Ahhh mbram kam shiqu disa keng (video) qe Elton John ja ka kushtu femrave me te bukura te Botes Marylin Monroe Dianes Lady DI e qajsha me lot duke i shiqu fotot e ketyre femrave te bukura qe i quan vet mashkujt ne Zenit tani i quan ne dhe .....
Une qajsha dhe mendojsha ulur ne ket karrikź ku jam tash duke mendu her ne veten time her ne Adelinen por Adelina asht e re , ka pervoja te jetes por jo sa une...thonź qe dardhat me te mirat i han arusha po une jam darsha qe i kam mbet arushes ne fyt ...
Adelin benu e fort e mbetju njezve qe dojn te shkatrrojn ne fyt ....mpuq zemer ...shiqo femrat me te bukura te Botes jan shkatrru nga mashkujt pa te keqen e disa femrave .....
Jeta asht sprovź,ose fush Olimpi .Belget thojneta asht nji bazen ku duhet tan kohen me notu edhe nese nuk din te notojsh"
Koha sheron plaget e vertet por si kalon koha me dhembje te medha , prap po e them nji thenie belge ...neser asht tjeter ditź....
Ne jeten time shpesh kam mendu pse ēajupi tha ne vjershen per gruan (evgenin) Tani perendin me se besoj ....edhe une kam then pse Zot aq shum mua me provon ...mjaft ...meshirź .....Po njeriu asht me i fort se guri dhe asht e vertet ....
Ditet kalojn dhimbjet zvoglohen ti del ma e fort , qielli vjen tue u hap ....
Kur tja fillojsh prap me kendu shum qka ka me ndryshu....
femrat e shatruera nga mashkujt jan; marylin,diana, sisi,rita Haywart,brigit bardot ....plot plot por sme kujtohen por i ka lexu te gjithat ....sa princesha .....
Krijoni Kontakt