Close
Faqja 98 prej 121 FillimFillim ... 488896979899100108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1209
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Embelsire, vetem kam shkruar ate qe eshte publikuar ne shtyp...
    Por si cdo njeri normal kam ca dyshime te vockla...Hmm,si ka mundesi dikush brenda 15 diteve ti kete 3 dashnore??? Apo,ke ti ndonje pergjigje me te sakte?
    Te shoh rregullisht ne kete teme krijohet pershtypja qe ke dicka personale kunder Adelines.Te lutem merru vesh me te,me ler mua te publikoj ate qe shoh,degjoj,dhe dua ta shkruaj.

'Faktet nuk ekzistojne.Ekziston menyra e ineterpretimit te tyre'-Abraham Linckolhn

1.Menaxher i Adelina Ismaili per Shqiperi.
    2.Menaxher i Adelina Ismaili per Europe,bashkepronar UlpianaClub.
    3. ???
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpetulla : 04-08-2008 mė 11:56

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Une dicka kunder Adelines ! As qe vjen parasysh perkundrazi jam fanse e saj, por me pengon fakti qe behet shume zhurem rreth asaj te vertetes, une nuk di nese vertet eshte e dashuruar ajo apo jo dhe nuk me pengon siq ceka me lart e drejt e gjithkujt me dashuru, po ndodhin raste shum ma tkqija ne jeten e perditshme, femna qe lon burrat femna qe marin burra tmartum e shum sene ma tflliqta.. atehere lind pyetja pse edhe Adelina mos dashuroje ? Bohet shum e madhe ky sen sepse ajo oshte fytyre publike per qato sene, une skom thon qe Sony NRG mundet me kon dashnor i Adelines + kom cek diku qe oshte menaxher per Adelinen ne Shqiperi ket sen e kom dit edhe une, te fotoja e 3 ai djal i rri duket shume i rri dhe ska shanc mu kon dashnor i saj , veq budall mu kon njeri pa logjiku, e te fotoja e 2 oshte perfol qe Adelina kalon me 1 nga pronaret e Ulpiana Club, mos u mundo me fsheh ket fakt pasi kam ndegju nga zera te sigurt nga goja e dikujt qe oshte shume afer Adelines, shko vete Monen pse oshte anku ma shkurt !!! qaq sdi qysh me ta mush mendjen, po e di qeto pallavra jan se dojni me fsheh ket sen ... hajt se ne dashuroje qika ska sen tkeqe... knon pse knon, vallezon pse vallezon, zhvishet pse zhvishet, flen pse flen, dashuron pse dashuron. ne dashuroje more qyy
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Eh...Nese vertet e lexohet ky shkrim me vemendje
    Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    Megjithe te vertetat dhe te pavertetat (ku per shembull Adelina ben foto me security ose fans,dhe ai shpallet "i dashuri,fejuari,burri," me gjithe faktin qe din s'din te kendoje,duket s'duket bukur,mundet s'mundet,etj.,mbi dy dekada mbetet personi me intrigues per mediat shqiptare dhe publikun ne pergjithesi,gje qe e ben nje Madonna shqiptare e cila i le thashethemet te qarkullojne dhe ne fund ua hedh.Duket qarte qe Adelina ka gjetur formulen e suksesit: Lejon qe mediat qe thyejne gishtat dhe gjuhen per te,dhe ne fund pasi te kete arritur qellimin e marketingut te falur,ajo e buzeqeshur dhe pa histerine tipike te kengetareve tjera tejet "mbi moralin " ,futet rralle ne ndonje emision ku me fakte permbyll cdo genjeshter dhe rezultati...shume CD te shitura,vizitueshmeraia me e larte e ndonje kengetareje shqipe ne koncerte,me e perfolur sesa vet kryetari i Shqiperise apo Kosoves,shume te holla ne xhirollogarine e saj dhe publicitet i papare .E cila mund te deshiroje me shume ne keto kohera kur edhe George W Bush eshte perzene nga shtepia nga bashkeshortja?
    Adelina eshte vetem se nje simbol i kohes dhe vendit te saj.
    sigurisht do te kuptojme per cka po flisja gjate gjithe kohes...
    Embelsire,kerkim falje,jemi ne te njejten vale.
    Perveq qe une nuk bazoj shkrimet e mia ne "kam degjuar,me tha,i tha,te thash".

Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    127
    Eh...Nese vertet e lexohet ky shkrim me vemendje

sigurisht do te kuptojme per cka po flisja gjate gjithe kohes...
    Embelsire,kerkim falje,jemi ne te njejten vale.
    Perveq qe une nuk bazoj shkrimet e mia ne "kam degjuar,me tha,i tha,te thash".
    Mos mu kon ashtu atehere kengetaret dhe vip-at ton nuk ishin kon ne qender te vemendjes + nuk bojn keq pak thashetheme
    Kodi:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Me ty jam...Kete po e shkruaja nga fillimi...
    Sa bukur te kesh nje 'emebelsire' te perputhur ne opinionin tim...

Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    127
    Me ty jam...Kete po e shkruaja nga fillimi...
    Sa bukur te kesh nje 'emebelsire' te perputhur ne opinionin tim...
    Adelina jo vetem tash, por gjithmone ka me pas perkrahjen time edhe sikur gjithe populli ta urrej, por kam fat qe shum njerez e dojn bej pjes ne pozite e jo opozit hahaha
    Kodi:

i/e regjistruar Maska e g3rti_uk
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Vendndodhja
    Bathore ... Paskuqan ... Kamez ... Yzberisht ...
    Postime
    37
    Adelina ėshtė NDėr Ato Kėngėtare Qė Kanė VLeRė 100% ...... Nje Info : Nė Kosovė Po Tė Duash Ti Thuash Njė Femre Qė Qėnkė Shum e Bukur ... I Thone : Ku Je O Adelinė ... Epo Kot Nuk Ka NgeL Kjo ..... Mendoj Un ... RRespekte
    Žė®véĒ vDéKjč§ Ćsgjė Š`ėshtė £ SĪgūRtė.

Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Kjo gjithcka mund te jete por nje kengetare e bukur dhe e mire nuk mendoj se mund te quhet kurre. Besoj se Kosova ka kengetare shume me te mira se Adelina dhe me te bukura po e po...

Bukuri kjo?!

P.S. Sa shpejt e harroi te dashurin kjo a te fejuarin ca e kishte qe i vdiq. Mjer ata qe ikin thuaj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Adelina eshte bombe, kam edhe ca foto nudo ne kete menyre, po me mire nuk po jua tregoj!!

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •