Me sa duket ashtu ėshtė pasi ashtu e shohim, ose ndoshta ka ndonjė gabim teknik, sepse pėrndryshe kjo do tė ishte tema mė e lexuar e Forumit Shqiptar pėrgjatė gjithė periudhės sė egzistencės sė tij.
Me sa duket ashtu ėshtė pasi ashtu e shohim, ose ndoshta ka ndonjė gabim teknik, sepse pėrndryshe kjo do tė ishte tema mė e lexuar e Forumit Shqiptar pėrgjatė gjithė periudhės sė egzistencės sė tij.
Sui generis
Eshte shum e vertet.. dhe asgje ska gabim.. teknik , por eshte nje nder kengetaret me te preferuara .. biles .. vetem un mund ta dij se sa e sa download musica kan kerkuar per download nga google :-)
Un 50% te user-ave i kam prej emerit "Adelina Ismajli" la la la.. qe kerkohet ne google per download muzika apo foto te saj!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
adelina me dasht edhe heavy metal kendon
ne fillim kam kujtuar se adelina ismaili eshte ndonje bukuri e rrall por ta shifni live eshte shum kot dhe nuk eshte se ka ze te bukur
Bukuria e njeriut asht per sejcilin ndryshe....une Adelinen e gjej shum te bukur se asht kreative, atdhetare dhe shum shqiptare , kjo asht detyra e artistit shqiptar .
Adelina terhjek shum shiqime e tash dikush ka kqyr fistonin e dukush krijimtarin.
artist asht si piktura sejcili e interpreton si ka deshir vet !
me duket qe kur adelina hyn ne sken diqka shendrit ne at sken !
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Prandaj edhe eshte tema me e lexuar ne gjith forumin Shqiptar qe ka zerin si te burrave!
Adelina eshte yll qe nuk ben nena kurr si ajo!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
....ja qasi krimineli mo nuk bon , veq ne boft edhe naj njo ma lop....
un kriminelat nuk i ndegjoj ....edhe ajo edhe kjo jan grat e kriminelit "arkan" adelina eshte vet kriminel ,per cecen nuk edi qe ka vra ndonji njeri , por burri i adelines i pari -arkani- edhe i kesaj ceces i njejti njeri ai ka vra edhe masakru shum shqiptar.... nejse ty t'pelqejn shkinat se je kllosh....Je msu ti tuj e ndegju Cecen!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hard_Style : 07-04-2009 mė 11:40
Krijoni Kontakt