Close
Faqja 4 prej 121 FillimFillim ... 234561454104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 1209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2004
    Postime
    76

Bukuria?

Hmm,ke te quajme bukuri nese jo kete?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2004
    Postime
    76

Moderne?E quditshme?

Avangarde? Ekstravagante? Apo thjesht tip Eminemi qe nuk merzitet per demagogjine e kesaj kohe.Shume hapa perpara.
    Do kerkoj falje qe ndoshta ka tingellime subjektivititeti ne postimet e mia por...hej,une jam rritur me kengen dhe mesazhin e kenges se Adelina Ismailit.Edhe po deshen,kopsovaret nuk e shkulin nga zemra dot.
    Citoj Adelina Ismailin:-Jeten ireale te show-biznesit nuk e marr shume seriozisht.Per mua jane primare ca gjera tjera ne jete.Karriera nuk eshte krejt cka dua,sepse kam aritur me shume sesa qe kam paramenduar.Nuk jam tip homosapiensi klasik qe asnjehere nuk ngopet fame,pushtet,para.Sinqerisht,me shume i preferoj ata qe nuk me duan,sepse ata gjithmone do te jene afer meje duke me ruajtur se ku do te gaboj qe te me pergojojne pastaj.Perderisa njerezit qe me duan ndoshta nje dite do te merziten nga une.Andaj,asnjehere nuk do ti le te qete demagoget.Qofshin individe apo institucione te tera.Jam e vetedijshme qe kam shume armiq,por kjo me ben te ndihem e fuqishme.Sepse edhe armiqt i kam klas.Mendoj se jam tip Eminemi.90% e urrejne,nja 10% e adhurojne,por asnjeri nuk eshte indiferent.Te gjithe ulurisin pas tij.A s'eshte ky kulmi i asaj qe qujame karriere?- Magazia "Kosovarja" gusht 2004.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    adelina eshte nje zhan d'ark e vertete..

Ajo hapi nje epok te re ne emancipimin e femres shqiptare..

ne se sot guxojne femrat te vishen e pispillosen sipas qejfit.. kjo i dedikohet adelines qe me guximin e saje mu ne mes te babezi-fanatizmit shqipo-kosovaro-anadollak doli e para e u theu hundet te gjithve..

sigurisht nuk e ka pas te lehte te perballoje pis-miletin tone..

bravo i qofte ose pirolla i koft kur thon Kosova..

ANGEL Maska e ledi01
    Anėtarėsuar
    10-07-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    53
    adelina eshte nje nga kengetaret e mia te preferuara. ajo eshte e mrekullueshme dhe original..
    ~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
    ~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....

i/e regjistruar Maska e dallandyshe
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    ne bina te ullirit
    Postime
    144

Thumbs down

Adelina Ismaili;-arma e ngrehur e meshkujve kosovare.
    C`te duhet adhurimi i femres?
    Meshkujt kane parane, femrat zilin dhe leshte.
    Nga zeri per mua je minus(-), po te jap diku ndonje pike per kercimin, pak per patriotizmit.
    Ec perpara Adelina!
    Ti e di si shkohet tek maja, vetem e zhveshur?!
    Ti i din menyrat, si mund te vjelesh paran dhe meshkujt, syte mos ja ndaj sexy-simbolit me te paturpshem qe ka bota; -Madona.
    [ Trimeria-aroma LIRI//Tradhetia-kerrme llum i zi!]

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    MIR E KEQ NJE ADELIN E KENA*
    *********PER T'JA BA REKORD EDHE BOTES*******
    Sa per Femra Shqiptare gjithqka ju mungon per ti-ja arrijt qellimit si* Ajo* edhe pse po zhgenjehen fare!!!
    I simpatizoj dhe te gjitha tjerat, vetem se i perkasin nacionalitetit Shqiptar.se kush nga pak qoft nga shum e jep kontributin e vet qoft dhe Talen-tine e Vet ajo na ban qe duhet te krenohemi per Muziken SHQIPTARE*...
    nje "Pershendetje e Veqant! per* ADELINEN* e,qe asht dhe" Patriote e Guximtare* e pa luhatje ne qendrimin e nje Femne Shqiptare*kur mori guzimin dhe besimin bashk me," TRIMIN!.Po Guximtar Zahir PAJAZITI* I CILI TRIM BUJAR E ZEMER LUAN PER PATRIOTIZMIN E TIJ SHQIPTAR* e"Flijoi JETEN... qe TE shpetoj nje *YLLI TE MUZIKES SHQIPTARE*ne Binen e Halles, Sportit te Prishtines!*
    Te KOSOVES*nga dora e zez ma (kriminelistikeArkanoviq")))) e kjo asht nje Shembull shum i madh ne Historin Shqiptare!* GJAT luftes se cunguar ne Kosov TE VITII(1998--99) nga.( Kriminel te NDRYSHEM!>) E KUR ZAHIR.P. TRIMI*E SHPETOJ JETEN NJE FEMRE SHQIPTARE DHE NDERIN*...Jo nuk Vdes kurr *Legjenda e Vepra e Tij BUAJARE* AI jo qe mbrojti Jeten e njE FEMNE SHQIPTARE*PO Mbrojti dhe NDERIN E GJAKUN SHQIPTAR... si dhe * Kulturen e te gjitha,Karektirstikave te Kombit Shqiptar* Qe la pas nje Shembull te TROLLIT E TE ATEDHEUT DHE PER SHUM TRIMERI E FISNIKRI*JO TI NUK KE VDEKUR O ZAHIR PAJAZITI GJITHMON TE KUJTON HISTORIJA LAVDI*PER HER TE KUJTON KOSOVA TY E SHUM LEGJENDA TE KOMBIT*Kur RREZOJ LIRIJA* E TYMOJ OGJAKU QATEHER JUVE JU ASHT MARRUR HAKUAVDI*********SHQIPEVE AN E MBAN KOSOVES DHE NGA HAJLA E RUGOVES* TE BJESHKEVE TE LARTA LAVDI:
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Adelina Upss Eshte nje femera me e bukur ne Kosv. edhe smundet as kush me thene dicka te keqe per te sa per muzik. Ska Femer Shqiptare qe kendon me shum dhe me bukur se ajo 5 Milion Shqiptarve i pelqen. Sepse din si kendon dhe per mua. eshte Shum e bukur dhe e puthii ni her shum sepse Shum me pelqen. por edhe kenga me e bukur e saj eshte Dy Akrepa , Amaneti , Kenga e Rugoves , Edhe shum te tjeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adelina Ismajli Mpuqqqqqqq

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 20-08-2004 mė 13:42
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gjelo,per ty eshte lehte,e ke afer.
    Neve te tjereve na ngelet hater te shofim Adelinen "e modhe",
    Kshu te folim shtremet e te rijme drejte,Adelina eshte e bukur ne pamje edhe ka ca kenge te mira,po karakteri i saj e beri ate qe eshte tashi.
    Simptom i jone,qe perhere te parapelqejme ate qe me shpesh e jep televizioni e jo ate qe me vertete e pelqen veshi.Nejse.
    Rrofte Adelina edhe shija jone per muzike
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2004
    Postime
    76

Per StormAngel

Kjo dhe eshte specifika e saj,gje qe ajo gjithmone e ka potencuar.Citoj Adelinenendoj te gjitha zhanret e muzikes,te gjitha ato qe me pelqejne.Mundohem te ambientohem me kengen,te hyj ne boten e atij zhanri.Kur degjoj veten,verej se me ka ndryshuar edhe ngjyra e zerit.Une humb ne ate bote.Kjo e ben albumin tim te veqante (interviste e dhene me 1996,pyetje lidhur me albumin).
    Pas saj shume kengetare tona filluan ti kendojne te gjitha zhanret muzikore

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Per Love Angel

Nuk kundershtoj as Adelinen as ty,qe e shof se e pelqen muziken e saj,po thjeshte une e di qe nuk ka artist i cili mund te kete patur sukses duke kenduar "te gjitha" zhanret muzikore,dhe dua te them qe do ishte me mire per Adelinen te vendos vetem per nje zhanr,po tek e fundit ketu edhe esht problemi,sa me e larmishme kaseta aq edhe me e shitur,pa marre parasysh kualitetin,une per vete shume me shume me pelqejne baladat e Adelines,
    Nejse
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 4 prej 121 FillimFillim ... 234561454104 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •