Shpirti eshte vete jeta njerezore.Postuar mė parė nga diikush
Po keshtu eshte personaliteti njerezor qe e ben unik per cdo njeri.
Dimensionet e tij jane Vullneti, Mendja dhe Emocionet qe gjejne materializimin ne trup.
Shpirti eshte vete jeta njerezore.Postuar mė parė nga diikush
Po keshtu eshte personaliteti njerezor qe e ben unik per cdo njeri.
Dimensionet e tij jane Vullneti, Mendja dhe Emocionet qe gjejne materializimin ne trup.
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Aferin te qoft, e paske kuptuar. nese do te kuptosh se egziston shpirti apo jo, hajde nja dy dite ketej nga spitali se e kupton qart fare....ose....merr kallashin e babit dhe futi nje **** plumb vetes dhe do e shikosh me sy qe te bindesh plotesisht![]()
Don't worry...be happy
Postuar mė parė nga Matrix
.................mos pi shume ti vlla se do dehesh..............![]()
Don't worry...be happy
Une e kam pasion dehjenPostuar mė parė nga MRI
![]()
Na e jep ti MRI perkufizimin e shpirtit.Postuar mė parė nga MRI
nese matrix e ka gabim nuk do te thote se ti e ke mire.
Nuk e di se pse po frigohen keta "teologet" te japin sqarime per kete?Nese e kuptova(?), Zoti na qenka ne gjendje gadishmerie, sa here qe kryhet nje akt seksual! Nuk e di se a din Zoti se a do te ngel frmra shatzene?
Po me mungojne "teologet jeshil". Mos eshte kjo gje teper e komplikuar per ta?
A nuk shkruen ne librat qe "zbriten ne toke"?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
ti Iliria e para sikur Zoti vete te vinte te te servirte kafen e mengjesit prap nuk do besoje, keshtu qe kot pretendon me kesi temash sikur je i hapur per 'debat intelektual'. Kur njerzit futen ne nje debat gjoja si te hapur, por e kane vendosur qe ne fillim 100% qe eshte ashtu sic mendojne ata, muhabeti behet thjesht bjeri ti biem lol
Kurse ti Matrix prap nuk do dilje nga mentaliteti i doktrines sikur Krishti vete te vinte te te thoshte qe nuk eshte mekat![]()
Postuar mė parė nga diikush
Hahahahaha
Shume e forte![]()
Diikush, une nuk jam stereotip(ashtu mendoj), por nuk besoj ne perrella.
Me fakte cdo gje pranoj. I ftoj keta qe kan fakte qe ti sjellin ketu.
Te me sqarojne keto qe i kerkoj, por jo te vine e te ofendojne ne mungese te argumenteve.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Iliria, po une kam pare ca thua ne tema te tjera, ndaj them
Plus qe ti mund te thuash ca mendon vete i pari dhe te mbrosh mendimin tend; s'ke pse pret qe te vijne 'viktimat' dhe te thuane 'budallalleqet' e tyre ne fillim, ne menyre qe ti ti sulmosh dhe ti 'diskreditosh' me pas, dhe ne kete menyre te sigurohesh edhe nje here qe ti kishe te drejte, si gjithmone
tani ti po diskuton per shpirtin; dihet qe (sikur te egzistonte) nuk eshte dicka qe vihet ne pjatance apo dicka qe shikohet me X-Rays apo CAT Scan, se po te qe ashtu nuk do kishte debat per te ne vend te pare.
Plus qe ti as qe begenis te futesh ne ate mentalitet; pra per arsyet qe thashe me lart, nuk mund te debatosh per shpirtin me mentalitetin qe diskuton per gjerat e prekshme, dhe te kerkosh 'fakte' apo 'prova' te tilla.
E megjithate, debat te mbare.
Krijoni Kontakt