Ja keto foto jan nxjerr te fotografuar nga dritarja e pc.
Po ne o njerz e dim dhe jemi deshmitar okular se Adelina ka qen shum e afert (ne kohen e Rugoves)me Sekiraqen...
tullumi keto foto nuk po shihen mire pse ?
A eshte e vertete qe Adelina eshte izoluar dhe eshte ne lidhje tani me nje polic te SHPK-s???
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
O pr ne qe e njohim adelinen dhe sekiren nuk jan te nevojshme fotot.
fotot i kam nxjerr prej youtubes me aparat fotografik.
personi qe i ka qit fotot e Enverit jan digjitale, prandaj edhe shihen pak ma mir.ndersa fotot qe i kan qit Enver_Adelina kan qen foto te aparatit te thjesht ,si foto( e ka fotografu fotografin) jan fotografu sipas tgjitha qasav me ndojni mobil qe ka pas pak pixel
"Kur te vin dhent te shkojn ment"Tani adelina kur ta kuptoj (gjithnji e ma teper do ta kuptoj)ajo do te kaloj ne paranoj dhe do ti krijohen halucione,dhe do ti thot gjdokujt qe e takon "qke me mua?Gabimi i saj i par ka qen lidhja me politikan partish,pastaj lidhja me nentoken e prishtines,dhe ne fund lidhja me nje njeri kapadai qe e ka pas ne qef vetgjyqsin,deri sa ra ne hund-lesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tullumi : 26-10-2007 mė 19:25
tullumi , eshte shume e cuditshme kjo Adelina, gati te gjithe te dashurit e saj kane qene do bala diqysh per politikan nuk po e disha e di qe kane qene katundar shumica. Skan qene meshkuj intelektual dhe te zot por vetem qe kane pasur pak pare dhe e kane mbajte Adelinen. cuditem si ka mundesi, kjo Adelina femer e sukseshme eshte.
A eshte e vertete tani qe eshte ne lidhje me nje ploic te SHPK....tregoni kush ka info
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Thash keq qe u rreshtu ne politik LDK.sepse Adelina ka pas fansa edhe prej partive tjera ktu asht gabimi i par ,e sa per jeten private sja kam majt zhagin e me Enverin ,e kam par shpesh me te ,
Merita .Nuk jam ka e urrej Adelinen sepse asgje sme ka ber personalisht,e ti po e luan pak karremin femer per te me joshur mua hahaah. por ska logjik te thuash se tani Adelina po na "hecka"me nje polic te shpk-s.
Edhe nese mirremi ka pak me thashatheme duhet te jen sado pak te kapshme
Pse NUK DOLEN KETO FOTO ME HERET? Pse Adelina po jeton,eshte ne liri,eshte deshmitare dhe jo e pandehur?
Pse keto foto jane kaq dobet te montuara? Une se paku do ta fotografoja Adelinen ne rruge,ose do ti shkoja tek banesa,dhe pastaj me veshje shtepie do ta montoja foton dhe do te thoja "Kjo eshte e dashura ime".
Po keto foto nuk kane ditur as ti montojne!Ajo ka veshur fustan solemn me te cilin kendonte ne koncerte,ndersa montazha prapa eshte bere ne disa dhoma te mjera! Prej kur kengetaret po kendojne me fustana ne dhoma?Hihihihi.Dreqi e mori,se paku le ti montojne mire.Pse i kane montuar kaq dobet? Po se paku ne adhuruesit e Adelines e dijme qe ne cdo dyqan fotografesh ne Prishtine,mund te gjesh dhe te marresh foto te Adelines dhe te besh cfare te duash me to.F
otoja lakuriq e Adelina Ismailit qe qarkullon ne internet eshte shume shume me mire e montuar.Dallon vetem te duart,e kemi pare te gjithe.
Praaaa,qeshtje e mbyllur .
Gjithe te mirat
adelina nuk eshte nje kengetare e keqe por as nuk mundim te anashkalojim edhe qe nuk eshte edhe bash e mire
Eshte e vertet qe Adelina ka kenduar ne nje tubim te LDKse Live kengen Ushtrin time do ta bej apo jo
Krijoni Kontakt