Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51

Tema: South Park

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660

South Park

Keto kohet e fundit ka filluar te me pelqeje seriali South Park. Bile Nielsen Ratings e ka nxjerre me te ndjekur se Simpsons apo King of the Hill. Me pelqen se ka tema dhe dialogje teper inkorrekte ne kete kohe qe korrektesa po na merr frymen. Neper episodet qe kam pare shigjetohet cdo ngjarje dhe individ, qe nga Jezui qe doli si muzikant rroku deri te muameti qe u parait si tregtar shalqinsh. Apo Klintonin dhe Papen qe si lene gje pa thene. Per mua S. Park rockssss!

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    Lunesta persh. South Park eshte eshte nje eksperience e mrekullueshme qe duhet ta jetojne te gjithe, dhe mbas dhjetra serive qe kam ndjekur mund te them qe eshte teper i thelle dhe serioz, qe gjithmone tallin kulon me komercializmin me hollywoodin me Klishet ditore me legjendat e me tema qe per shume jane tabu etj. ne pergjithesi me fusin ne kriza qeshjesh.
    Money Makes Man act Funny

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Une jam fans i cmendur i South Park.
    I kam gati te gjithe sezonet ne kompjutor.
    Tashi, ka dale sezoni i 10 ne shitje. Disa kane kritika te mira per sezonin e 10 mirepo disave nuk ju pelqen. Sidoqofte, South Park per mendimin tim jane numer 1 i Comedy Central.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Stormo, sa shpejt e paske kap serine e 10 ti mer. e nenta mbaroi ne dhjetor.

nje nga 2-3 serialet e mia te preferuara, dhe kur them te preferuara, do te thote qe te gjitha serite jane edhe neper disqe edhe ne kompjuter. ashtu sic thot edhe "amaro", eshte shume i thelle ne mesazhet qe percjell, megjithese mund te nenvelftesohet nga paraqitja e thjeshte dhe primitive qe ka.

personazhi i preferuar: Eric "fata**" Cartman. eshte personazhi me kompleks ne te gjithe serialin, te pakten nga menyra si e shikoj une. tani qe po e permend, me kujtohet episodi 5 i sezonit IV "Cartman joins NAMBLA". edhe "Chef" eshte figure e madhe.

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga mad
    Stormo, sa shpejt e paske kap serine e 10 ti mer. e nenta mbaroi ne dhjetor.

{^_^}
    Po mad.
    Sezoni i 10 filloi. Ajo qe eshte lajm i ri eshte se Chef vdiq. lol
    No more chocolate salty balls nga Chef, no more sweet lovin woman.

Tashi, si do del puna e kesaj nuk e di. Po South Park pa Chef nuk eshte South Park.

Nqs do linqe te sezonit te 10, me thuaj.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    South Park eshte i papare. Ne fillim nuk me pelqente derisa me dukej edhe ofendues por jooooooo eshte gje komplet tjeter. Une nuk do ta krahasoja me Sipmsons megjithate, sepse pamvaresisht faktit qe te dy jane filma te animuar per te rritur, menyra sesi i shprehin mendimet jane krejt te ndryshme. Family guy eshte gjithashtu shume interesant ndersa King of the Hill me duket antipatik. E kam pare disa here dhe me duket i merzitsheeeeeeeeeeeem. Ah se mend harrova. Nga personazhet tek South Parku me pelqene me shume Eric.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Megjithese nuk i kam pare te gjitha serite , dhe mua me pelqen shume .

Eshte very funny ... nuk e imagjonoja dot se do qeshja dhe me filma me kartona ...
    E mbani mend ate serine me Tom Cruiz kur u mbyll ne closet , dhe sollen Nicole Kidman .....

Nejse me pelqen , e shoh sa here qe kujtohem qe eshte on .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    une i kam te gjitha deri tek 9.14 . megjithese me ckam pare, episodet e fundit sme kane pelqyer dhe shume. shume moral del ne fund.
    Cartman eshte fiks fare. serite e para ishin shume per te qeshur; kur kam pare "chickenlover" kam vdekur se qeshuri. lol peace

SP: Lunesta, megjithese larg, urime per temen
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    E mbani mend ate serine me Tom Cruiz kur u mbyll ne closet , dhe sollen Nicole Kidman .....
    Mo fantazi ishte po ne te njejten epizod, ama me R.Kelly kur hyn ne closet.

I have a gun...and I am trapped in a closet. lol
    Kelly ka nje kenge kshu.

Larg familjes Maska e lumturi
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    111
    Edhe mua me pelqen, po na vdiq chef. Eric eshte i preferuari, me ben shume per te qeshur. E mbani mend ate kenge " Kyles mom is..........."
    First try to understand, than try to be understood.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •