Ditore- eye liner - shum e holleasgje me shum e asgje me pak, kurse per ndonje mbremje- mbase mbase (duke e pare cfare ngjyre po vesh) e kombinoj cik syrin me eye-shadow- po edhe kjo ndodh rralle
Thjesht nuk me pelqen ta rendoj syrin.
Ditore- eye liner - shum e holleasgje me shum e asgje me pak, kurse per ndonje mbremje- mbase mbase (duke e pare cfare ngjyre po vesh) e kombinoj cik syrin me eye-shadow- po edhe kjo ndodh rralle
Thjesht nuk me pelqen ta rendoj syrin.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Anisela,klikova ne kete link,dhe diku me poshte tek make up klikova perseri.Me shkoi syri tek emri i modeles dhe besoj 100% qe eshte shqiptare,Albulena Gashi(i bukur tualeti,e bukur dhe modelja)
http://www.kicks.se/templates/Article____867.aspx
Ndiq kėshillat pėr njė tualet perfekt
Nėse mendoni se makiazhi qė bėni gjatė ditės mund tė jetė i efektshėm edhe nė mbrėmje, gaboheni? Uluni para pasqyrės dhe mos keni frikė se e tepėroni me lapsat, tonet e theksuara apo ngjyrat e ndezura. Pėr njė tualet perfekt nė mbrėmje ndiq rregullat qė ju sugjerojmė:
Pikturo vetullėn me njė laps tė pėrshtatshėm. Shėrben pėr tė mbushur zonat boshe dhe pėr ta zgjatur atė. Mos e tepėro me kalimin e lapsit disa herė nė vetull, por vetėm nė mėnyrė tė lehtė dhe tė vazhdueshme. Nė fund hap lapsin me njė penel duke krijuar dritė- hije, qė e tregon vetullėn shumė natyrale.
1#Jepi formė buzėve me njė laps qė i afrohet ngjyrės sė buzėkuqit. Pėr tė mos gabuar formo njė 'x'' nė qendėr tė buzės sė sipėrme: do tė jetė pika e fillimit pėr t'i dhėnė konturin e domosdoshėm buzėve. Dhe rezultati do tė jetė perfekt: buzė tė trasha dhe me formė.
2#Hape buzėkuqin me njė penel.Forma e buzėkuqit nuk e ndjek me saktėsi formėn e buzėve prandaj kėshillohet tė pėrdoret njė penel i vogėl qė bėn tė arrish njė rezultat perfekt pa gabime.
3#Bėj njė linjė me njė laps tė errėt nė rrėnjėn e qerpikėve, pastaj hape me njė penel, truku i duhur pėr dritė -hije dhe shikim tė gjallė.
4#Pėrhape tonin e syve duke u nisur nga qendra e qepallės dhe duke pėrfunduar tek bishti i syrit. Bėj kujdes, mos e tėrhiq lėkurėn. Pėr tė pėrhapur mirė tonin mjafton tė mbyllėsh syrin dhe tė pėrdorėsh njė penel tė sheshtė.
5#Apliko lapsin e zi dhe pėrhape lehtė me mollėzat e gishtave. Aplikoje edhe nė pjesėn e sipėrme tė qepallave tė syrit, kėshtu qė kur tė mbyllėsh sytė, ngjyra do tė jetė e dukshme.
Ekspertėt kėshillojnė: nė qoftė se jeni bjonde, apo i keni flokėt e kuq, realizo njė tualet si ai i Marcia Cross, (Bree) tek seriali Shtėpiake tė dėshpėruara. Pėrdor tonalitetet e tokės, qė i japin njė ngrohtėsi fytyrės edhe nėse jeni tė zbehtė.
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Kombinimi ketu eshte purple eye shadow . then use a gold eye shadow as a liner ne fillim te syrit....nuk di si ta shpjegoj dhe shume mire por... u get the idea from the picture.
try it out if you have green eyes.
Zakonisht duhet te gjeni ngjyra qe kane pigmente te jeshiles dhe e verdha ose gold e nxjer jeshilen ne pah.
Une i kam green/brown eyes dhe i kam te vogla.
Usually i bej smoky qe te me dalin ne pah si ngjyra edhe forma, i kam me kursim LoL
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Undefined...e kam fiksim tualetin tek posti 93. E tregon syrin te thell dhe terheqes.
I usually do something similar, se me shkon me syrin.
Syt jeshil duken good me dark grey..so hot![]()
Ju i benkeni syte si INDIANET :PppP
Shume i laparosni syte ju shqiptaret, ke qef kto tjerat!
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Jam pergjigjur me pare te kjo tema me duket
Per perdita preferoj vetem lapsin e zi ose jeshil nen sy, nje rimel..me raste eedhe pak ton kaf te hapur ne te arte me shkelqim ne ate pjesen nen vetull.
Po e ilustroj dhe me nje foto (dje pas shkolle kjo, dmth kte mase makjazhi se kaloj per perdita ), mora shembull nga Lona![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 22-06-2006 mė 06:08
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt