Deshta me ju pyet juve adhurueseve te Adelines 1 pyetje.
A eshte e veretet qe Adelina eshte duke u rehabilituar nga KOKAINA????
Deshta me ju pyet juve adhurueseve te Adelines 1 pyetje.
A eshte e veretet qe Adelina eshte duke u rehabilituar nga KOKAINA????
Gjykuar nga Adelina e cila po shihet neper rruget e Pishtnes,ajo po "rehabiliton" me se shumti fustanet e saj![]()
E pse fytyra e Nores me duket e huazuar nga Edona Llalloshi?
Vetem pyes.
Ndoshta Sellma i ka fajetPostuar mė parė nga z0gu
![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Edhe une kam degjuar shume thashetheme per Adelinen sepse eshte folur qe kur ka qen e voge e akoma flitet.Postuar mė parė nga FeeZee
Por te verteten qe kam degjuar nga disa miq te saj eshte se : ajo eshte sheruar nga ftohja ne fyt ( flame si i thom ne ) ne CHUV Lousanne te Zvicres dhe tash eshte kthyer ne Prishtine, eshte ne pregaditje te albumit me te ri ne bashkpunim me Florian Mumajesin.
Me shume nuk di, edhe pse sjam ndonje fanse e madhe e Adelines, por prap se prap me pelqen se eshte me origjinalja ne estrade.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Ketu njera eshte prej motrave Ismaili qe shkrun ama kush hmmmmmmmm
Fustanin ja paska mar nora adelines more![]()
a e ka pa dikush ndonjeher adelina ismajlin duke kendu, nese po let me tregon kur edhe cilen keng e ka kendu
Une nga Adelina pelqej dy kenge qe s'jane fare "popullore": njera eshte dicka qe ka ne tekst " une nanes tande c'ka i bana" (nuk ia di titullin), kurse tjetra eshte: "Qe nje vjet e shtate dite". Me pelqen shume zeri i saj per ballada.
Ne cdo koncert te Adelines qe kam qene,e kam degjuar pjesen live ku kendon kenge kryesisht folklorike dhe popullore.
Krijoni Kontakt