Adelina Ismajli INSOMNIA Mars 2005
Adelina Ismajli INSOMNIA Mars 2005
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ja edhe nje foto tjeter e Adelina Ismajli ne INSOMNIA Mars 2005
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
eshte kengetare mjafte e pelqyer te shum shtresa , si per te rinjet, ashtu edhe per te medhenjet.
per mendimin tim , une e pelqej
Dhe me ne fund , sepse po behem i tepert me kto foto , por nese me lejohet te Postoj do ti postoj qe kam shum Foto te ketij Ylli te Muzikes , Adelina Ismajli..
Gjith te mirat
Shoh se me shume e pelqejne,sesa qe e urrejne Adelinen.Nejse,kjo Rrezarta qe nga fillimi duket qarte se ka nje qasje personale antipatie ndaj Adelina Ismailit,por kjo eshte e natyrshme per nje person VIP.
Sa i perket autencitetit te kengeve te saj te reja,me lejoni te ju drejtoj tek tema e intervistave,aty eshte e postuar nje interviste e Adelines lidhur me autencitetin e kengeve te saj."Hiqni maskat" eshte nje kenge e vajzave shqiptare te Maqedonise qe kendohet ne darsma, verehet qe ka baze ritmike "Lose Yourself",por Adelina publikisht pranoi kete dhe me Ligjin e te Drejtes Autoriale ka te drejte te marre kater takte nga cilado melodi ne bote! Ndersa "Heroi i Tragjedise" eshte kenge e vjeter e treves se Rugoves,perveq pjese se Adelines ku ajo kendon melodi pop.Por me duket paksa qesharake ta justifikoj,sepse siq tha Satrik,kur degjuesit ne radio emision qajne per dike,ajo s'do koment.Une e di vetem per nje Elvis Pristley qe kane qare e denesur ne kohen e tij,por edhe ai gjykohej atehere per muzike te bastarduar,sot eshte legjende.Kemi dhe shembullin me drastik-Mozartin.Ndoshta keto krahasime do te tingllojne te medha,por askush nuk mund ta mohoje qe Adelina Ismaili tashme eshte nje person qe ka hyre ne historine e muzikes shqiptare,ne kuptimin pozitiv.Dhe kete e siguroi ne Shqiperi.Me lejo ty Gjilanasi te pershendes per keto foto,sepse me sigurove foto te reja te Adelines qe ndoshta do te me duhen.Posaqerisht qenka atraktive ajo me ato dy vajzat "alla Madoona-Britney-Xtina",dhe mund ta nxjerr nje artikull.lol.Bej shaka.
Hehe, nje artikull te mrekulueshem mund ta nxjerrni.
Pajtohem me ju Saki dhe desha te shtoj edhe dicka me teper perderisa une isha duke i degjuar disa kenge nga albumi i fundit i Adelines dhe kur e degjova kengen Heroi Im mu kujtuan fjalet e Rrezartes, mirepo neqoftese ne do te fillojm te mendojm ne kete menyre atehere cdo kenge duhet te jete e vjedhur!
Ju pershendes te gjitheve
Pajtohem plotesisht!
Ne qofte se fillojme te mendojme ne kete menyre te ngushte,atehere del se te gjitha kenget ne Ballkan jane te njejta.Une personalisht kam verejtur qe te huajt ne Kosove nuk mund te bejne dallimin mes kengeve te vjetra shqipe-turke-sllave.Fatkeqesisht atyre iu tingellojne njesoj.Por ja qe p.sh. folklori yne gjason mjaft me ate irlandez,gje qe me beri te qesh kur shikoja ca irlandeze si reagonin.Pjesa me qesharake ishte kur ata filluan te vallezojne.Pra jane tema te gjera keto.
Adelina eshte shume sexy, dhe trupin e ka bomb fare....njerezit behen xheloz kur shikojn te tjeret qe perparojn...
E Mire eshte shejtanja
sexy po e embel po
e bukur po
kendon bukur
eh te gjitha i ka
vetem gjillanasin se pranon :P
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
S.Luciano flm![]()
Ja nje foto e Adelines qe e kam bere pak minuta me heret:
![]()
Krijoni Kontakt