Close
Faqja 35 prej 121 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Arti_St a ke jetu ti me ta qe po e din qe i ka refuzu a?Pse po flet per gjera qe s'te perkasin?

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Amor
    Ka fytyren e katundares kjo Nora.
    vecanerisht kur qesh.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Adelina Ismajli kalon pushimet ne Zvicer

Nga informacionet e fundit qė kemi patur pėr Adelinėn
    kemi mėsuar se po i rikthehet botės muzikore pas sėmundjes qė kaloi nė fyt. Ajo po pėrgatit albumin e ri pėr tė cilin po punon mjaft duke menduar ta realizojė atė ndryshe dhe jo nė Kosovė me kompozitorėt apo muzikantėt qė ka patur deri mė sot bashkėpunime, por nė Zvicėr. Pikėrisht kėtu Adelina do tė qėndrojė edhe pėr pushime ku pėr disa ditė do tė bashkohet me tė edhe e motra Zanfina.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga z0gu
    Edhepse ne pozita te ndryshme vallezimi ne keto foto,floket,grimi,(kembet jo!),dhe posaqerisht veshja me bejne te mendoj qe Nora Istrefi po luan rolin e plaqkitesit .
    Adelina 2005 Nora 2007
    Fajet mund ti ket edhe Hyrija

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    ti Amor, jo une po krejt Ferizaji e dijn kete histori, thash nuk dua te flas me teper sepse nuk eshte nje teme qe me intereson, POR ESHTE HISTORI E VERTET KAQ.

E perfundova dhe nuk do te pergjigjem me teper ne komente

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Shume gabim je nuk e din krejt Ferizaji diqka qe vetem nga ti kam degju qe po e thua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52
    Arti_St...Mos ik para fakteve
    Mos na fol e thashetheme,"krejt Ferizaji",etj.Kur prek familjen,duhet te disponosh me fakte.Mos leh ne ere.Babai,axhallaret,femijet e tyre, nuk do shkonin ne koncertin per 20 vjetorin e karrieres se Adelines,po te ishin fjalet e tua te verteta.Pastaj koncertet ne Gjermani dhe Austri.Une nuk flas pa fakte.Interesohu pak per fotot e koncertit per 20 vjetori e karrieres se Adelines
    Nese nuk te pelqen Adelina,thjesht,adresohu ne ndonje teme tjeter.Nuk ndihemi mire nese dikush na fyen.Duke fyer idhullin tim,ke fyer te gjitha fansat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52
    Jek e Jek:Stiliste e Nores eshte Xheraldina Pufja.
    Rrobaqepese e Adelines eshte Hyrije Gashi,sepse Adelina krijon modelet vet,siq ka thene Hyrija ne interviste.

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    I nderuari Fezee.
    Eshte qesharake dhe pasqyrim i kompleksit te inferioritetit qe te provosh te sulmosh me fjale boshe dike qe ka arritur dicka qe ti nuk do te arrish kurre.
    Mijera fansa te Adelines nuk jan e kokebosh,as te cmendur.
    "Nuk gjuhet bjeshka me guralece".
    Ketu mbaron cdo diskutim imi drejtuar juve.Mendoj qe koha ime ehshte shume e cmuar.Pse ti nuk e cmon kohen tende,dhe e humb duke hedhur fjale ne ere per nje person qe ka armate fansash pas vetes?
    "Meso ta cmosh kohen tende,perdore per te miren tende dhe jo per te tjeret".
    Peace.
    Eshte mire me dhone ti mendimin tond e jo me m'tregu mu shka me bo ...

une n'asnje shkrim nuk kam shkru qe une deshiroj me arrit dishka si Adelina...
    Edhe kur t'dush me m'kundershtu duhesh me lexu rrjedhen e diskutimeve qe i kam bo me at vajzen qe m'rrin gati pas secilit postim...
    Shumica nuk eshte deshmi se dishka si Adelina eshte e mire...

Kanga "Aman aman, perzini qajat, koka bo iftar" magjupisht - eshte nivel i ult i kanges... edhe arsyetimet qe i ka bo adelina per kangen e bojn edhe ma t'ulet...

Keni mujt me pas rastin me 1 emision t'Jeta ne Kosove kushAdelinen e vertete...

Adelina eshte e hargjume, sepse silikonat nuk po i krujn pune, se kan dal qikat e reja all natural, tani e ka motren e vet qe shume ma mire i ka punet...

Adelina mbetet turbo follk kengetarja e pelqyme nga shtresat rurale, sepse ato shtresa nuk kane pasur rastin dhe mundesine, me pa kush eshte Ceca ( me i reklamu Xixat, edhe stilin e te veshunit) , Madonna ( me i mbulu te brendshmet me 1 pelhure te holle), J.Lo ( bashkpunimi me repera) edhe Angeline Jolie (Tomb Rideri), qekjo e bon Adelinen njeri me aftesi te mira per te kopjuar...

QekaQ

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    I nderuari Fezee.
    Eshte qesharake dhe pasqyrim i kompleksit te inferioritetit qe te provosh te sulmosh me fjale boshe dike qe ka arritur dicka qe ti nuk do te arrish kurre.
    Mijera fansa te Adelines nuk jan e kokebosh,as te cmendur.
    "Nuk gjuhet bjeshka me guralece".
    Ketu mbaron cdo diskutim imi drejtuar juve.Mendoj qe koha ime ehshte shume e cmuar.Pse ti nuk e cmon kohen tende,dhe e humb duke hedhur fjale ne ere per nje person qe ka armate fansash pas vetes?
    "Meso ta cmosh kohen tende,perdore per te miren tende dhe jo per te tjeret".
    Peace.
    Eshte mire me dhone ti mendimin tond e jo me m'tregu mu shka me bo ...

une n'asnje shkrim nuk kam shkru qe une deshiroj me arrit dishka si Adelina...
    Edhe kur t'dush me m'kundershtu duhesh me lexu rrjedhen e diskutimeve qe i kam bo me at vajzen qe m'rrin gati pas secilit postim...
    Shumica nuk eshte deshmi se dishka si Adelina eshte e mire... Se pastaj duhet me besu edhe per gjerat tjera qe i don shumica !!!

Kanga "Aman aman, perzini qajat, koka bo iftar" magjupisht - eshte nivel i ult i kanges... edhe arsyetimet qe i ka bo adelina per kangen e bojn edhe ma t'ulet...

Keni mujt me pas rastin me 1 emision t'Jeta ne Kosove kush eshte Adelina e vertete, e pa shkolle...

Adelina eshte e hargjume, sepse silikonat nuk po i krujn pune, se kan dal qikat e reja all natural, tani e ka motren e vet qe shume ma mire i ka punet...

Adelina mbetet turbo follk kengetarja e pelqyme nga shtresat rurale, sepse ato shtresa nuk kane pasur rastin dhe mundesine, me pa kush eshte Ceca ( me i reklamu Xixat, edhe stilin e te veshunit) , Madonna ( me i mbulu te brendshmet me 1 pelhure te holle), J.Lo ( bashkpunimi me repera) edhe Angeline Jolie (Tomb Rideri), qekjo e bon Adelinen njeri me aftesi te mira per te kopjuar...

QekaQ

Faqja 35 prej 121 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •