Close
Faqja 58 prej 121 FillimFillim ... 848565758596068108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1209
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ahhh mbram kam shiqu disa keng (video) qe Elton John ja ka kushtu femrave me te bukura te Botes Marylin Monroe Dianes Lady DI e qajsha me lot duke i shiqu fotot e ketyre femrave te bukura qe i quan vet mashkujt ne Zenit tani i quan ne dhe .....
    Une qajsha dhe mendojsha ulur ne ket karrikź ku jam tash duke mendu her ne veten time her ne Adelinen por Adelina asht e re , ka pervoja te jetes por jo sa une...thonź qe dardhat me te mirat i han arusha po une jam darsha qe i kam mbet arushes ne fyt ...
    Adelin benu e fort e mbetju njezve qe dojn te shkatrrojn ne fyt ....mpuq zemer ...shiqo femrat me te bukura te Botes jan shkatrru nga mashkujt pa te keqen e disa femrave .....
    Jeta asht sprovź,ose fush Olimpi .Belget thojn eta asht nji bazen ku duhet tan kohen me notu edhe nese nuk din te notojsh"
    Koha sheron plaget e vertet por si kalon koha me dhembje te medha , prap po e them nji thenie belge ...neser asht tjeter ditź....
    Ne jeten time shpesh kam mendu pse ēajupi tha ne vjershen per gruan (evgenin) Tani perendin me se besoj ....edhe une kam then pse Zot aq shum mua me provon ...mjaft ...meshirź .....Po njeriu asht me i fort se guri dhe asht e vertet ....
    Ditet kalojn dhimbjet zvoglohen ti del ma e fort , qielli vjen tue u hap ....
    Kur tja fillojsh prap me kendu shum qka ka me ndryshu....
    femrat e shatruera nga mashkujt jan; marylin,diana, sisi,rita Haywart,brigit bardot ....plot plot por sme kujtohen por i ka lexu te gjithat ....sa princesha .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Besoj qe vijne,sepse ne koncertin per Ramushin te gjithe kane ardhur te ftuar nga Adelina.
    Kane qene 34 kengetare qe kane ardhur te ftuar nga Adelina! Kane respekt,e kemi pa edhe vet,ajo ishte organizatore artistike.
    Ju pelqeu ideja per parate e grumbulluara?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    Ahhh mbram kam shiqu disa keng (video) qe Elton John ja ka kushtu femrave me te bukura te Botes Marylin Monroe Dianes Lady DI e qajsha me lot duke i shiqu fotot e ketyre femrave te bukura qe i quan vet mashkujt ne Zenit tani i quan ne dhe .....
    Une qajsha dhe mendojsha ulur ne ket karrikź ku jam tash duke mendu her ne veten time her ne Adelinen por Adelina asht e re , ka pervoja te jetes por jo sa une...thonź qe dardhat me te mirat i han arusha po une jam darsha qe i kam mbet arushes ne fyt ...
    Adelin benu e fort e mbetju njezve qe dojn te shkatrrojn ne fyt ....mpuq zemer ...shiqo femrat me te bukura te Botes jan shkatrru nga mashkujt pa te keqen e disa femrave .....
    Jeta asht sprovź,ose fush Olimpi .Belget thojn eta asht nji bazen ku duhet tan kohen me notu edhe nese nuk din te notojsh"
    Koha sheron plaget e vertet por si kalon koha me dhembje te medha , prap po e them nji thenie belge ...neser asht tjeter ditź....
    Ne jeten time shpesh kam mendu pse ēajupi tha ne vjershen per gruan (evgenin) Tani perendin me se besoj ....edhe une kam then pse Zot aq shum mua me provon ...mjaft ...meshirź .....Po njeriu asht me i fort se guri dhe asht e vertet ....
    femrat e shatruera nga mashkujt jan; marylin,diana, sisi,rita Haywart,brigit bardot ....plot plot por sme kujtohen por i ka lexu te gjithat ....sa princesha .....

Me preku ky shkrim shume...
    Shpresoj qe Adelina te jete e forte,edhepse ajo tregoi forcen ne perkujtimin qe i kishte bere Triumfit.
    Me bindje them qe Adelina do te hakmerret,kesaj here keq.Ajo gjithmone injoronte njerezit e keqinj.
    Lexova sot per rastin dhe hetimet thone qe "rasti ka te beje me pengimin ne detyre te Triumf Riza".Pra nuk ka te beje me Adelinen fare.
    Tmerr pse po e xhelozojne kaq shume.
    "Mos me gjykoni pse e desha.Mos me vrani pse ende e dua".

i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    Besoj qe vijne,sepse ne koncertin per Ramushin te gjithe kane ardhur te ftuar nga Adelina.
    Kane qene 34 kengetare qe kane ardhur te ftuar nga Adelina! Kane respekt,e kemi pa edhe vet,ajo ishte organizatore artistike.
    Ju pelqeu ideja per parate e grumbulluara?
    Jo pak po shume...Se me te vertet jan ata qe po mundohen te na rruajn nga te keqijt, e po ata qe po bijn e japin jeten per qellime te individeve...Jam PRO kesaj ideje definitivisht
    ‎..Strength is my mother for all the love she gave !!!

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Shpetulla gjithmone me ju!
    Mendoj keshtue therrasim te gjithe kengetaret,natyrisht Leonora nuk vie ne shprehje,ajo festoi ngjarjen tragjike.Duhet te kujdesemi te kemi kengetare me emer
    Xeni
    Dani
    Afrim Muqiqi
    Zanfina
    Genta
    Nora
    Shurte Fejza
    Shyhrete Behluli
    Remzie Osmani
    Gili
    Tuna
    Vesa Luma
    Ermali
    Shpati
    Eliza Hoxha
    Jehona Sopi
    Adelina Thaqi
    Sabri Fejzullahu
    etj (kush ka ndonje ide,thuajeni,u bllokova)
    Mjetet e grumbulluara do ti falnim per familjet e anetareve te SHPK te rene ne detyre!
    Pastaj te gjithe adhuruesit nje marsh paqesor deri para Gjykates Supreme ne Prishtine,sepse sot lexova qe rasti nuk po ecen mire ne gjyq!!!
    Te fillojme pra.
    -----------------------------------------
    Me duket ideja asht e mirź dhe si te dalin afishimet dhe data kan per tu lajmeru vullnetarisht shum .....
    me se shumti femnat per te mos me then te gjithat .

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Me preku ky shkrim shume...
    Shpresoj qe Adelina te jete e forte,edhepse ajo tregoi forcen ne perkujtimin qe i kishte bere Triumfit.
    Me bindje them qe Adelina do te hakmerret,kesaj here keq.Ajo gjithmone injoronte njerezit e keqinj.
    Lexova sot per rastin dhe hetimet thone qe "rasti ka te beje me pengimin ne detyre te Triumf Riza".Pra nuk ka te beje me Adelinen fare.
    Tmerr pse po e xhelozojne kaq shume.
    "Mos me gjykoni pse e desha.Mos me vrani pse ende e dua".
    ----------------------
    hakmarrja me e mira asht me ecź perpara dhe injorimi , nuk kem fuqi me ba dy gjera vetem nji me ec perpara ...e kam provu vet ketź..

Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin

Te theme te drejten, une paksa po frigohem qe Adelina te mos ndermarr dicka ndaj vetes pas kesaj tragjedie qe perjetoj...Plus ato fjale qe ka shkruar ne perkujtim te Triumfit " amanetin do e ēoj ne vend, une e ti pergjithmon" nje fjali qe me ka bere te rrenqethem e tera, dhe fjali qe me bene ende te mendoj qe Adelina me te vertet mund te beje ndonje deme vetevetes...E kjo do te ishte tragjedia me e madhe qe kish mujt me ndodhe.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    [QUOTE=Shpetulla;1696912]

"Mos me gjykoni pse e desha.
    QUOTE]

mu kujtu nji thenie e nji princeshe qe e tha ne televizion pasi mediat e shkatrrun dhe gazetat ...Ajo tha , te paret ton kan then: "ndaq me jetu e lumtur jeto mshefur"...e vertet "per te jetu lumtur duhet me jetu mshefur" ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Duke e ditur xhelozine per Adelinen,mendoj qe nuk do ta kemi lehte.
    Me lejoni te mendoj,sepse nese lejojme qe kete ta beje ndonje institucion,atehere ata do te thone qe e kane bere vet dhe do te harrohen fansat

Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Duke e ditur xhelozine per Adelinen,mendoj qe nuk do ta kemi lehte.
    Me lejoni te mendoj,sepse nese lejojme qe kete ta beje ndonje institucion,atehere ata do te thone qe e kane bere vet dhe do te harrohen fansat
    Une them qe me kete gje duhen te merren totalisht vetem fansat e Adelines duke lene anash institucionet, se ne e dijm mire shume destinacionet qe kishin mu marr nese ndonje institucion e merr ne dore kete send...

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •