Close
Faqja 53 prej 121 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1209
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Shikuar me thelle,Adelina Ismaili eshte femra me fatlume qe njoh: Femijeri te lumtur,nxenese e shkelqyer,pjese e nje familje te nderuar,femer e bukur,Miss Kosova,kengetarja me e suksseshme shqiptare,aktore e mrekullueshme.
    Gjithmone kam pyetur veten:Si eshte jeta e saj private? Sepse zakonisht femra e mire eshte e mallkuar.
    Fakti qe Adelina ia fali 3 vjet jete nje njeriu sikur Heroi Triumf,nje njeriu per te cilin e gjithe Kosova sot po thote "LAVDI",mua me ben te lumtur.Po te isha ajo,sot do isha personi me krenar ne Shqiptari.Shikoni pak ju lutem: Disa kengetare,fotomodele,etj., kerkojne mashkull me pasuri,emer,renome,bukuri,etj.Adelina ndoqi zerin e zemres:Zgjodhi njeriun e thjeshte,modest,por me zemren me te madhe ne Kosove.Logjikoni cfare mundesish kishte Adelina qe te jete me ndonje te pasur,apo njeri me fame,apo bukurosh,politikan,etj?!
    Ncuk,ajo e deshti Triumfin te cilit i porosit
    Mjere ai qe nuk perjetoi butesine tende,Sa te mjere ata qe nuk perjetuan dashurine tende.Shume prej jush,para dites tragjike ndoshta nuk keni degjuar per Triumfin.Adelina degjoi zerin e zemres se saj deri ne fund.Dhe jam i lumtur qe e prekrah,sepse shoh qe ende paska njerez qe vleresojne dicka te sinqerte.
    ADELINA NUK GUXON TE VAJTOJE. ADELINA DUHET TE KRENOHET!

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Smile Diellza mundohet te shoqerohet me Adelinen...

Shprehet bukuroshja Diellza Kolgeci...

Me Adelinen na lidhi i dashuri i saj

Eshtė pėrfolur shumė marrėdhėnia juaj me Adelinėn? Si njiheni me tė?
    Ai qė mė ka lidhur mua me Adelinėn ka qenė i dashuri i saj, i cili ėshtė vrarė tragjikisht pak ditė mė parė. Triumfi ka qenė shok i imi, qė nga fėmijėria dhe ruaj shumė kujtime tė mira me tė.

Po tani vazhdoni tė jeni mikesha?
    Fjala mikeshė ėshtė njė fjalė shumė e madhe pėr mua. Unė nuk i them mikeshė, kujtdo me tė cilėn mund tė pi njė kafe apo ēaj.Me Adelinėn kėto biseda nuk i kam bėrė. Tė paktėn deri tani jo.

E ke takuar Adelinėn pas humbjes sė tė dashurit tė saj?
    Po, sepse unė kam qenė pranė familjes sė Triumfit dhe e kam ngushėlluar Adelinėn nė ato momente tė vėshtira. Kam vėrejtur se ngushėllimi im ka qenė mjaft domethėnės, pasi ajo e ka ditur shumė mirė, qė unė kam qenė si njė motėr pėr Triumfin, duke qenė se ata nuk kanė motėr.

Si po i pėrjeton Adelina kėto momente?
    Unė nuk do ta quaja njeri njė person, qė e ka njohur Triumfin dhe nuk ndjen dhimbje pėr tė. Askujt nuk mund t’i hysh nė zemėr e tė shohėsh dhimbjen, por jam e sigurt, qė kjo ėshtė njė humbje e madhe pėr Adelinėn, sepse mes tyre
    ka pasur njė dashuri.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Quditem ne kete sondazh nuk po e shof Melihate Termkollin...

Bile Bile e kam pritur te jetė menjeher pas Adelines...

por qti bejsh ....
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Adelina Ismajli nė zi, i vrasin tė dashurin !

Njė histori dashurie e mbushur me sakrifica, madje e kundėrshtuar dhe nga familja e saj, u mbyll dhimshėm. Kėngėtarja e njohur kosovare Adelina Ismaili ėshtė veshur me rrobat e zisė, pas vrasjes sė tė fejuarit tė saj Triumf Rizės, ditėn e djeshme nė Prishtinė. Ka qenė dashuri e fortė, ashtu siē ėshtė shprehur dhe ajo vetė para disa kohėsh nė media, dashuri qė e bėri vajzėn kosovare tė linte Prishtinėn pėr tė jetuar nė Kaēanik, pranė tė dashurit. Ashtu siē ndodhte ēdo mėngjes, ato janė pėrqafuar me njėri-tjetrin pa e ditur se kjo do tė ishte dita e fundit sė bashku. Njė paradite e mbushur me telefonata mes tė dashuruarve dhe njė mbasdite fataliste. Dhimbja nuk ka fjalė. Asnjėherė nuk e kishte menduar tė tillė fund. As nė ėndrrėn mė tė keqe nuk do ta kishte parė tė tillė ndodhi.

Ngjarja
    Ngjarja ka tronditur tė afėrmit e tij, e mė sė shumti Adelinėn vetė, e cila ėshtė parė e shokuar nė spitalin ku ēuan mė pas trupin e pajetė tė tė dashurit tė saj. Lajmi bėhet edhe mė i prekshėm pėr faktin se Adelina ishte shtatzėnė me Triumin, i cili nuk arriti ta shohė krijesėn e vet. Triumfi u qėllua pėr vdekje dje pasdite. Ai ishte polic i Shėrbimit Policor tė Kosovės dhe pjesėtar i Njėsisė pėr Mbrojtje tė Afėrt, ndėrsa kishte shėrbyer edhe si truprojė e presidentit Fatmir Sejdiu. Ai pėr njė kohė tė gjatė kishte nė lidhje dashurie me kėngėtaren e mirėnjohur, Adelina Ismajli.
    Adelina la karrierėn pėr Triumfin
    Vetėm pak javė mė parė, Gazeta publikoi se Adelina ishte shtatzėnė me Triumfin. Fillimisht u tha se Adelina ėshtė shkėputur pėr njė kohė tė pacaktuar nga tė kėnduarit pas problemeve serioze me fytin. Ndėrkohė qė arsyeja ishte tjetėr gjė. Madje njė motiv mjaft i fortė. U pėrfol se kėngėtarja kishte shtuar kohėt e fundit disa kilogramė nė peshė dhe se ajo kishte vendosur tė mos dilte mė nė skenė, duke shmangur kontaktet me publikun. Pas kėsaj u pėrfol shtatzėnia e saj. Adelina Ismajli u tėrhoq nga Prishtina pėr tė jetuar nė njė qytet tė vogėl, nė Kaēanik. Arsyeja ishte se aty jetonte edhe i dashuri i saj, Triumfi. Vendim i Adelinės ky, qė mėrziti tej masė familjen e saj, tė cilėt edhe pse nuk ishin dakord, nuk mund ta ndalonin kokėfortėsinė e saj pėr t’u larguar nga Prishtina dhe pėr tė braktisur karrierėn e saj, qoftė edhe pėrkohėsisht. Ajo nuk pyeti askėnd dhe vendosi tė tėrhiqej pranė tė dashurit tė saj. Ndėrkohė qė lajmi i shtatzėnisė sė saj u bė njė fakt, tė cilin Adelina ua kishte konfirmuar vetėm miqve tė besuar tė saj.
    Historia e dashurisė
    Historia e dashurisė sė Adelinės me Triumfin do tė publikohej vetėm nė kohėn qė kėngėtarja mbeti shtatzėnė. Nė fakt, ajo e kishte pohuar prej kohėsh qė kishte marrėdhėnie me dikė, pėr tė cilin ishte shprehur se ndihej mjaft krenare, por nuk kishte treguar asnjė gjė rreth tij. Edhe pse nė Prishtinė e kishin parė shpesh me Triumfin, ajo nuk do tė prononcohej pėr dashurinė e saj nė asnjė media. Vetėm kur ajo mori vendimin pėr t’u larguar nga Prishtina dhe pėr tė nisur bashkėjetėsėn me tė dashurin e saj, gjė e kushtėzuar edhe nga shtatzėnia e saj, lajmi do tė merrte dhenė. Madje, kohėt e fundit ajo ishte parė gjithmonė nė shoqėrinė e tij, nė kafenetė dhe lokalet e qytetit, duke e publikuar mė sė fundi me fakte dhe jo me fjalė kėtė lidhje. Vetėm njė javė mė parė ata janė parė nė baret e Prishtinės, nė shoqėrinė e miqve tė tyre kryeqytetas.

Nga Ilda Lumani G.Shqiptare
    #VamosArgentina

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga nice nice Lexo Postimin
    Shprehet bukuroshja Diellza Kolgeci...

Me Adelinen na lidhi i dashuri i saj

Eshtė pėrfolur shumė marrėdhėnia juaj me Adelinėn? Si njiheni me tė?
    Ai qė mė ka lidhur mua me Adelinėn ka qenė i dashuri i saj, i cili ėshtė vrarė tragjikisht pak ditė mė parė. Triumfi ka qenė shok i imi, qė nga fėmijėria dhe ruaj shumė kujtime tė mira me tė.

Po tani vazhdoni tė jeni mikesha?
    Fjala mikeshė ėshtė njė fjalė shumė e madhe pėr mua. Unė nuk i them mikeshė, kujtdo me tė cilėn mund tė pi njė kafe apo ēaj.Me Adelinėn kėto biseda nuk i kam bėrė. Tė paktėn deri tani jo.

E ke takuar Adelinėn pas humbjes sė tė dashurit tė saj?
    Po, sepse unė kam qenė pranė familjes sė Triumfit dhe e kam ngushėlluar Adelinėn nė ato momente tė vėshtira. Kam vėrejtur se ngushėllimi im ka qenė mjaft domethėnės, pasi ajo e ka ditur shumė mirė, qė unė kam qenė si njė motėr pėr Triumfin, duke qenė se ata nuk kanė motėr.

Si po i pėrjeton Adelina kėto momente?
    Unė nuk do ta quaja njeri njė person, qė e ka njohur Triumfin dhe nuk ndjen dhimbje pėr tė. Askujt nuk mund t’i hysh nė zemėr e tė shohėsh dhimbjen, por jam e sigurt, qė kjo ėshtė njė humbje e madhe pėr Adelinėn, sepse mes tyre
    ka pasur njė dashuri.

TMERR! Te perfitosh nga tragjedia,kjo eshte tmerr.
    E cfare te pritet nga kjo?
    Sa me shume po i njoh njerezit,me shume i dua kafshet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    ADELINA NUK GUXON TE VAJTOJE. ADELINA DUHET TE KRENOHET!
    Nuk i takon Adelines te krenohet ,por i takon asaj nene qe e rriti dhe e beri burr kete DJALE

Sa keq vertet ,si nuk te foli njeher ajo goje per nenen e ketij djali se si ndihet ?
    A mund te kete njeri ne kete bote t'ja fshije ndonjehere lotet per djalin qe i iku ne nje moshe kaq te re....?
    ADELINA e ka gjetur ngushjellimin tek prinderit ,njerezit e vet ndoshta me zemer te thyer por eshte gjall ,jeton.
    Po nena ,babai i ketij ku ta gjejne ,a mund te zevendesohet humbja e femijes ?

Ja ti qe e mban veten per shqipetar patriot ,duhet te flisje dhe per kete gje ,por...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 11-09-2007 mė 19:19

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Nuk i takon Adelines te krenohet ,por i takon asaj nene qe e rriti dhe e beri burr kete DJALE

Sa keq vertet ,si nuk te foli njeher ajo goje per nenen e ketij djali se si ndihet ?
    A mund te kete njeri ne kete bote t'ja fshije ndonjehere lotet per djalin qe i iku ne nje moshe kaq te re....?
    ADELINA e ka gjetur ngushjellimin tek prinderit ,njerezit e vet ndoshta me zemer te thyer por eshte gjall ,jeton.
    Po nena ,babai i ketij ku ta gjejne ,a mund te zevendesohet humbja e femijes ?

Ja ti qe e mban veten per shqipetar patriot ,duhet te flisje dhe per kete gje ,por...
    Alnosa,sado qe te dhemb realiteti,Adelines i takon te krenohet me se shumti,sepse Triumfi vendosi te bashkejetoje vetem me Adelinen.Nuk ma ha mendja qe Adelina ka kidnapuar ate.Praaaa,ata jetonin se bashku,dhe jo me familjet.
    Cdo respekt per familjen e tij.Kete e kam thene qe ne fillim,per ndryshim nga ti.Si u kujtove kaq vone ti permendesh?Pse nuk hap teme per ta,dhe futesh tek tema e Adelines?Si ta zbulojme nje ilaq "Anti-Adelina-Jealousy"?Si te shkojme ne Hene pa krah? Si te permbahemi nga neuroza?Si u krijua universi? Si mesohemi te ecim? Si eshte e mundur qe ne diskutojme per dikend i cili kurr nuk diskuton per neve? Jane keto pyetje te cilat kerkojne pergjigje.Eh...

i/e larguar Maska e diandrra
    Anėtarėsuar
    06-09-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    14

adelina ismaili

vetem kush ja ka inatin ades se hallall e ka,edhe me ka prek shum rasti saj,ngushllime adelines,se ata njerz qe e kan bere kete pune jan idiota 2 vjeqar

i/e larguar Maska e diandrra
    Anėtarėsuar
    06-09-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    14

shpatulla

Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    Alnosa,sado qe te dhemb realiteti,Adelines i takon te krenohet me se shumti,sepse Triumfi vendosi te bashkejetoje vetem me Adelinen.Nuk ma ha mendja qe Adelina ka kidnapuar ate.Praaaa,ata jetonin se bashku,dhe jo me familjet.
    Cdo respekt per familjen e tij.Kete e kam thene qe ne fillim,per ndryshim nga ti.Si u kujtove kaq vone ti permendesh?Pse nuk hap teme per ta,dhe futesh tek tema e Adelines?Si ta zbulojme nje ilaq "Anti-Adelina-Jealousy"?Si te shkojme ne Hene pa krah? Si te permbahemi nga neuroza?Si u krijua universi? Si mesohemi te ecim? Si eshte e mundur qe ne diskutojme per dikend i cili kurr nuk diskuton per neve? Jane keto pyetje te cilat kerkojne pergjigje.Eh...
    bravo me vjen mire qe ende3 ka kesi njerz siq je ti,bash fjal me vend ke fol.te pershendes

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Njerzit qe nuk e kuptoj veten nga kush u beren dikushi qe ti kuptojn te tjert ather gjithmon do te mbesin te humbur,perkundrazi isha ; ai qe shum arsyjeve dhe te pa dashurava u duheshke me ju qesh me zr kur te tjeret ikeshin qysheve e skishin as ndjenja morale ti bashkohen njerzve qe i prijn nje Shoqerije te nje kombi qe quhet Vip.
    Perndrushe nga fjalet e µdhe te mira e nje shoqerije ata prap se parab lan plag shoqerijes iken dhe mbeten per mos tu kthu ma ne dhimbjen dhe dashurin e nje shoqerije Krenari siq Esht Shoqerija Shqiptare...!
    Kam mendu se nje dit do te vie dita dhe dikush do te shperblehet dhe te gjith ta kuptojn se kush ishin ata njerz,Firma qe mbajten gjall...Shkollen,Muziken,Filmin .
    Te vogel jemi kur flasim per njenjat e nje personi qe quhet Fans,sepse fansa e nje nejriu per se keq nuk ben kurreshtje per te tjeret ,qoft edh eper te miren e tij...Fjal e pazarit Kurr snalen.

Ketu kem te bejm me disa njer qč dojn aq shum njerzit e tjer dhe krenohen me ta kurse Vet jan mbet kurreshtje e te tjerve pa asnje qellim ..,kurse ata qe i ban ata fansa ata as qe i permendin,rasit i Adalines ,me ka prek shum edhe pse disa po e kuptojn vetem anen e Kundert, qe esht e pa arsyshme te Imagjinohet si Kunderveprim personal !
    Me lart u mundova te sqaroj te keqen.. sepse ka edhe me keq,perkundrazi sjam kundra adelines por disa gjesteve te tupshme te mshefta te saj te cilat gjithmon po i sheh dhe po i Paguan shoqrija Jon Shqiptare .

Un personalish isha ai i pari qe kerkova qe mos ka rastsisht dikush nje foto te ketij Sekiraqes dhe ta vejm si Diktator Kriminel Shpihun i rrezikshem per Shoqerin Shqiptare ,dhe te keni kujdes edhe me Shoqerin e tij deri tek biznismenat dhe politikant qe jan pjel e tij.
    Un as qe ja kam ndegju zanin dhe as qe di me shum perpos ketyre fjaleve te verteta apo rrena qe vin nga persona te pa identifikuar , e qe me shum po e demtojn dhe po e perqajn Shoqerin Shqiptare dit e me shum per fansat a tyre Politik e Kengetar qe kush nuk jav din fijen..?

Un nuk quhem A Bytyqi perkundrazi kjo ishte nje Nofk qe e mbaj qe 7 vite ne internet
    Prandaj nese dikujt i intereson kush jam un apo si quhem lirisht le te urdheron Un Quhem R.F
    Jam nje njeri qe ^Shpirtinsht nuk i ja dua askujt te keqen as nuk ja mohoj me zor te miren,kam ba sa ka ba mir dhe kjo esht vetem ne emer te zotit ,aspak ne emer tim, dhe spres nga skush te me thot as faleminderit ..
    Kurse ne kesi raste thot populli ma mir mos qofsh i afert apo shok me te mirin e as me te keqin,kurse un po them se shoku i mir shihet ne dit te veshtira,por spekulimet para argumenteme(faktejan poshtrim dhe perqarje qe skan as falje..!!! Salu
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •