Me rrobaqepsen ekskluzive Kosovare , Hyrrije Gashi.
13 vjet pune per Adelinen
Njera nder ato qe me se shumti eshte perkryer nga duart e Hyrijes eshte kengetarja e mirenjohur Adelina Ismajli.
Perveq kenges se pelqyer te saj ajo eshte pelqyer shume me shume nga stili dhe veshja e bukur dhe kreative sepse veshja e saj ka qene gjithmone e vecante.
Hyrija duke rikujtuar momentet e largeta nga bashkpinimi me Adelinen thote : Ka qen shume e re kur kam filluar te qepi per Adelinen, ajo gjithnje me eshte drejtuar per bashkpunim me idete e saj. dy ide nuk bejne kurrr dem per nje model te shkelqyer.
E di se se pari ja kam qepur nje fustan ngjyre roze.
me te kam bashkpunuar me se shumti por me vone edhe me Zanfinen.
Pas pavaresimit tim nga butiku paraprak, Adelina shprehu deshire per te bashkpunuar perseri me mua.
Gjate viteve 2002/03 garderoba ekskluzive e Adelines eshte realizuar nga duart e mia. Por nuk mendoj se kam dhene shume nga vetja sepse ende ndjej mundesi reale te arrije kulmin ne kohen qe do pasoje.
Me Adelinen kam pasur nje nderprerje 1 vjecare por bashkpunimi ka filluar perseri.
I kujt ishte faji, meqe e tera ishte keqkuptim
Nuk e kisha ndjere veten aspak fajtore per ate qe me kishte akuzuar Adelina, me shume nepermjet Sokol Murtirit.
Kjo ka qene dicka e befasishme per mua dhe e preku rende familjen time.
Jam befasuar shume si nuk e kishte njohur ajo Hyrijen per 13 te bashkunimit tone aq te ngushte.
Ajo kishte rene ne kurth i cili nuk ishte i montuar por ne nje menyre isha keqperdorur une dhe besimi ndaj disa kengetareve qe kisha punuar per to. Mirepo me erdhi mire kur ajo e kishte kuptuar gabimin e vet dhe ishte paraqit te une per tu rikthyer per bashkpunim, sepse asnje nga akuzat e saja nuk ishin te verteta. perveq se mua me ishte mare modeli nga sitari dhe i njejti ishte qepur ne Gjilan per nje kengetare tjeter.
Une megjithate se kam shfrytezuar mundesine mediale se si kreatore te kunderpergjigjem si ka ndodhur, ka pohuar Hyrija.
Ne sitar mu mor modeli i fustanit te Adelines
Adelina me kishte sjelle katalogun qe une ti beja fustanet e saja dhe me sherbenin per modele. Fustani ishte ngjyre pjepri, e kisha lene katalogun ne sitar pasi ia kisha bere Adelines fustanin, erdhi nje rivale e saj kengetare e njohur per te porositur nje fustan edhe e pa fustanin e Adelines.
Me kujtohet si sot kur me tha :
- A kete fustan do ta beje Adelina, a ?
- Po , - i thashe.
Nuk e kisha as ne fundin e mendjes idene se une pas ketij rasti do te behesha objekt hakmarje, pasi nuk isha fajtore. As rivalja nuk e kishte mare katalogun as modelin por vetem e kishte shikuar me sy dhe te njejtin model e kishte gjetur ne Gjilan e kishte bere nje te tille.
Ka qene nata e Vitit Ri kur ne dy Televvisionet e ndryshme kam pare Adelinen dhe rivalen e saj me fustane te njejta ne program.
Jam stepur kur i kam pare ne modele te njejta. Kam thene me vete : O Zot inshallah Adelina nuk e keqkupton kete rremuje dhe ndodhi pikerisht ajo qe nuk doja te ndodhte.
Adelina me thiri ne telefon me 3 Janar dhe me bombardoi me zhargonin e vet.
Nuk mund ta pranoja ate qe nuk e kisha bere dhe pastaj ne disa gazeta ue bera objekt i trajtimeve per kete gje qe ishte ngritur ne nje far skandali.
Krejt ne fund ia vuri kulmin ,, Kosovarja ,, me Sokol Murtirin te cilit ia mora inatin me se shumti, sepse kjo lendoi edhe prinderit e mi.
Kosovarja
Krijoni Kontakt