Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163

Question Program per gjetjen e IP-ve te lira?

Pershendetje,

Une kam nje problem. I kam lidhur dy kompjutera ne nje rrjet, dmth e kam nda rrjetin me nje switch, dhe tani ne porten e pare e kam IP adresen aktuale, por ne portin tjeter te switchit dmth ne kompjuterin tjeter nuk di se cfare IP ti jap, pasi qe e provova me te njejten IP ne te njejten kohe, dhe nuk funksionoj... Degjova nga nje shok se existon nje program qe i gjen IP adresat e lira ne nje server te caktuar por nuk e di se c'fare mund te jete ai program. Nese e din dikush se existon nje program i tille apo ndonje metode se si ti bej dy kompjuterat te kene internet ne te njejten kohe ateher ju lutem me ndihmoni ???

shnet,
    --==Emi==--

i/e regjistruar Maska e Tom_Sojeri
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    andej kendej Gjithandej
    Postime
    78
    Ip te akordohen nga ISP dhe ne shume pak raste te akordon me shume se 1.
    Ti nqs do te lidhesh dhe nje pc tjeter me internet duhet te veprosh ne kete menyra.

1. te blesh nje router te thjeshte qe nje ip interneti e kthen ne 254 ip virtuale. Ky router lidhet me cable qe vjen direkt nga Isp me pas futet ne switch e pastaj neper pc qe do ti.

2. menyra e dyte dhe ajo qe mendoj une ty te leverdis me shume eshte qe kompjuterin egzitues ose qe do rri me shume ndezur ta pajisesh me dy karta rrjeti. 1 karte hyrese qe do jet cable i isp edhe nje cable tjeter cross (nqs do ta lidhesh direkt me pc tjeter) ose te drejte nqs do ta fusesh ne hub. Ne kete rast ky pc ben te njejten pune si te routerit po kursen ca leke edhe eshte disi me praktike.

Luisi

ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163
    Flm shume Luisi por a nuk existon ndonje menyre tjeter per te bere kete pune ne menyre qe mos te marr router apo hub, por vetem me switchin qe e kam ???

Emi
    --==Emi==--

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Po ta ka thene
    2. menyra e dyte dhe ajo qe mendoj une ty te leverdis me shume eshte qe kompjuterin egzitues ose qe do rri me shume ndezur ta pajisesh me dy karta rrjeti. 1 karte hyrese qe do jet cable i isp edhe nje cable tjeter cross
    Po te duhet nje sked tjeter rrjeti nqs e ke me nje ate ekzistusen.

duhet te jet dikush te mbaj timonin po ta shpjegoj keshtu.

i/e regjistruar Maska e alfonsmala
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    55

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga PcCrack3r Lexo Postimin
    Pershendetje,

Une kam nje problem. I kam lidhur dy kompjutera ne nje rrjet, dmth e kam nda rrjetin me nje switch, dhe tani ne porten e pare e kam IP adresen aktuale, por ne portin tjeter te switchit dmth ne kompjuterin tjeter nuk di se cfare IP ti jap, pasi qe e provova me te njejten IP ne te njejten kohe, dhe nuk funksionoj... Degjova nga nje shok se existon nje program qe i gjen IP adresat e lira ne nje server te caktuar por nuk e di se c'fare mund te jete ai program. Nese e din dikush se existon nje program i tille apo ndonje metode se si ti bej dy kompjuterat te kene internet ne te njejten kohe ateher ju lutem me ndihmoni ???

shnet,
    ketu ke nje prog qe skanon IP mbase te hyn ne pune

www.angryziber.com

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    ..............................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pogradecari : 25-10-2009 mė 06:25

pergjigje pas 3 vjetesh , besoj se per aq koh i ka bere leket per nji router.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Tema tė Ngjashme

1. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •