Ja dhe nje
per diten PREFEROJ vetem nje EYE LINER shume te holl
pak rimel te leht .dhe kaq .
kete gje e preferoj edhe ne mbremje apo gezime ..
gjerat e tepruara nuk me pelqejne sic jane eye shadow.apo ngjyrat e ndryshme
Syte Jeshil Nuk Duan Kombinim Fare .....
Per syte gjate dites jam ne rregull me nje liqued eye liner te zi, ton te lehte (po te zi) dhe nje dy shtresa Hypnose. Per festa preferoj te luaj me ngjyrat , kuptohet pa e tepruar. Nje e gjelber , kafe apo edhe violet me pershtaten shume.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
kur kam pas punu ke nje parukeri para 3 vjetesh .. shifja qe vinin cuna me heq vetullat.. hej zot lol sa shpifje qe me vinte.. i bonin syt si femer
Ndersa per syte jeshile do thoja qe cdo ton qe futin te jete e aplikuar lehte ne sy.. nuk duhet ta rendoje se ne te kundert e rendon syrin.. lapsi i zi mund te vendoset vetem ne bisht(fund) te syrit sepse i jep me lezet.. por jo te ngalloseni lol se do dukeni si kloun
ne pergjithesi njgyrat duhet te kombinohen dhe me veshjen qe mbahet
Mua me shume me shkojne ngjyra kafe,blu, jeshile, lilaja, gri.. ngjyrat e tjera sme pershtaten fare ...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
he mo jeni te gjthe si engjellusha dhe nuk ju duhet edhe aq shume te rregulloheni![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Nuk para lyhem por nuk ve as lapes nuk me pelqen,sa per ngjyrat perdor me shume ngjyra natyrale.Kisha nje vajze ne pune qe mendoja se rrinte 3 ore vetem per tu lyer.Mendo edhe ne vere temperatura 40 jashte me binte ca jeshile ca leila sikur do dilte.Nuk jam edhe aq shume pas lyerjes.
me then te drejten shum pak beji tualet ..
nje penel ,dhe rimel i leht per mua eshte i mjaftueshem ..
kurse buzekuqet i perdor shume rrall dhe kur i perdor i perdor jo me ngjyre ...
kurse kur jam ne ndonje mbremje bej tualet me te theksuar po gjithmone me ngjyra te hapura ............THJESHTESIA ME PELQEN.........
une zakonisht i lyj gjithmone syte mgjth ketej aplikohet shume pak tualeti i syve per moshen time ne monotonine e diteve.i lyj me laps te zi ose jeshil si ngjyra e syve,penel siper,dhe ton gri kapakun e syrit.(ngjaj shume lezetshem).
Mua me pelqen te grimohem ne menyre unikate e kjo vlene dhe per syte duke kombinuar ngjyra te ndryshme qofshin te ndezura,qofshin neutrale.Dominojne ngjyra e hiritper pjesen anesore te syrit,e bardhaper pjesen aferr vetullave kurs ete tjerat i perdori thuajse te gjitha.
ArsGothicė
Krijoni Kontakt