Close
Faqja 37 prej 121 FillimFillim ... 2735363738394787 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 1209
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Meritaaa vetem deshta ti uroj adelines martesen me policin nga Kaqaniku. I uroj jete te gjate dhe te lumtur.
    tung je ma e mira.
    Hiihihihi a thu me Triumfin u martu Adelina a ?
    Nuk besoj qe eshte martu se tkishte pas dasem Adelina krejt Tv krejt mediat do ishin aktivizu, apo ndoshta ka be martese te fshehte.
    Edhe une shume me heret kam ndegju qe do martohet sepse pas terheqjes nga muzika ajo ka pasur edhe plane personale kuptohet si gjithe njerzit ne bote.

Edhe une i deshiroj gjithe te mirat si Adelines po ashtu edhe gjithe te tjerave qe bejn kete gjest si ajo.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Nuk eshte martu Adelina Ismaili,sidomos me nje polic nuk ma merr mendja se martohet.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Amor
    Nuk eshte martu Adelina Ismaili,sidomos me nje polic nuk ma merr mendja se martohet.
    Pse cka ka polici ?
    Ai me sa di une eshte polic i njesise speciale te ShPK-se
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Muhabet mere me long se mishi ka maru...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-06-2007
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga ildushja
    Muhabet mere me long se mishi ka maru...
    se mishi u hong oj belege.............ku se di mos trego injorancen tate

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Citim Postuar mė parė nga denis1912
    se mishi u hong oj belege.............ku se di mos trego injorancen tate
    Kam nje pyetje, ti e ke marre medaljen per #1 rrot bibilushi apo akoma s'te ka zbuluar guiness???
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127

Foto teper arsistike

Adelina nuk don koment ajo gjithmone ka qene yll
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399

http://photos.hi5.com/0002/714/017/AdfUDG714017-02.jpg

Kanagjeqi

Ti djali shankes, Llatino bend , me ma majt zhagin. NISJA

Ani mori qika, folni diqka, Mamani zhagin, mamani bile zhagin. Merreni me mend qa ish kan me shku en shkoll me kerr e me kali. Me na pru ai magari. Mamani mori zhagin.

Ku qa i paske farmerkat e mira , ku i ki bleee. Qyrja mori asaj flokt si rremqi n'dimen, si me pas rreee. Eh magari i thift ani thojke kishe une bukuroshe. Po un jom bukuroshe, un jom bukuroshe. Kis kis bejbi ma bojke, ee tybe me dor, me prek sguxojke.E tha kishe une bukuroshe . Po un jom bukuroshe. kamon bejbi tha , se une jom me ereper , e kom emnin etno melaqe.U qyqe melaqet kofshin me ty. mgucke melaqja ma boni me sy .Del mo . OO erdhen ...perzini qajat. Ku jan moj defat.

Ani qika ani. ecni e mos ngani. ooo oooo oooo Lum per DADEN oooo.

Kamo kamo , koka bo iftar mushni qajat , mushni qajat. Kamo kamo , koka bo iftar , shkyje tupanin e , shkyje tupanin e.

Dje ai bali , ish ardh te banesat , me BM-ve boj qizindije. Kish menu qe na nuk e dina, qe e ka WC 10 metra prej shpije. Kis kis bejbi ma bojke , E tybe me dor KURR me prek sguxojke. E tha kishe une bukuroshe. Po un jam Bukuroshe.

Kamon bejbi tha se jom bisnismen , folke per pune ,per shpi e kerr.

HUP more i thash se nuk ma nin per ty. A din qa boni , ia nisi pisi me ma bo me sy.

Dell mo .. ooo erdhen . perzini qajat. ku jon moj defat ....

SHKYJE TUPANIN eee

Darsma

Na ka dal nusja e mire of of aman.Na ka dal nusja e mire of of aman.

Nale vajin djal, se DADA vjen apet. Po del qika e pe knon. kthizen si kapak fruktalli , spi vjen marre e shplon -(jo se ti spe shplon) .Hajt bre djal del qanej, Hiq ty mos ta nin , mu mka hije krejt shka boj , se jom ADELINE.

Sallatat jane t'shnetshme, en shkoll na kan msu. Xhevrija msimin goxha e kish kuptu , meshqit si sallatat mi ndrru.

E po vijn krushqnit rena rena, e lum konaku qe t'shtin mrena, lumja aborri qe e shkel me kom, eee lumja vjehrra qe i thu non.

Oj ti mka thon Reshadija , qe Xhevrija e kish gjet ni frajer , tha bet ish .

Po lujke me gogla e po lujke tenis. Ptu i thash Zoti tmarroft , qysh moj spot vjen marre me fol pis.

EEEE ani kishe po thojn u prish dynjeja . qikat shume jan cullaku ( rren keft, rren koft). Hajt thash pash bacen mos shit kopalla, se ktyne here neper oda,kong t'pisllafta, kush na ka knu.

Me ta qit komen me kast. sa t'jet nata ,t'ruj me gaz. Met shti DADA ty perfuni ,..ooo ta nin brimen krejt katuni.

Me ta qit komen me kast. sa t'jet nata ,t'ruj me gaz. Met shti DADA ty perfuni ,..ooo ta nin brimen krejt katuni.

UUU shihi moj kto shtihejkat , mkan ardh ktu e po perdridhen. Veni ven kurr nuk ju nxuni, veq te meshqit shkojn e sillen.

Qu del iher bi zeza , kush o qajo kulin qe po pisket. Vallai e dita te ko vjehrra , ku jam ardh une haj medet. Shihe kete beterin tem , te ko pi e bo fitil. Mule baco dikush pej juve, fshija qato qyrra me minil.

E po vijn krushqnit rena rena, e lum kunati qe t'shtin mrena, lumja aborri qe e shkel me kom, eee lumja vjehrra qe i thu non.

Ooo lum bofshin, krejt u knaqen, un veq vetun ktu si cung. Hajt se neser kallxon Dada , kush o ktu ma kryebung.

Boni nisen me kopalla ,ka mu kall krejt mahalla. Kom mi fshi tabak kres , dej n'ur te Klines kom mi njek. O kqyre qyrrin tem, kuku o kam trem . Ku e gjeten ket shtihan , kush me puth moj ket viran. Qysh pe shoh te ko shkru ,me hek e mu fliju.Nallet n'shpit mi fluturu neper lloq e kallamoq.

Me ta qit komen me kast. sa t'jet nata ,t'ruj me gaz. Met shti DADA ty perfuni ooo ta nin brimen krejt katuni.

Na ka dal nusja e mire of of aman.Na ka dal nusja e mire of of aman.A po ma jep xherxhefin, DADA ta ngon qefin.

A po ma jep xherxhefin, DADA ta ngon qefin

Na ka dal nusja e mire of of aman.Na ka dal nusja e mire of of aman. A po ma jep xherxhefin, DADA ta ngon qefin.A po ma jep xherxhefin, DADA ta ngon qefin.

DADA vjen APET

FUCKERS

Fol foooool , qetash fol eh laper ,edhe ner sy pom rren o peder. A u bo boll, fol more ? a u bo boll mo ? po une jam shit qe t'kom lon mem nxon.

Kush **** je ti bre, me lujt me mu, a je knaq kallxo drejt ,a t'ka knaq kamt tuj mi qu. Qo kryt pergjigjmu ?tash e ki shoqe a, a keni pas krejt shoqnia, a e kan qi edhe ata?

A din qysh ma ki ngul , a din sa flliqt ma ki bo, pse sje prish maspari me mu? pse maspari sem ki lon?

Mos em prek o *** ,a e din qe t'urrej, pom gerrditesh o papak je kam shtin me vjell.

O zot qfar pisi, une e pasna dasht.Mshele more gojen mos em thuj ti mu nasht.

O pasha zoten t'kisha vra , e t'kisha rrjep e t'kisha qky ,po pom dhimet ni plumb, me harxhu n'ty.

Pom dhimesh o papak, se nuk pe din qka po hup. Mshele mo at goj, nuk po du met ni.. tuj'm lut. Shko fryju tash shokve qe je fucker i fort, se femnen e ki t'but ,t' urt ,t'mir e lop.

A je q'fry bile ha pis ? a je q'fry mire prom ? bash kisha pas qef me dite qysh e kini lon per ma von.

Qysh po muna une ha , qysh po muna mu duru, met n'gu, met prit , met dasht mos met tradhtu.

Une mi pshurr syt ,e ti mu shit kuller, po i shnosh komplekset, pot doket vetja frajer.

Qka u bo bre daj a, ik ..a jam e keqe a, e merzitshme a qka? Masi kallesh per Kurva qka ki lyp me mu ha.

Ski faj ti , se para meje ki kalu me berllog , ski takat per mu ,se pa mu ski mujt me gjet as shok.

Ngushellime o guban, ngushellime se ti per mu ke vdek. Se ki at nafak ma me mu ,as me u sha as me u rreh.

Se 2 milion djem ,veq na qikat n'dore i kemi , be pot boj ma i miri ka me kane i jemi, e ti kallu plas ku tem shish per dore.

Shitu kull si gjithmon-- HEHEEE ato jan fore.E kaj si qyrran kur je vetun n' WC .Shko qiju sem ka ardh koha per diqka te re.

****, fuckers , they are dead. i am feeling glad, the game is over. Girls now are getting better , .....don't make us mad.

hay now hear me good, be as you are and as you should. Or be dead and rest in peace.

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399

Faqja 37 prej 121 FillimFillim ... 2735363738394787 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •