Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51

Tema: South Park

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    FUTURAMA per mendimin tim ka humor jashtezakonisht te zgjuar. i shikoj nga 2 here qe ti kap te gjitha. tani flitet qe do dali nje dvd sepse episode te reja eshte pak veshtire, sic thoshte M. Groening ne disa intervista. anyway, dhe southpark ka shume qeshje.

Cartman: mum, kitty is being a dildo.
    Mum: I know a certain kitty who's sleeping with mummy tonite...
    Cartman: what???

smo: dolphins are really smart.
    Cartman: sure, with bread and mayonnaise

Mum: you want cheesy poofs hun?
    Cartman: sure i want cheesy poofs. what kind of question is that?

haahahah Eric rocks.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Sa keq qe forumi nuk pranon ato me te fortat nga South Park.
    Mu ajo qe do me ngel ne mendje nga kjo seri eshte dialogu i Eric Cartman me Mr. Garrison, kur Eric mar megafonin dhe e ngrit zerin, besoj se ju kujtohet.

Tashi, Trey dhe Mat dolen super talenta per mendimin tim. South Park eshte i vetmi serial humoristik qe ka te beje shume me realitetin. Sa humor, sa satire dhe serish ne fund shume shume qeshje. Kjo eshte mire per nje veper kinematografike te cfare do lloji, sidomos te komedive.

Tashi, South Park me siguri qe do u del boja, dhe une jam i mendimit qe pas sezonit 10 te permbyllet puna e South Park, mirepo...kjo eshte vetem mendimi im.

Nuk e di nqs eshte e lejuar te vendoset lidhje ketu, se nuk dua qe postimet te me shkojne kot, edhe pse pak shkruaj koheve te fundit, mirepo nqs dikush do lidhjen per web faqen me quotes nga South Park, le te me dergoje MP.

no no, ..... u guys, I'm going home! lol
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hmmm jam kurioze sesi do soundi ne shqip South Parku .lol

Cartman: Speaking of pounding ass, here come's Stan's little homo dog.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Krijoni karakterin tuaj origjinal nga South Park.
    Have fun! http://www.vexatori.de/zib/spstudio.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 03-04-2006 mė 21:00
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Shume i bukur!

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Per pak harrova personazhin me te cuditshem qe u duk andej nga sezoni 5 me duket.

Don't forget to bring a towel hehe

Stormangel ti the qe pas sezonit te 10 duhet te mbarojne ? Un jam shume dakort me kete, sepse sezoni i kaluar nuk me pelqeu dhe aq shume. Cdo serial vjen nje moment dhe fillon i shteron prodhimtaria ose origjinaliteti. (psh Simpson) Megjithate South Park me duket ka ndryshuar goxha (kujto sezonin 1 ose 2) ku trajtoheshin tema qe kishin ose nuk kishin baze ne realitet, kurse tani gati cdo episod trajton nje problem te momentit.
    Meqe ra llafi, ta shtoi dhe nje kritike timen ketu, se mjat komplimente i kam bere. Shume here episodet nuk marrin asnje ane, kritikojne te gjitha anet e problemit, dhe mua si fans me lene te zgjedh vete, ose te pyes veten: Ca deshen me thene me ket fund ? Mua do me pelqente me shume sikur Matt dhe Trey te merrnin nje ane ne cdo problem( nuk di si ta shpreh ne shqip me mire kete) Opinione ?
    NeverAgainVolunteerYourself

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    SOUTH PARK frymezohet nga ceshtjet kontemporare qe perjeton publiku Amerikan. Per sa kohe vazhdojne dramat ne politike, shoqeri, kudo (dhe patjeter qe do kete drame sepse jeta vazhdon), per sa kohe vazhdon publiku te ngrije pyetje te ndryshme per jeten & atmosferen qe kane rrotull, per sa kohe gjerat ndryshojne (dhe do ndryshojne gjithnje), idete per SOUTH PARK nuk do shterin kurre. Psh, kush mund ta parashikonte skenen e famshme te Tom Cruise te Oprah? Ka gjithnje dicka te re te cilen ata do e kritikojne, dhe si rezultat, do argetojne publikun. Megjithate, s'kam opinion ne duhet te marre fund si seri apo jo. Vertete s'e di.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 04-04-2006 mė 11:32
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    CArtman : You know that feeling when you take a huge dump ? AWESOME hahaha maroj fare un kur nigjoj ket shprehjen.

Mezi po pres te merkuren te shof Towlie ke Oprah . Wanna get high ? I pa njeri Cartoon Wars ? Me pelqeu shumica, pervec fundit.

Pashe prap ate episodin me J-Lo per here te 10 mbase dhe sa here qe e shof qesh me lot nuk e di pse. Ndonjeri nga ju i krijon te njejtin efekt ??
    NeverAgainVolunteerYourself

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Dje kam pa nje pjese qe talleshin me "Scientology"-ne (dhe me doktrinat fetare ne pergjithesi ne fakt). Une i ndjek me qejf. Kane humor te veēante.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Nuk shihet me SP tani qe vdiq Chef. Pa Chef e ka humb komplet spontanitetin.

Chef...we miss u.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •