Arti_St a ke jetu ti me ta qe po e din qe i ka refuzu a?Pse po flet per gjera qe s'te perkasin?
Arti_St a ke jetu ti me ta qe po e din qe i ka refuzu a?Pse po flet per gjera qe s'te perkasin?
vecanerisht kur qesh.Postuar mė parė nga Amor
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Adelina Ismajli kalon pushimet ne Zvicer
Nga informacionet e fundit qė kemi patur pėr Adelinėn
kemi mėsuar se po i rikthehet botės muzikore pas sėmundjes qė kaloi nė fyt. Ajo po pėrgatit albumin e ri pėr tė cilin po punon mjaft duke menduar ta realizojė atė ndryshe dhe jo nė Kosovė me kompozitorėt apo muzikantėt qė ka patur deri mė sot bashkėpunime, por nė Zvicėr. Pikėrisht kėtu Adelina do tė qėndrojė edhe pėr pushime ku pėr disa ditė do tė bashkohet me tė edhe e motra Zanfina.
Fajet mund ti ket edhe HyrijaPostuar mė parė nga z0gu
ti Amor, jo une po krejt Ferizaji e dijn kete histori, thash nuk dua te flas me teper sepse nuk eshte nje teme qe me intereson, POR ESHTE HISTORI E VERTET KAQ.
E perfundova dhe nuk do te pergjigjem me teper ne komente
Shume gabim je nuk e din krejt Ferizaji diqka qe vetem nga ti kam degju qe po e thua.
Arti_St...Mos ik para fakteve
Mos na fol e thashetheme,"krejt Ferizaji",etj.Kur prek familjen,duhet te disponosh me fakte.Mos leh ne ere.Babai,axhallaret,femijet e tyre, nuk do shkonin ne koncertin per 20 vjetorin e karrieres se Adelines,po te ishin fjalet e tua te verteta.Pastaj koncertet ne Gjermani dhe Austri.Une nuk flas pa fakte.Interesohu pak per fotot e koncertit per 20 vjetori e karrieres se Adelines
Nese nuk te pelqen Adelina,thjesht,adresohu ne ndonje teme tjeter.Nuk ndihemi mire nese dikush na fyen.Duke fyer idhullin tim,ke fyer te gjitha fansat.
Jek e Jek:Stiliste e Nores eshte Xheraldina Pufja.
Rrobaqepese e Adelines eshte Hyrije Gashi,sepse Adelina krijon modelet vet,siq ka thene Hyrija ne interviste.
Eshte mire me dhone ti mendimin tond e jo me m'tregu mu shka me bo ...Postuar mė parė nga z0gu
une n'asnje shkrim nuk kam shkru qe une deshiroj me arrit dishka si Adelina...
Edhe kur t'dush me m'kundershtu duhesh me lexu rrjedhen e diskutimeve qe i kam bo me at vajzen qe m'rrin gati pas secilit postim...
Shumica nuk eshte deshmi se dishka si Adelina eshte e mire...
Kanga "Aman aman, perzini qajat, koka bo iftar" magjupisht - eshte nivel i ult i kanges... edhe arsyetimet qe i ka bo adelina per kangen e bojn edhe ma t'ulet...
Keni mujt me pas rastin me 1 emision t'Jeta ne Kosove kushAdelinen e vertete...
Adelina eshte e hargjume, sepse silikonat nuk po i krujn pune, se kan dal qikat e reja all natural, tani e ka motren e vet qe shume ma mire i ka punet...
Adelina mbetet turbo follk kengetarja e pelqyme nga shtresat rurale, sepse ato shtresa nuk kane pasur rastin dhe mundesine, me pa kush eshte Ceca ( me i reklamu Xixat, edhe stilin e te veshunit) , Madonna ( me i mbulu te brendshmet me 1 pelhure te holle), J.Lo ( bashkpunimi me repera) edhe Angeline Jolie (Tomb Rideri), qekjo e bon Adelinen njeri me aftesi te mira per te kopjuar...
QekaQ
Eshte mire me dhone ti mendimin tond e jo me m'tregu mu shka me bo ...Postuar mė parė nga z0gu
une n'asnje shkrim nuk kam shkru qe une deshiroj me arrit dishka si Adelina...
Edhe kur t'dush me m'kundershtu duhesh me lexu rrjedhen e diskutimeve qe i kam bo me at vajzen qe m'rrin gati pas secilit postim...
Shumica nuk eshte deshmi se dishka si Adelina eshte e mire... Se pastaj duhet me besu edhe per gjerat tjera qe i don shumica !!!
Kanga "Aman aman, perzini qajat, koka bo iftar" magjupisht - eshte nivel i ult i kanges... edhe arsyetimet qe i ka bo adelina per kangen e bojn edhe ma t'ulet...
Keni mujt me pas rastin me 1 emision t'Jeta ne Kosove kush eshte Adelina e vertete, e pa shkolle...
Adelina eshte e hargjume, sepse silikonat nuk po i krujn pune, se kan dal qikat e reja all natural, tani e ka motren e vet qe shume ma mire i ka punet...
Adelina mbetet turbo follk kengetarja e pelqyme nga shtresat rurale, sepse ato shtresa nuk kane pasur rastin dhe mundesine, me pa kush eshte Ceca ( me i reklamu Xixat, edhe stilin e te veshunit) , Madonna ( me i mbulu te brendshmet me 1 pelhure te holle), J.Lo ( bashkpunimi me repera) edhe Angeline Jolie (Tomb Rideri), qekjo e bon Adelinen njeri me aftesi te mira per te kopjuar...
QekaQ
Krijoni Kontakt