Adelina & Triumfi
P.S Linda20 kujdes ylli vogel me ato repet se digjesh!![]()
Adelina & Triumfi
P.S Linda20 kujdes ylli vogel me ato repet se digjesh!![]()
#VamosArgentina
Ehhh per me fol per Adelinen, ma se pari duhet me qene njeri i drejt, njeri pa paragjykime, njeri qe flet ate qe e mendon, e jo ate qe e degjon nga te tjert...Sot per sot, shqiptart e kan marr si pune "thashethemet", bile bile spo ka nevoj as gazeta me ble, se tyben pa dal deri qaty e merr vesh kush cka ka bo ne krejt ate vend...Derisa kemi njerez te till ma merr mendja qe kurr na si shqiptar s'kemi me mujt me perparu....Me fal po kjo eshte nje e vertet e hidhur e shqiptarve...E sa per Adelinen, hmmm, ndoshta edhe une qe jom rrit me kenget e saja, qe kam marr inspirim e kurajo nga vetebesimi i saj, s'mund te shkruaj, se asgje e imja nuk mundet me pershkru mundin qe ka kalu ajo per keto 22 vjete kariere te saj, e mos te flasim per 28'te te saja si person....Ska bre fjale, defnitivisht, qe do pershkrunte "Adelinen" si adrenalin kosovare...Me vjen keq qe tani eshte ne perjetim te nje tragjedie te madhe, por jam me se e sigurt qe do e perballoj edhe kete, mbasi ka perballuar edhe shume sende tjera ne te kaluaren..Adelina eshte e FORT....
Adelinushi
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
http://www.qerkinaj.com/index.php?op...g=1&Itemid=231
Pa Koment - Kjo foto po me shtin ne dhe per se gjalli, sa her po e shiqoj....God Bless Her and giver her Strength...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nanushi : 15-09-2007 mė 16:44
leonora jakupi nuk shiste trimeri ne shqiperi se shqiperia ka boll trimeresha te tjera
Leonora Jakupi eshte femra me e kompletume e asaj qe quhet arena artistike KOsovare.
femer e bukur, e zgjuar dhe e thelle, dicka qe Adelina me moter nuk e arrijne kurren e kurres.....megjithse kete Zanfinen une e kam paksa fiksim kur del me fustana te shkurter.
Me siguri Homza ka mendu Komplet Nuse E Rond per nje nuse katundi "nice nice"...Mo breee Homz se Leonora po dihet mo, ma mire i ka pas punt kur ka knu kong folklorike bile ateher dikush e ka ngu se tash qe ja ka nis me u desh e me vesh fistona t'nuseve e me knu zhaner qe amo bash hiq si shkon per shtati....Po mire, kjo eshte komercializem, per ata qe po e hajn...E fatkeqsisht po ka plot qasi qe po e hajn me pirun....
Krijoni Kontakt