Close
Faqja 61 prej 121 FillimFillim ... 1151596061626371111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 1209
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Po flisni seriozisht apo ?

Kete gja per ta ba realitet sic ju paskeni shkru me lart ju duhet te pakten te keni hiq me pak se 10.000 mij euro rezerv.. ju vet personalisht.. dhe mandej te merrni nje inciativ.. te till per ndihme te Adelines apo kujt thuani.. un sjam kunder ksaj dhe do ju ndihmoja edhe un me gjith qef po deshtet dhe me kontaktoni ne pv por e gjitha qka eshte.. se jan gjera te medha me i mbedh disa kengetar sic ju po thoni.. po nejse po deshtet ndihme per Gjermani ( Baden Wuttenberg ) bujrum mundeni te me shkruani ne pm dhe kontaktojm me ndryshe..

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Po flisni seriozisht apo ?

Kete gja per ta ba realitet sic ju paskeni shkru me lart ju duhet te pakten te keni hiq me pak se 10.000 mij euro rezerv.. ju vet personalisht.. dhe mandej te merrni nje inciativ.. te till per ndihme te Adelines apo kujt thuani.. un sjam kunder ksaj dhe do ju ndihmoja edhe un me gjith qef po deshtet dhe me kontaktoni ne pv por e gjitha qka eshte.. se jan gjera te medha me i mbedh disa kengetar sic ju po thoni.. po nejse po deshtet ndihme per Gjermani ( Baden Wuttenberg ) bujrum mundeni te me shkruani ne pm dhe kontaktojm me ndryshe..

Gjith te mirat.
    Pershendetje !
    E di qe eshte veshtire per te organizuar nje eveniment sic eshte ky sepse dihen rrethanat dhe kushtet.
    Per te mbeldhur kengetar nuk eshte edhe aq veshtire sepse do thirrnim emra qe te pakten ia kan hatrin dhe kan kenduar atehere kur i ka thirrur Adelina, disa i ka mikesha te mira dhe besoj qe me gjith qejf do pranonin thirrjen.

Kam kontaktuar RTK-n dhe mora nje pergjigje te cilen sdi a ta postoj ketu por do ta dergoj ne privat nese mundem.

Duhet qe te gjejm sponzor per ndricim, zerim skenen etj etj gjerat teknike mendoj ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    PARATE NUK JANE PER ADELINEN POR PER FAMILJET E TE VRAREVE NE SHPK!
    Kush nuk e simpatizon Adelinen,mos te na caje b... me perralla kote ketu, e duam ashtu siq eshte!
    Mendoj qe kjo duhet te behet ne Prishtine dhe menyra me e mire eshte te kontaktohet Iniciative Qytetare.
    Nuk kam shume informacione per ta,nuk di a jane apartiake apo te influencuar nga politikanet,te gjejme me menyren te informohemi per ta.
    Ju flm.
    (Te bejme dicka konkrete)

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Kam mare pergjigje nga Valon Maloku i Peralles me Tupan dhe me tha qe do japin kontributin e tyre por sikur te jete projekt serioz.
    Me tha edhe mua qe te kontaktoj iniciativen e cila ka organizuar marshin per Triumfin.
    Gjithashtu mora pergjigje edhe nga Erleta Hoti e cila me propozoi qe te bejm si projekt edhe ta dorezojm ne redaksine te kontaktojm me redaktore te RTK-se ose te ndonje Tv tjeter kush do qofte por projekt serioz behet fjale, pastaj tha qe u duhet ndihme e madhe nga sponzor firma te mdhaja reth zerimit dhe skenes.

i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga nice nice Lexo Postimin
    Amon edhe une sjam ka kuptoj hiqq hiqq hiqq amon hiqqqqqqq
    Une njoh shume njeres shum persona qe nuk e simpatizojne Adelinen dhe nuk hyn ne kete teme te diskutojne!
    Po me habit fakti qe ti hiq nuk e simpatizon dhe pikerisht po i fut hundet ketu
    Sdii pseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????
    Bal mos u ban tlutem dhe mos kerko me zorr ofendimin
    hecc shko pi pak uj dika
    qy fillozofin qka na e kallxon njeri
    kush na koka moderatore
    une jom qyy :P
    Hmmm thnx nice nice me duket qe tamam ke shprehur ate qe edhe vete e kisha than tani...Une sdi pse hyjne njerezt qe nuk jan fansa te Adelines, se paku aty perjashta ne indexin e forumit po shkrun bajagi mire, me te medhaja, me te zeza, Adelina Ismaili...ncncnc, ja bre vlla secili po mundohet me shit ma shum e ma shume mend se tjetri.
    Ketu ska nevoje me u potencu kush osht moderatori, e kush pergjegjesi i moderatorit...Ketu te gjithe jane "Nje", perpos disave qe po hyjne ketu pa kurfar lidhje veq sa me thon fola dicka...Veshtir o bo sot me ja majt anen dikujt...Po ma mire njones ane sesa disa te "tjere" qe nuk po dijna kah me ja mbajt ma perpara...

Respect
    ‎..Strength is my mother for all the love she gave !!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148

Projekti

Eshte shume e thjeshte: Hartojme projektin kesisoj.
    "PROJEKT HUMANITAR.Ne fansat e Adelina Ismaili-t jemi te gatshem qe per hir te Triumf Riza dhe Adelina Ismailit te kerkojme mbeshtetje te plote nga cdokush qe mund ta ndihmoje kete projekt me moton "Per Adelinen,me Adelinen,prane Adelines" duke na ndihmuar ne organizimin e nje koncerti humanitar te ardhurat e te cilit do ti dorezohen familjeve te policeve te SHPK-se te rene ne detyre,si dhe nje marsh paqesor deri para Gjykates Supreme ne Prishtine.Kerkojme qe RTK te na mundesoje vendin ku do te mbahet koncerti,zerimin, ndriqimin dhe transmetimin direkt (sikur ne koncertin per Ramush Haradinaj).Kerkojme mbeshtetje te plote nga kengetaret (i shkruajme emrat e kengetareve).Gjithashtu kerkojme te dijme se kend dohet ta kontaktojme qe te na lejohet marshi paqesor deri te Gjykata Supreme.Presim pergjigje urgjente nga RTK si dhe organet kompetente lidhur me marshin paqesor"
    Dhe pastaj vejme nenshkrimet e fansave te Adelines,dhe kete projekt SE PARI E DERGOJME SI LETER TE HAPUR NE GAZETAT: EXPRESS DHE KOHA DITORE!Sepse mund te na sabotojne!
    Pastaj e dorezojme tek drejtori i RTK-se dhe presim pergjigje.Ai patjetyer duhet te pergjigjet,sepse kemi te bejme me leter te hapur nga e cila nuk mund te iken.
    Besoni,per koncerte humanitare nuk duhet asnje para (sikur cdokund ne bote),vetem nje organizim pak me serioz.
    Ju faleminderit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    ELITA 5-KARAVANET KALOJNĖ

Bota pak e ēmendur,
    I ka shumė e shumė rrugė,
    Cilėn do ta shetitėsėsh,
    Do tė t’gjuajnė me gurė.

Por unė e kam njė lum,
    Nė tė cilin lundėroj,
    Tash e sa vite me radhė,
    Kėngėn time vazhdoj.

Dhe nė kėngėn
    Time krejt ėshtė e vėrtetė,
    Rruga ime nuk ka negativitet.
    Dhe atė botė tė ēmendur, e injoroj,
    Lumi im i qetė, shpejt do ta rrėnoj.

Ooo, ēdo gjė po dčegjojmė,
    Ooo,askujt si pengojmė,
    Rrugės tonė ne shkojmė,
    S’ka forcė qė na ndalon,
    Ooo,qentė lehin,
    Karavanet kalojnė….

Me duar nė xhepa
    Pėr rreth vehtes shikoj,
    Aspak nuk po aktroj
    Unė i lumtur jetoj.

Zhurmėn nuk e ndjejė,
    Ajo shpejtė po kalon,
    Kėnga ime jehon,
    Dhe nuk do tė ndalon.

(e kete tekst e ka shkrujt kengetarja Adelina Ismajli)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148

Paralajmerimi II i Adelines !

Ka ca texte te Adelina Ismailit te cilat me bejne te dyshoj qe prej kohesh ajo po bente nje lufte vetanake kunder se keqes.Pas textit te kenges BOLL MA! degjoj kengen e saj IRA dhe vleresoni ju!

IRA

Nese e lire une
    me ty flas vet
    kjo nuk do te thote qe me ty
    do t'shkoj n'krevet.

Jo s'me frikeson
    as armatimi yt (!)
    ore po ti qi edhe paret
    se me ke ardh n'fyt.

Pak me te leju
    ti shtepine ma merr
    se krejt Kosoven
    ma ke bere tmerr (!)

Mos harro,s'jam une kah fryen era
    gjithmone kam qene dhe jam te IRA (!)

Hajde tash ngutu
    e qitem haraq (!)
    po apet nuk te du
    e ti rri e plas.

Une jam njeri
    e s'jam benzin
    s'mundesh me me vjedh (!)
    se veq aq ti din.

Po de po
    ti je FBI
    e deri dje mafi
    tash s'qenke me ai. (!)

Ka dicka qe Adelina tregonte prej vitesh...
    http://youtube.com/watch?v=6WxJ_QB8X...elated&search=

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anėtarėsuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    167
    Adelina me te cilen jemi rrit te gjithe ne e disa edhe jan plake me te, mendoj me te duke ndegjuar kenget e saj apo duke u argetuar me muziken e saj.
    Ajo eshte simbol eshte ikon e kosovareve

me vie shum keq per kohen ne te cilen po kalon ajo, i uroj te jet e fort.
    Ma mir neser se dje

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Pergjigjen qe kam mar nga TopRTK-ja ( Erleta Hoti )

Se pari te pershendes dhe te uroj per kete iniciative kaq te qelluar.Me gjithe zemer do te deshironim t'ju ndihmojme.Ndoshta e dini, por edhe nje here do te tregoj se si behet ky lloj organizimi i koncertit.Se pari eshte mire, qe kete koncept ta shkruani ne forme te nje projekti me titull afersisht kesisoji: Stop krimit te organizuar (apo ndonje moto tjeter me e qelluar)Me pastaj te gjeni disa sponzore (zakonisht tek keto firmat e medha) qe do t'ju ndihmojne ne anen teknike te realizimit te koncertit: ndriqimin, skenen dhe zerimin e ambientit ku mbahet koncerti. E se fundi, kete projekt ne 2 kopje ta dorezoni ne Televizionin (qe juve ju pershtatet) dhe te bisedoni me drejtorin apo producentin e programeve muzikore dhe argetuese, ne menyre qe ta keni dhe televizionin sponzor medial. Por, gjithsesi perpilimi i ketij projekti te jete sa me serioz, ne menyre qe te kete efektin e tij.Poashtu, te jeni me insistues dhe serioz gjate bisedes me te lartpermendurit, mos u deshproni nese me te paren here merrni pergjigje negative. Fatkeqesisht por edhe fatmiresisht gjithnje ekzistojne menyrat per t'ja arritur qellimit, si ne cdo institucion tjeter vendor.Me shprese qe kjo leter te mbetet midis nesh dhe sado pak te ju ndihmoj.
    Me respekt,Erleta

Valamalashow Valon Maloku

Perkrahjen tone do ta keni.

Vetem se ju kisha sugjeruar qe koncertin ta organizoni me pergatitjen me te mire te mundshme, si dhe qe te jeni bashkeveprues me Iniciativen qytetare e cila edhe e organizoj marshin per Triumfin.

Shpresoj qe keshillat tona do ti keni parasysh.
    Veq tja u baj me dije qe ne organizim te dobet dhe shkel e shko nuk marrim pjese.

Me nderime
    Valoni

Revista Albaniac

Pershendetje! Faleminderit per informacionin dhe ju lutemi te nadergoni nje informacion me te detajuar.Keto dit ne dote publikojme nje video te re te kengetares Adelinaismaili ESKLUZIVE per Albaniac, ndaj mundohuni te nashkruani sa me shpejte. GJithe te mirat dhe suksese!
    Stafi

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •