Close
Faqja 34 prej 121 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52

Adelina kopjohet prapa nga kush? Nora,kush tjeter.

Nese do te besonim qe fustani i pare eshte koincidence,atehere veshja e dyte na le te bindemi qe Nora Istrefi ose eshte e detyruar nga menaxheret qe te aktroje Adelinen tek fansat,ose Adelina eshte fiksim i Nores.Le te flasin fotot.

Adelina 2000 Nora 2007
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga z0gu : 22-06-2007 mė 12:16

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52

Adelina kopjohet prapa nga kush? Nora,kush tjeter.

Edhepse ne pozita te ndryshme vallezimi ne keto foto,floket,grimi,(kembet jo!),dhe posaqerisht veshja me bejne te mendoj qe Nora Istrefi po luan rolin e plaqkitesit .
    Adelina 2005 Nora 2007
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga z0gu : 22-06-2007 mė 12:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Ka fytyren e katundares kjo Nora.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Arti_St
    ti Jek e Jek kishe po di dicka, mirepo prejardhja e Adelines nuk eshte nga Gjilani.

Nga Peja nenen e ka dhe baben nga Ferizaji, megjithese baba vet i ka refuzu moti.
    E kisha fjalen andej sepse nga cili fshat eshte babi Adelines aty diku rethit Gilanit dhe Ferizajit.
    Adelina eshte rit dhe shkolluar ne Prishtine.

Babai nuk i ka refuzuar por nuk eshte e vetmja familje qe ka perjetuar ate gje, babai i saj duhet te jete krenare qe ka vajza qe i duan gjithe shqipetaria.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52
    Nora eshte katundare,por nuk e kuptoj pse e fsheh kete gje! Nuk eshte turp te jesh nga fshati.Eshte e fshatit Strellc,gje qe gjithmone e ka mohuar dhe mbiemrin e ka nderruar nga Istrefaj,ne Istrefi.Prapseprap,mua dikur me pelqente,tani qe u be clone i Adelines dhe Medes,nuk me le pershtypje te veqante.
    Sa i perket babait te Adelines,do ishte mire te flasim me fakte,dhe jo hamendesime.Degjuar nga Adelina dhe Zanfina,ato kane babane gyrbetqar,dhe ju lutem mos luani me njerez qe kane pasur jete te veshtire ne Kosove.Dikush do te thote "qenkat bijat e ndonje schatzi",por mos i nencmoni gyrbetqaret,ata shpetuan kete popull me dekada.Prap e them:"E dijne njerezit kush eshte kush".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Une kete Noren nuk e pelqej aq shume sepse 2 jave pasi qe i vdiq babai kendoi ne koncertin per diten e pavaresise se Amerikes 2004 se bashku me Getoarin e grimuar e rregulluare veshur ne mini fund.Sa keq!

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Adelina Ismaili
    Shes the best Albo/Singer.

Me pelqen jasht mase.

PS: Kur e ka pare nje Shoku im Amerikan ..i ka ikur truni per te..

Shes hot..

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pershendetje!!

Zogu: Nuk besoj se do kopjojne pasi c'do artist ka stilin e vete te te veshurit, dhe te gjithe Artistet kan nga nje menaxher personal qe i cili ka stafet e punes, Per veshjen, estetiken, floket, palestren, restorantet etj. Dhe nuk me duket normale qe te kopjoje nje kengetare tjeter qe ka nje Axhend tjeter per tjeter dhe nje menaxher tjeter qe meret me organizimet dhe lukun.

Adelina: Si femer me pelqen eshte sex simbol, po si kengetare i kam shprehur disa faqe me pare se c'fare mendimi kam.

P.s Shum kengetar mund te ken perafersi ne veshjet e tyre apo luket po nuk do te thote se kopjojne nga njeri tjetri.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Trendafili-Blu
    Pershendetje!!

Zogu: Nuk besoj se do kopjojne pasi c'do artist ka stilin e vete te te veshurit, dhe te gjithe Artistet kan nga nje menaxher personal qe i cili ka stafet e punes, Per veshjen, estetiken, floket, palestren, restorantet etj. Dhe nuk me duket normale qe te kopjoje nje kengetare tjeter qe ka nje Axhend tjeter per tjeter dhe nje menaxher tjeter qe meret me organizimet dhe lukun.

Adelina: Si femer me pelqen eshte sex simbol, po si kengetare i kam shprehur disa faqe me pare se c'fare mendimi kam.

P.s Shum kengetar mund te ken perafersi ne veshjet e tyre apo luket po nuk do te thote se kopjojne nga njeri tjetri.

Kalofshi Mire

T-B
    Trendafili Blu:Sa mire qe me replikove. Mu per kete e kisha fjalen.Ne kohen kur Adelina po pauzon,menaxheri i saj per Europe,Jeton Dautaj,morri Noren nen menaxhim.Qe nga marsi i ketij viti (Videofest),ndodhi qe pame dy,jo nje,por dy veshje dhe imazh te Adelines tek Nora.Une nuk do i veja faj Nores,sepse ajo shumehere ka thene qe Adelina mbetet idhull i saj (KTV-emisioni Express,RTK-emisioni Fama,tv21-Nje kafe me Labin,tjerat nuk i mbaj ne mend,nuk dua te shkruaj "me te degjuara",por vetem cka kam pare).Faj i ve menaxhereve qe detyrojne kengetaret te bejne sipas gustos se tyre.Por,ku mbetet origjinaliteti i kengetares,pse ajo refuzon origjinalitetin? Ne shume mire e dijme sa lufton Adelina per origjinalitetin e saj,dhe sa kontrata ka prishur kur nga ajo kerkohej "bej si ai,bej si ajo".Ok,kete e di kush percjell shtypin kosovar me shume.Sa i perket kopjeve,Nora nuk eshte e vetmja.Madje do ta quaja "te vonuar ne kopjim".
    Mund te thote kush cka te doje,por pas zhveshjes se Adelines ne Festivalin e RTVSH,shume mire e dijme sa kopje te saj u shfaqen ne treg.Bleona,qe sa mbyll e hap syte u be nje kengetare "e zhveshur dhe agresive" (Adelina&Elita5-Sajzeza),Rovena dhe bishtalecet (Adelina-Amaneti-bleva CDne me bindje qe eshte Adelina ne cover),Genta me vallezim oriental (Adelina 2000-videoprojekti "IRA"-kenga "Ma ka lon,ma ka lon" dhe kenga "Shoku jem",pastaj vallezimi dhe stili i eger,kenga "Ira"-akrtimi,skeqet humoristike te Adelines me Qumilin dhe Stupcat,tentimi i Gentes te beje te njejten me "Zyren" dhe "Show Meselation",inkuadrimi i Adelines ne politike qe nga 1995 dhe tentimi i Gentes te futet ne po te njejten parti-fushata 2004 Gjilan,stilizimi i veshjes kombetare i Adelines ne koncerte gjate kengeve pop 2003 me flamur ne koke,Genta 2007 me plis,etj) Nora qe s'do koment,kemi fotot dhe kendimin acapella ne koncerte qe Adelina e filloi me 2004 si nje trend i ri tek diaspora shqiptare,kengetaret qe vazhduan hip-hop bashkepunimin me Tingullin3 pas Adelines(ishte Adelina e para femer shqiptare qe kendoi hip-hop dhe rap,dhe dueti i pare i Tingullit3 me nje femer ishte mu me Adelinen,ishin afre pak te njohur-kenga "Me Kosove luhet komore"),Tuna me lookun dhe kenget feministe,e cila nderroi stil me vone,(Look i Adelines-krehje neo-punk me ngjyra dhe veshje casual ne "Kenga Magjike" 1999 kenga "**** te gouverment",kenget pro-feministe ishte e para qe i kendoi Adelina),etj,etj.Arrin aq larg saqe Leonora Jakupi vjedh fustanin e Adelines nga rrobaqepesja per tu prezantuar,saqe detyrohet stilistja te prononcohet ne gazete (Kosovarja 2006-Hyrije Gashi).Ndoshta eshte "faji" tek Adelina e cila i preku te gjitha rrymat muzikore,temat,imazhet,krehjet,veshjet,etj,e para ne kohen e muzikes moderne shqiptare.Pse Adelina gjithmone,dhe jo nje tjeter?Eshte Adelina ajo qe prek nje teme,imazh,rryme muzikore e para,qe pastaj te "klonohet".Pse te tjerat duhet te presin qe Adelina te beje dicka dhe pastaj te futen ne "nje rruge te shtruar".Qe nga publikimi i fotove te Fadil Berisha dhe ndrrimi i stilit te Adelines ne nje kengetare me elegante(potpuria me Sabri Fejzullahun-2006/2007 stil elegant),kemi ne pregatitje klipin me te ri te (prap) Gentes,e cila do te na shfaqet "ndryshe",pra elegante.Ky eshte show-biznesi kosovar.Vjedhin gjithcka Kjo nuk eshte per tu ndier mire,por per te ardhur keq.Sepse nese nje i huaj do qe te shoh stilin e kengetareve shqiptare,do te sheh te njejtin stil gjithkund.Nese interesohet kush i beri e para keto gjera,del:Adelina '95 deri 2006.Admiroj Adelinen per guximin dhe kreativitetin.

Sa i perket mendimit tend si kengetare,le te mbetet mendim i yti,ashtu siq imi mbetet imi.Nje femer qe arrin te kendoj rock,pop,folklor,rap,hip-hop,popullore,kenge te vjetra qytetare,balada (keto me pelqejne me se shumti tek ajo),ilahi muslimane,kenge kishtare,dhe ti pershtatet muzikes trance,une nuk guxoj ta quaj kengetare te dobet.Megjithate le te mbetet mendimi im,i cili bazohet ne faktet me lart.Gjithashtu edhe une mendoj qe eshte sex-simboli i pare shqiptar,nese bazohemi ne faktin qe eshte e para shqiptare qe arriti ne Miss Globe.
    Dhe askush mos te mendoj qe populli ha bar.Adelina nuk eshte rastesisht kengetarja me e vizituar dhe e paguar shqiptare.Nuk guxoj ti nencmoj ata qe preferojne Adelinen,edhe po te ishin pak nga numri.Mua nuk ma shkoqit njeri nga zemra,sepse jam rritur me kengen e Adelines.E falenderoj qe asnjehere nuk me vie keq per asnje kenge qe ia kam degjuar deri sot.
    Adelina eshte simbol i nje gjenerate te re demokratike qe po krijohet ne popullin tone-Ibrahim Rugova 2004
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga z0gu : 23-06-2007 mė 23:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    Une nuk kam asgje kunder Adelines se pari. Vetem deshta ta permiresoj nje postim qe ishte. Babai i Adelines eshte nga fshati Sazli i komunes se Ferizajit dhe une e di kush eshte. Babai i saj i ka refuzuar kur kane qene krejt te vogla dmth. Tani qe jane rritur nuk di a flasin. Po babain e ka gurbetqar ne Austri, mirepo teper moti them kane ndodhur keto gjera, me siguri ka 20 vjet.

Tani a duhet te jete ai krenar apo si eshte puna e tij.

Sidoqofte nuk do te vazhdoj te flas ne kete teme sepse sme takon te perzihem ne gjera familjare.

Faqja 34 prej 121 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •