Cecen ta kam lene ty.Une nuk e kam asnje foto te Ceces,perveq ato qe i kam pare tek tema e Leonores duke ia kopjuar Leonora Jakupi Ceces fustanet,veshjet,imazhin,mimiken dhe levizjet skenike.![]()
Cecen ta kam lene ty.Une nuk e kam asnje foto te Ceces,perveq ato qe i kam pare tek tema e Leonores duke ia kopjuar Leonora Jakupi Ceces fustanet,veshjet,imazhin,mimiken dhe levizjet skenike.![]()
Derjans,si i komenton ti perndryshe keto foto qe i ka vene Amor?
Ma do mendja qe ke ndonje koment per Adelinen dhe kompanine (Bleona,Rovena,Genta dhe Nora).
He,cfare thua?
Shpetulla, na lodhe pasha Zotin!!!
Sikur tė ishte avokati/ja e Adelinės, dhe tė nisje njė proces gjyqėsor, me siguri tėrė Kosovėn ja kishte fituar Adelinės. Ēka ėshtė mjaft, ėshtė mjaft! Ēdo gjė e tepruar, si me kanun, fe e shkencė ėshtė haram (e ndaluar). Andaj, ndalu!
My silence doesn't mean I am gone!
Davius,nuk je i detyruar te lexosh.Nuk kam fatin te jem avokat i Adelines,me deshire do te behesha,por edhe nese e korigjoj nje padrejtesi, nuk e konsideroj te gabueshme.Gjithashtu edhe une e konsideroj cdo gje te tepruar haram.Siq eshte i tepruar lejimi i ofendimit personal ndaj fansave dhe vet Adelines.Po te kishte ligj per net,edhe vet e di qe keto gjera nuk do te ndodhnin,por ne keto raste ligjin gjithkush po e ben vet, p.sh., ne qe shprehim me e pa teprim adhurimin ndaj dikuj.
Ok?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpetulla : 15-11-2007 mė 16:27
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpetulla : 15-11-2007 mė 16:23
pa make up kjo qeka si jevgat e brakes hahahahhahaha
e maj men kur ka qen e vogel ene erdhi me knu mtiron per her tpar. i vite salles rumullak
no glove no love
ene prape ashu bon po ka msu me dredh belin![]()
kjo mkujto Jollien muve, shuuuuume buzzzzze..kuq duhet me e puth me seri
hahahahahhahahahha
Krijoni Kontakt