaruar edhe vet ne qofte se e ke degjuar ne nje interviste qe nen fustanin tim te zi gjendet vetem lekura ime .... he je i kenaqur tash

Pse te pengon fotoja ...< Nuk e hjek asnjhere

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Dikur kam pasur shume simpati per kete kengetare..Tani e tutje qe kur kam marr vesh dhe kam par disa gjera jo te pelqyera..sikur me ka dal nga zemra!
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Postime
    74
    Hihihihihihi pramendoni komentohet garderoba e Adelines.Komentohen kenget e Adelines.Komentohen intervistat e Adelines.Komentohet lekura e Adelines!!!WOW.
    Isn't she great? E madhe eshte Adelina,do ta shhni se shpeji ne top rtk dhe ne promovimin e albumit te Jehona Sopit ku te gjitha kamerat,gazetaret,fotoaparatet u gjenden para Adelines kur hyri ajo
    Mos u ngutni me konkludime.
    Adelina pa zhurme po paralajmeron nje BOOM!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    O Adelina oshte Dade madhe loooooool
    ska si Adelina nuk e ko emrin kot Adelin :P
    #VamosArgentina

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Zevzeku
    Hihihihihihi pramendoni komentohet garderoba e Adelines.Komentohen kenget e Adelines.Komentohen intervistat e Adelines.Komentohet lekura e Adelines!!!WOW.
    Isn't she great? E madhe eshte Adelina,do ta shhni se shpeji ne top rtk dhe ne promovimin e albumit te Jehona Sopit ku te gjitha kamerat,gazetaret,fotoaparatet u gjenden para Adelines kur hyri ajo
    Mos u ngutni me konkludime.
    Adelina pa zhurme po paralajmeron nje BOOM!

Edhe une e pash pak promovimin e Jehones por shume pak ne RTK lajme blic me duket , hajt se e shoh ne ndonje emision tjeter ishalla...

Pse s'tregove ti qe do jet aty , apo se ke dit ... e pa ne cilin program ????

Nejse e shoh ska ku me shkon ...hehheeh

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •